Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Ropucha + 2 | 120300 |
|
|
20.4.2017 15:18:16
"Proste si odvyknou, ze po pivu musi na cigaretu a nechaji si to na doma."
Len, to zní ideálně, kéž by to tak opravdu probíhalo. Jsem trochu skeptik, když vidím, jak kuřácká závislost s lidmi cloumá. |
| Anni&Annika | 50178 |
|
|
20.4.2017 15:03:20
Alco...no jo, ale ne kazdy bydli v garsonce v panelaku a ne kazdy ma pod sebou po vetru kuraka...a to jste se kvuli nemu pak stehovali?
Moje jedna znama duchodkyne ma pod sebou sousedy, co huli travu. Pry teda nehuli cely den /chodi do prace/, ale kdyz si zapali, tak je to pry desny smrad. Nevim, travu nehulim.... |
| Alca | 145121 |
|
20.4.2017 14:57:48
Anni
"Anett...ja teda nevim...kuraka na ulici abys pohledala, v restauracich se nekouri, hulici nonstop balkony neznam...." No my bydleli v garsonce a bohužel jeden takový hulič bydlel pod náma po směru větru. Fakt šlo někdy dost obtížně vychytat chvíle mezi kouřením abychom vyvětrali. A bylo opravdu příjemné, když mě jako astmatičku ráno po tropické noci, kdy nebylo možné spát jinak než s otevřeným oknem (protože paneláks e po x dní veder zahřál tak,ž e teplota pod 30 vevnitř neklesala), probudil kašel kvůli cigaretovému kouři co nám zalezl oknem do bytu S garsonkou je to blbý v tom, že máš okna jen na jednu stranu a když je tam zrovna hulič tak Ti to dost stěžuje možnost větrání..... |
| . . | 133444 |
|
20.4.2017 14:29:11
Kdo mluví o kdekom?
|
| Alca | 145121 |
|
20.4.2017 14:22:09
Jana
"Já mám pocit, jak jsem teď tak trochu dělala v tom hotelu, že ve spoustě zaměstnáních, teď nemyslím kanceláře, je jakoby akceptovatelnější, že si jdu zapálit, než že si jdu jen tak sednout. Jakoby ten, kdo kouří si mohl snáz odpočinout, nebo jak to formulovat. " Jo, tohle dost často platí kor v případě, kdy kouří i šéf. Dělala jsem za kasou v Datartu, kuřačky měly častější pauzy než já jako nekuřačka (takové to "já si jen skočím na cígo"), ony taky u zadního východu kouřily s provozákem tak s tím nikdo neměl problém :( Dost mě to v tu dobu štvalo..... |
| Anni&Annika | 50178 |
|
|
20.4.2017 14:07:48
Len..ja mela tech drobaku plnou penezenku. Chtela jsem dat tomu z hotelu zpropitne /odvezl nam kurfy do taxiku, mimo jine ten cerny taxik je uzasny, jeli jsme s nim z letiste
/ a marne jsem tam hledala, kolik to je. Tak jsem se ho zeptala, jestli to chce a radostne kyvl, nastavil dlan a nechal si to tam cele vysypat do dlane. Doma jsem dodatecne zjistila, ze mam jeste jednu pul libru. Mohl ji mit taky![]() Hele, to byla zvejkacka nejaky tenisovy micek a nebo melounek....to nebyla placata z balicku. To byly ty obri obchody se sladkostma. Kingdom. Tam jsem urcite 100 liber nechala taky ![]() Ale teda jinak...meli jsme i krasne pocasi (a ani lide v zabkach nebyli vyjimka) a London me opravdu nadchnul. ![]() |
| Alca | 145121 |
|
20.4.2017 14:07:29
Tak víš co Zufi, kouření je zlozvyk a kdyžs e toho člověk endokáže zbavit tak může na někoho působit jako zoufalec. Jiní vidí jako zoufalce obézní lidi (BTW je to docela rozšířený názor, rozhodně rozšířenější v ČR než s tím kouřením), kteří nejsou schopni zvládnout svůj vztah k jídlu, mám si to brát taky osobně?
Navíc ve Výměně většinou ti lidé kouří tak, že to není krabička na měsíc, ale klidně krabička na den, to už je někdy fakt zoufalé když si člověk porovná třeba vybavení bytu/vyžití rodiny/akce dětí, na které nejsou peníze ale na cigarety jsou..... Já beru kouření ve tvém stylu teda trochu jinak než kouření lidí, co ani nemůžou jít ven, protože čadí jednu od druhé.... |
| Len | 108740 |
|
|
20.4.2017 13:59:01
Anni, jo, Nemecko je urcite levnejsi. Rakousko taky. Ja pence porad pouzivam
Teda jednopence ne, dvou taky ne, ale dalsi uz jo. Jsi si koupila nejakou drahou zvykacku O tech stancich prave vim, ale nikdy jsem nekoukala na ceny. |
| Alraune | 129596 |
|
|
20.4.2017 13:52:41
To jsi byla ještě malá :)
|
| Kafe | 134466 |
|
|
20.4.2017 13:46:29
Monty - život bolí, ale žít se musí.
![]() |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.