| beruška sluníčková | 42038 |
|
|
1.8.2016 19:13:02
Tak nějak nevím jak se zachovat...v rámci práce občas musím vzít své auto a naložit 3 kolegyně z práce a jet cca 100km na školení.2 kolegyně jsou kuřačky 1 nekuřačka stejně jako já.No a teď k jádru pudla.Už když přijíždím na domluvené stanoviště holky kouří takže sotva mi vlezou do auta rozprostře se autem odér.No a po cestě samozřejmě využívají každé i sebemenší zastavení aby si daly práska.Nás s druhou kolegyní to docela navaluje jenže co jim říct?Nechci dělat zle,chtěla bych se k tomu nějak asertivně postavit.Když pominu že moje auto je fungl nové a že ten cigaretový odér v autě přetrvává mám strach že i manžel bude nadávat.V autě mi nekouří to ne ale fakt stačí když sednou do auta a už je to cítit.Co s tím?
|
| Martina, 3 synové | 101865 |
|
|
3.5.2016 16:02:19
kde by se smělo kouřit,
Ve chvíli, kdy ministrant zamává kadidelnicí, si lze zapálit velmi nenápadně. Ale funguje to jen v některých kostelích. |
| tante |
| • |
3.5.2016 15:57:22
Kostel, kde by se smělo kouřit, je celkem zajímavá myšlenka. Sice realizačně úplně neprůchodná, ale zajímavá. A pokud takový někdy někde bude, tak věřím, že v Dánsku
. |
| stepulle |
| • |
3.5.2016 14:00:47
tak já se přiznám. Před měsícem jsme pohřbívali mámu. Sešla se rodina. Nemusím psát, jak to bylo pro každého z nás těžké. Před uložením urny do hrobu i po aktu samotném jsem si před hřbitovem zapálila. A bylo mně úplně jedno, co si o tom kdo myslí. Opravdu.
A co víc... před 14 dny jsem byla mámě zapálit svíčku a položit kytičku. A - teď info jen pro otrlé... jsem si u hrobu zapálila! A je mi to úplně jedno. Máme za sebou tolik trápení a smutku, že jednu, dvě, tři cigarety opravdu, ale opravdu neřeším. Jinak jsem zcela normální, pracuji, živím syna, doma nekouřím, ba co víc - vařím synovi. Jo a o umírající mámu jsem se starala půl roku dnes a denně. Takže si myslím, že NIKDO by neměl posuzovat NIKOHO podle toho, jestli kouří nebo ne. hezký den s/bez cigára:) |
| Kalamity YANKA | 95278 |
|
|
3.5.2016 10:47:55
![]() |
|
|
3.5.2016 10:46:46
|
|
|
3.5.2016 8:28:32
Njn,si nevybereš. Všude jsou blbci, kteří nevidí, že jejich počínání někomu vadí. Já, ač jsem kuřák, kouřím zásadně tam, kde nikoho neomezuju a jak vidím kočár nebo malé dítě, odcházím s cigaretou klidně i několik metrů bokem.
Mě zase vadí vůně, parfémy, vonné tyčinky, spreje apod. Když musím obsluhovat člověka, kterej má na sobě kilo parfému, kterej mi vyloženě smrdí, taky nemůžu nic dělat. ![]() |
| Qwena | 85029 |
|
|
3.5.2016 8:02:29
Nemám pocit,že by například nemocnice byli sociálně vyloučené logality.Za to vím,že 90% sester i doktorů kouří-ovšem narozdíl od let minulých běhají a kafem a cigaretou ven.
|
| Grainne | 67561 |
|
|
3.5.2016 7:42:06
Nasi jsou asi mimozemstani, otec prestal kourit, zato hezky nabral a ulovil si jdejake zdravotni bebicko, moje kourici mati jeste v petasedmdesati lezla po strome, zatimco tati vydesene funel pod stromem......a vubec, nejhorsi smrt je z vydeseni.
|
| Grainne | 67561 |
|
|
3.5.2016 7:38:54
Nekourit = byti lepsim clovekem
![]() Vzhledem k tomu, ze nekdo je odjakziva nekurak, je to takove lacine pojeti, asi jako nebyt alkoholikem. Nebo byt abstinentem, kdyz mi to sakra nechutna. |
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.