| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Kouření

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1610] Názory 16111620 z 9886  [Dalších 8266 >>]
kosatka2 89902
20.4.2017 18:04:51
Nevím, jestli se ti lépe situovaní za to stydí, myslím, že spíš ne, že jsou spíš ohleduplnější, než stydlivější. A že třeba dávají přednost kvalitě před kvantitou, případně že jejich povolání vylučuje pálit jedno od druhý.
Pole levandulové 23006
20.4.2017 17:50:09
To si jenom myslis. Mame bohuzel v nasi vilove ctvrti za souseda toho tolik opevovaneho "Jste to, co jite" Havlicka a vetsi kuracky cune jsem nezazila. Na zahrade vymlaskne minimalne 20 denne, do toho chlastacky a grilovacky na dennim poradku ...Typicky jedinec, ktery kaze vodu, ale pije vino.
Alraune 129596
20.4.2017 16:51:31
Lidi to stimuluje, to jako důvod bohatě stačí :) Jasně, že je to zbytné.
Anni&Annika 50178
20.4.2017 16:35:40
Anett..od te doby co jsem prestala, nemusim ani ten kour. Smrdi mi to. Presto mi kuraci nevadi.
Jedine co by me vadilo, kdyby me nekdo tou cigeretou propalil obleceni, ale to se mi za cely zivot jeste nestalo.
Jaka mista mas na mysli tim...kde clovek setrvava?
Me osobne napadla jen autobusova zastavka. A pokud jsem na ni nekdy stala a byl tam nejaky kurak, tak jsem si sla stoupnout na stranu, kde na me vitr nefoukal ten kour. Jine misto me nenapada.~d~
Ropucha + 2 120300
20.4.2017 16:21:55
Anni, asi to nevnímáš, protože ti to nevadí.
Mně to vadí, takže si všimnu.
Konkrétně v té Praze třeba.
Ale pokud mám jen projít okolo, tak je to sice trochu otravné, ale nic víc.
Problém mám na místech, kde člověk setrvává, tam mi to vadí velmi.
Anni&Annika 50178
20.4.2017 16:02:15
Anett...do Cech obcas zajedu, ale tohle z naseho okresniho mesta neznam...ad..ani pred trema lety, kdy jsem tam jeste bydlela trvale. To kazdy druhy hulici je kde? Neejake velkomesto? To jsem zatim nezaznamenala ani v Praze, kdyz jsem tam jeste pravidelne jezdila.

JInak jsi mi pripomela, ze i pred londynskyma restauracema stoji kuraci, ze tam i chodi lide s cigeretou v ruce po ulicich a parcich a i pred verejnymi budovami, supermarmarkety ci obchody stoji sem a tam nejaky kurak. Hele, ja jen jen zaznamenala. Je jich min nez nekuraku.

Me opravdu ti lide nevadi a ani nepohorsuji, a ani me nicim nerozciluji. A nevadi mi ani tlusti, ani ukriceni, ani hlucne sexujici...holt to beru tak, ze kazdy mame neco a nikdo z nas neni dokonaly....

Konkrétně po ulicích hulí každý druhý, před obchody běžně postává vykuřující obsluha, často i před restauracemi (což mi přijde obzvlášť odpudivé, do takového podniku bych se najíst nešla), před supermarkety a v podstatě před všemi veřejnými budovami stojí neustále nějaký kuřák.
O veřejných společenských akcích ani nemluvím.
Alca 145121
20.4.2017 15:35:58
Ani ne, přímo kvůli tomu jsme se nestěhovali, protože bydlení bylo v rámci rodiny a takhle výhodně by jsme nikde nebydleli. Ale byla sjem ráda, když vedra skončila a teď jsem ráda, že bydlíme ve třípokojovém bytě, kde nejsem s větráním závislá na tom zda pode mnou někdo kouří nebo ne.
Ty jsi spala, že huliče nonstop balkonového neznáš, já udala protipříkald stejně jako zastánkyně kouření zde uváděly těm, co neznají žádného kuřáka lékaře, učitele a pod. protipříklady....
Prostě člověk kouřící z balkonu Ti může zkomplikvoat život a omezovat tě úplně stejně jako člověk co si pouští doma nahlas hudbu anebos e hodně nahlas věnuje sexu....
Dari79 114243
20.4.2017 15:30:22
Jo, moderní je nekouřit. I mí více movití klienti, když kouří, tak elektronickou. Z mého okolí nekouří snad vůbec nikdo - teda jeden kamarád mého muže, ale ten má přes 50 let a kouří celý život, ten se ani nepokouší přestat. Jo, a pak jedna kolegyně mého věku, ta je teda jinak na úrovni :-) Jinak mě fakt nikdo nenapadá.
Kafe 134466
20.4.2017 15:24:55
mad - já ho četla kdysi na VŠ. Když jsem četla Idiota, byla jsem z toho tak vykolejená, že jsem téměř přehlédla exhibicionistu. ~:-D
Ropucha + 2 120300
20.4.2017 15:24:16
"Anett...ja teda nevim...kuraka na ulici abys pohledala, v restauracich se nekouri, hulici nonstop balkony neznam....
kde ti ten kurak nici zivot?"

Anni, zajeď k nám do Čech ;-) Ukážu ti to ;-)
Konkrétně po ulicích hulí každý druhý, před obchody běžně postává vykuřující obsluha, často i před restauracemi (což mi přijde obzvlášť odpudivé, do takového podniku bych se najíst nešla), před supermarkety a v podstatě před všemi veřejnými budovami stojí neustále nějaký kuřák.
O veřejných společenských akcích ani nemluvím.
[<<Předchozích 1610] Názory 16111620 z 9886  [Dalších 8266 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.