Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Alžběta174 | 150415 |
|
2.3.2017 23:31:25
Moc si neumím představit, jak se půjdou na kouření převléct do jiného oblečení. Jako do trika a kalhot, určených na kouření? Připadá mi to hodně přitažené za vlasy, byť jsem sama nekuřačka. Chvíli se dá otevřít okno i v zimě?
|
| Monika | 123907 |
|
2.3.2017 23:29:01
Jo, jo, to je přesně ten "jiný pohled" kuřáků. Jak je to možné, že by moje kouření mohlo vůbec zajímat ještě někoho jiného, je to přeci moje věc a moje rozhodnutí a moje zdraví ... Trochu podobné to bývá s milovníky psů, taky nechápou, jak mohou jejich miláčci někomu vadit
![]() |
| libik | 142094 |
|
|
2.3.2017 23:10:18
Hele, otázečka..
A jim je váš zápach příjemný? |
| +Jana+ | 57778 |
|
|
2.3.2017 22:35:45
Máme otevřenou kancelář kde sedíme jeden těsně vedle druhého. Cca polovina za toho je kuřáků a cítím ten smrad vždy když se vrátí z kuřby - je mi to nepříjemné.... Zrovna tak mi je nepříjemné když jiný kolega vedle mě neustále smrká...... Má nějaou celoroční alergii a furt frká.............
|
| Cimbur | 64764 |
|
|
2.3.2017 22:16:04
Přesně. Kouřící sestry stráví u popelníku při vchodu do zahrady i 30 minut, zatímco já si nemůžu jít v polední pauze 19 minut zaběhat.
|
| Venice+3 | 67640 |
|
|
2.3.2017 22:10:02
Opr.: diskriminovany
|
| Venice+3 | 67640 |
|
|
2.3.2017 22:07:46
Smrad je neprijemny, menit obleceni nepomuze.
Nahodim dalsi aspekt kolegu kuraku... Pred lety v zahranici jsme meli kolegy v praci kuraky. Jelikoz jsme delali spolecnou praci, kdyz sli oni ven kourit, my jsme meli dvojitou honicku. V teto hyper korektni zemi se nikdo z vedeni neodvazil jim prestavky behem dne pocitat nebo snad sledovat jejich delku. Ale nas to brzo prestalo bavit. Kdykoliv oni odesli na back deck cmoudit, ja s kolegyni jsme si sly posedet opodal na lavicku do zelene na stejnou dobu. Zbytek kolektivu mel strach se pridat k nam, tak trpel. Netrvalo ani 3 dny a sly jsme na koberecek jaktoze v pracovni dobe odchazime ven. Rekly jsme, ze se citime diskrimovany za to, ze nekourime tudiz nemame ulevy v praci v podobe pauzicek a jsme behem koureni jinych pretezovany. Ejhle, dalsi den visel v satnach rozpis povolenych kourovych prestavek a byl pokoj. |
| Monika | 123907 |
|
2.3.2017 22:06:35
Netuším, jak to říct "taktně". Asi by bylo lepší říct to sice slušně, ale jasně: možná si to neuvědomujete, ale ty cigarety z vás jsou strašně cítit, připadáme si tu jak v hospodě nebo mezi bezdomovci. Možná by to mohlo vadit alespoň té ženské (mně by to tedy vadilo určitě, kdybych měla ostatním smrdět), ale taky třeba ne, kuřáci mají na tyhle věci často úplně jiný náhled a můžou se vytočit ve smyslu "musím kouřit venku a i tak mají kecy, co by ještě chtěli, ti militantní nekuřáci" :-(
|
| katkahlida | 91297 |
|
|
2.3.2017 21:37:51
Mam v praci kolegyni co taky desne smrdí diky koureni a nemuzu se s ni ani bavit, protoze ten smrad z jeji pusy
abych s ni nemusela chodit ven kdyz mame pauzu vymyslela jsme si, ze mam alergie a alespon mam trosku klid . |
| beruška sluníčková | 42038 |
|
|
2.3.2017 21:33:55
Situace:kancelář cca 6×5m a v ní sedí 7 zaměstnanců.Z toho 2 kuřáci kteří mají potřebu si jít 4krát za směnu ven zapálit.Z důvodu zimy zatím moc samozřejmě nevětráme.Dnes mi kolegyně říkala,že už se jí z toho smradu zvedá žaludek.On už kouří v autě při cestě do práce takže je tím smradem nasáklý durch a ona jde sice pěšky ale kouří při cestě jednu za druhou.Když přijdou ráno do práce a zasednou ke stolu je rázem smrad v celé místnosti.Co s tím.Kouřit venku jim vedoucí zakázat nemůže...Napadlo nás,že jim řekneme ať se při kouření venku obléknou do jiného oblečení a pak to nechaji svlíknuté v šatně.Já myslím že to ovšem řešení nebude jelikož to maji i ve vlasech ten smrad a že oblečení to nevyřeší.Jak taktně jim oznámit,že nám není ten zápach příjemný.Řešili jste někdo takovou situaci na pracovišti?Díky
|
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.