| Alena |
| • |
2.5.2016 9:13:29
Tak to snad neni o tom nadechnuti. Ale kourit jako ucastnik pohrbu behem aktu pred kostelem je ponekud neslusne.
NIcmene ja z detstvi nejake vykurovani neznam (jen sborovna byla citit), siroko daleko mezi pribuzenstvem nikdo nekouril. Navic si pamatuju, ze se nakoureni v rodine nahlizelo skoro jako na charakterovou vadu. |
| Gladya, bývalá dasa, | 63023 |
|
|
2.5.2016 9:13:13
Máš pravdu, u nás kouřil táta doma běžně. Neřešilo se to. Je jen dobře, že Ti ten jeden "neotesanec" přišel zvláštní a byl jen jeden. Proti kuřákům nic nemám, když mně ani nikomu jinému nekouří pod nos.
|
| Kukurice29+3. | 116346 |
|
|
2.5.2016 9:12:15
Neumim si predstavit, ze by dnes dite prislo do skoly s prokourenym oblecenim. Ono to je proste citit, kdyz se kouri doma a ten kour vleze do skrini. Vzdycky si vzpomen u, jak tchyne vypravela, ze na sanitku do porodnice cekala s kavou a cigarem, protoze necekala, ze se muz narodi o vic jak mesic drive. Ale v Irsku jsem potkavala hodne tehotnych s cigarem nebo pred porodnici staly zenske ve skupinkach a vykurovaly.
|
| libik | 142094 |
|
|
2.5.2016 9:10:11
Tak na "svaté půdě"(hřbitovy, okolí kostela) obvykle zákaz kouření je a příčetnej člověk si tam v kolektivu nezapálí. Něco jiného jsou soumrační romantici a pak taky pozůstalí, co tam chodí osamoceně vzpomínat na zesnulé kuřáky.
Antikuřácké kampani jsem se vždycky smála, nevěřím na smrtonosné dopady kouření, ale je pravda, že posunula cigaretu někam jinam a třeba i já chodím ráda jíst do nekuřáckých hospod. Srandovní je nekouření doma (ani já tam nekouřím), to má člověk slušně zařízenej barák s pohodlím a život tráví v garáži ![]() |
| Raduza | 68805 |
|
|
2.5.2016 9:05:26
To Ti teda závidím. Hrozně by mě zajímalo, kde žiješ. Tady kouří tak polovina. A všude.
|
| MEda. | 14007 |
|
|
2.5.2016 9:00:25
Jako že se předklonil a foukal kouř do kočárku? A smrdící auta projíždějící kolem kočárku tě taky tak vytáčejí?
Kdyby kouřil v kostele, pak tvé zděšení chápu, ale venku na prostranství, kde asi ani nebyl zákaz, by mě to nijak nepohoršilo. Ani jako nekuřák z nekuřácké rodiny tuto hysterii nepodporuju. Ano, kouř mi smrdí, ale nemyslím si že bych se otrávila po třech nádechách, než z toho smradu odejdu a pokud mi někdo nehulí pod nos v restauraci, kanceláři apod., prostě se vzdálím. Navíc je to dneska už docela vzácnost, aby si někdo zapálil u oběda, vlastně si ani nevybavuju žádného pravidelného kuřáka v mém okolí. |
| Kukurice29+3. | 116346 |
|
|
2.5.2016 8:51:58
U nas v rodine kouril tatka a to jen v kamionu a babicka, ale ta sla vzdy ven. Jedna sousedka co k nam chodila na kafe, tak ta si taky zapalila jen na balkone. Takze ja nejake vykurovani doma neznam a v okoli moc lidi nekourilo. Vetsinou chlapi a ti kourili nevim kde, protoze jsem je nevidela kourit jen jsem to citila. Ale co vim, tak tchyne kourila i pri kojeni a do dneska ji to neprijde blbe. Kourila pry jen v kuchyni a v loznici, tak o co pry jde. Muz rikal, ze se chodil prevlikat do skoly k babicce, ze jinak smrdel kourem jak kdyby kouril sam.
|
| arantxa | 60064 |
|
|
28.4.2016 11:14:18
Jsem nekuřačka. E-cigarety mají sice příjemnější vůni než normální, ale už nekolikrat se mi stalo, že si ji lidé dali i v dopravním prostředku, což s normální cigaretou se mi nikdy nestalo. Jinak u mě vyvolává vůně e-cigaret astmatický záchvat.
|
| janina |
| • |
27.4.2016 18:04:31
Manžel kouří e cigaretu už několik let.Finančně je to uplně někde jinde, opravdu je to o dost levnější. A mně to voní, vůbec to není jako klasická cigareta.
|
| janna001 | 59890 |
|
|
27.4.2016 15:40:31
Manžel je používá, úplně přestal kouřit normální cigarety. Náplně ho vyjdou měsíčně na pár stovek, nesmrdí po nich vůbec. Dokonce si postupně snižuje obsah nikotinu.
|
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.