Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Alena | 129302 |
|
3.3.2017 9:28:46
"Nedovedu si představit, že v situaci, kdy dorazí spolupracující notář do naší nekuřácké kanceláře a chce si zapálit, že by mu sekretářka automaticky nepodala popelník"
Jo tak to je jiste jeden z projevu stredni tridy. Vzdy jsem pracovala v "stredostavovskych" firmach, manzel tez a nedovedeme si predstavit, ze by byl nekde vubec popelnik pritomen, natoz aby bylo povoleno kourit byt princi Charlesovi, kdyby se zastavil. |
| libik | 142094 |
|
|
3.3.2017 9:20:56
No, k tomu je dobré být ta střední třída, jak o tom bývají diskuse.
Nedovedu si představit, že v situaci, kdy dorazí spolupracující notář do naší nekuřácké kanceláře a chce si zapálit, že by mu sekretářka automaticky nepodala popelník nebo, že bychom s ním dokonce vypověděli smlouvu ![]() |
| Bberi | 40972 |
|
|
3.3.2017 9:19:25
Mám kolegyni,co chodí hulit a cítit není vůbec. Takže myslím,že to jde,když se chce. Spíš bych probrala vedením kolik času takto kuřáci stráví! Mají kouřit jen o přestávce na oběd,kterou si tímto zkrátí, a jinak ne!
![]() Ostatní za ně musí makat,to mi vadí víc než nějakej smrad! |
| libik | 142094 |
|
|
3.3.2017 9:17:12
Sedmi a co bys řešila s vedením? Že kolega smrdí???
![]() Nezlob se, to je soukromá věc. V zadání není ani náznak toho, že by kolegové jakkoliv vraždili pasivním kouřením, prostě údajně smrdí, to se holt i lidskému druhu stává. |
| Marika Letní | 140743 |
|
|
3.3.2017 9:12:48
Znám to. Měla jsem kolegu, kterému jsem vždy, když přišel z rauchpauzy, říkala, ať se nepřibližuje a když jsme spolu něco řešili, tak ne hned po návratu, než vyvanulo nejhorší. Ale cítit byl i tak.
Ne každý kuřák je cítit. Takový ten jedna za den, je ok, to vyvane. Ale silnější kuřák, který chodí několikrát za pracovní dobu, hulí i ve volném čase a je těmi smrady nasáklý, je to z něj cítit hodně. |
| DaVinci | 49945 |
|
|
3.3.2017 8:15:48
Z důvodů zimy nevětráte? Já vím, že letos už několik lidí umrzlo, ale aby se nevětralo? To by byla moje smrt, ne kuřákův odér. A to jsem odnaučený kuřák.
|
| Vítr z hor | 100046 |
|
|
3.3.2017 7:00:07
V praci vesmes dobry, jen teda kolegyne kuracka, z niz by to v prubehu pracovniho dne nikdo neucitil, nam "zadychala" telefon tak, ze ho nemuzu pouzivat. Po par minutach telefonovani dostavam priserny zachvaty kasle. U jinyho aparatu mi nic nehrozi
![]() |
| 77kraska | 132593 |
|
3.3.2017 6:49:46
ja jsem zazila casy, kdy skolitelka mladych (povinna skoleni) predstoupila pred 30 mladych lidi, vyndala popelnik, cigara, sedla si, prednasela a zapalovala jednu od druhe, nikdo nerekl ani slovo, skoleni trvalo jedno odpoledne v tydnu cely rok
a ten samy rok mne nekuracku posadili ke dvema kurackam, ktere zapalovaly jednu od druhe, jedna z nich dokonce cele tehotenstvi...tehdy to clovek nejak asi nevnimal, kourilo se vsude, na pracovnich poradach, dokonce ve filmech ale na miste zakladatelky bych to dnes uz nevydrzela, resila bych to s vedenim |
| libik | 142094 |
|
|
2.3.2017 23:43:07
Ale nemám to tak, nekouřím před svým dítětem, protože je zblblý propagandou a už mu jeden rodič umřel, nekouřím v práci, protože mám krátkou šichtu, nekouřím v hospodě, protože tam chodím jenom na jídlo, nekouřím na zastávce, protože jsem dáma, nekouřím v podstatě nikde. O to to mám raději a dožiju se stovky
![]() |
| libik | 142094 |
|
|
2.3.2017 23:39:35
Nevím, moje kamarádka 10 let tají militantnímu nekuřákovi - milenci, že kouří, má to jako adrenalin. A to nepodniká žádné extra kousky kromě normální hygieny. Je to luxusní ženská vedle níž si průměrnej byznysmen uvědomí, že má boty zaprášený.
![]() Pokud člověk něco nesnáší, mozek dokáže divy. Všimněte si, že třeba ten, kdo má hysterii z bodavého hmyzu, bývá nejvíc poštípaný. Já bych se nikdy neodvážila o nikom normálně civilizovaném říct, že smrdí tak, že je to k nevydržení. Nikdy nevíš ![]() |
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.