Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Xantipa. | 34439 |
|
|
7.5.2012 22:51:28
Mohlo by to být to vlčí zrno. Ale můj táta si prý nevzpomněl, že by to měl zanícené, nebo tak něco, prostě se to začalo dělat a najednou to tam bylo. Jemu řekli, že to je nějaká mazová žláza a neřezali zevnitř, ale zvenku. A nebylo to nějaký škrábání nebo tak něco, ale normální řez s jedním stehem.
Já bych šla na oční, nechala si říct, co to je, co navrhují s ohledem na jeho věk, zda jsou nějaké jiné možnosti a pak si vyhledala další informace a pak se rozhodla. Tohle rozhodnutí nemusíš dělat z minuty na minutu. |
| Eliašek a Jakoubek | 121358 |
|
|
7.5.2012 22:46:47
ne to určitě nejní ječne zrno to nemáš rok pod víčkem
bude to co psala xantipa taky nam to nezmizelo jen mírně zmenšilo foto nevím jak dát bohužel![]() |
|
|
7.5.2012 22:44:13
Ahojky jo to je přesně ono co říkaš jak měl tvůj tatínek ted sem si vzpoměla že se to jmenuje takhle no tak to nás to asi nemine achjo tolik se oněj bojím už to bude 3narkoza tu posledni nesl hodně zle
![]() |
| Mab | 26777 |
|
|
7.5.2012 22:31:07
Asi máš na mysli ječné nebo vlčí zrno. Zajdi na oční a nech si od nich poradit.
|
| Xantipa. | 34439 |
|
|
7.5.2012 22:17:10
Můj táta podle popisu něco podobného měl - takovou bouličku, zkoumali a pak to vyřízli, teda prý spíš rozřízli - ale ne zevnitř, ale zvenčí. Byla to prý asi ucpaná mazová žláza a měl tam 1 steh - lokálně to umrtvili. Dítě by bylo jistě vyděšené, pokud by se to zvětšovalo a musel by na to jít, tak bych ho nechala přispat. Snad to je podobné. Tátovi taky říkali, že to může zmizet, ale nezmizelo.
|
| Kate.Ka | 20673 |
|
|
7.5.2012 22:15:17
to bude Meibomova žláza ne? Tím pádem by to byl chalazion a jeho odstranění není úplně operace, tak jak si jí představuješ. U 4 leťáka je blbý, že to musí být v celkovce, protože v lokále to nezvládne. Je to záležitost na maximálně 15 minut.
|
|
|
7.5.2012 22:11:56
zajdu znova k mudr at mě sním někam pošlou at se nato podívaji raději pořádně tady jde oto že on si nenechá nato oko sáhnout ono ho to teda nebolí a mudr to taky říkala že tohle nebolí ale je potřeba otočit to víčko aby viděli co tam zpusobuje tu bouličku takže ve čtvrtek tam zajdu a pak sem napíšu jak sme dopadli snad mi nebude brouček moc trpět
tolik už si toho už zažil![]() |
| štěpánkaa | 100291 |
|
|
7.5.2012 22:02:18
no tak si nejdříve zjisti o co jde - není to třeba zůžený slzný kanálek? a pak mudruj, zda je operace nutná nebo není
![]() |
|
|
7.5.2012 21:17:31
nevím co čteš dvakrát
a ano jde mi oto aby zbytečně nemusel podtupovat třetí operaci 1 měl s pindíkem 2 s mandlema a ted hrozí ta 3 s očičkem nevím jaka jeto žláza mudra mi řekla jen tohle nevím zdali si byla jistá víčko se ji nepodařilo otočit a to sme ho drželi 3 takže podle mě to muže byt třeba i něco jineho asi ho vemu na oční nebo na chíru nevím![]() |
| carmenka | 122066 |
|
|
7.5.2012 21:12:20
Nezlob se, ale číst Tvoje příspěvky, to je na dešifrovací tabulky! každou "větu" čtu dvakrát...
![]() Jaké žlázy? Jde Ti o 3 operace nebo o třetí? Můžeš to prosím trošku vysvětlit, díky. |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.