| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Kouření

(?)
[<<Předchozích 2120] Názory 21212130 z 9886  [Dalších 7756 >>]
Ropucha + 2 120300
8.2.2016 16:13:13
Jentakj, také jsem cimprlich a kam nedojdu pěšky, tam jedu vlastním vozem, i když to vyjde dráž.
Párkrát jsem zkusila meziměstský autobus, ale není to nic pro mě. Nastoupit do autobusu, kde si pár cestujících dalo na zastávce cigaretu a dalších pár si nedalo ráno sprchu, to je zážitek, který si klidně odepřu. Obzvlášť po ránu na lačno je to lahůdka. K tomu obvykle ještě přetopeno ... no jak píši, jsem cimprlich :-)
Ropucha + 2 120300
8.2.2016 16:07:14
Valkýro, ale to já dobře vím, že existují i lidé, kteří se v plném zdraví prokouří do vysokého věku, ona ta příroda nefunguje zase tak banálně vyzpytatelně.
Ale člověk má právo se sám rozhodnout, jestli chce podstupovat riziko, nebo nechce. A děti by se jednoznačně měly chránit všechny.
Takže u kouření je holt oproti jiným neřestem a závislostem ten problém, že kuřák s sebou stahuje své okolí. To se nikdy neokecá srovnáváním s pitím a přejídáním apod., protože těžko přestat vedle kuřáka dýchat, že.
Juldafulda 60905
8.2.2016 16:04:52
Buchli mozny to je, ale k cemu to Simiki je, kdyz s tim asi nemuze nic udelat. ~a~.
KoproFka 76193
8.2.2016 15:57:24
Simiky, jsem z milirantne nekuřácké rodiny a i ja sama jsem militantni nekuřák. S mm jsem si něco zacala az když prestal kourit ( od te doby nekouří, je to uz skoro 12 let).
A ha citim kouř z kuřáka i kdyz si vycisti zuby. S jednim klukem jsem se kvuli tomu v podstate rozešla -rano se vedle nej vzubudit, to bylo hrozne, citila jsem to z jeho kuze, o ustech radsi ani nemluvit. .. a to to byl krasnej kluk, vysoky, stihly, sportovec- obrana v národní házene, navic byl hodny, miloval mne... ale nedala jsem to ... pak s tim přestal, ale nevydržel to.... poznala jsem to hned... zapíral. .. a ta kombinace lzi a kouření. ... priste jsem tohle doma mit pak uz nechtela...

Nicmene k tomu boleni bříška - kdyz jsem ještě chodila na diskotéky, ac jsem nikdy nepila-jsem ještě ke vsemu abstinent od přirození~;), nechutna mi to, druhý den mi vzdycky bylo zle od žaludku a hlavu jsem mela jako patraci balon. Pravidelne. Pochazim z male vesničky na JZ cech -mega čistá priroda, absolutne žádný průmysl, takže u mne to zakonite byla otrava tabakovym kourem + i ten zvyseny hluk udělal sve...
Vítr z hor 100046
8.2.2016 15:33:55
Ne. Ony ho maji uz tak pry "omezeny", ze ma jen kazdy druhy vikend. Takze socialka ma zrejme pocit, ze to je oukej. Dokud to nebude zakazany zakonem a nejak vymahatelny, tak neni sance na zlepseni.
Petra
  • 
8.2.2016 15:33:33
Já mám česnek hodně ráda, ale prakticky ho nejím. jen pokud jsem si jistá, že druhý den nikam nepůjdu. Říkám si, že to např. lidem v práci nemohu udělat, smrdět česnekem. Mně osobně by to také hodně vadilo. Stejně tak nesnáším smrad z potu, z toho se mi chce zvracet (to je ještě horší než cigarety, i když i ty cítím na kilometr a synovi vyhazuju bundu na balkon, když přijde odněkud, kde se kouří).
Inka ..|-.|-.-|.- 141843
8.2.2016 15:24:14
No, rozhodně nezávidím a jsem ráda, že do práce chodím pěšky, protože v tramvaji se vidí a cítí taky pěkný věci.
Inka ..|-.|-.-|.- 141843
8.2.2016 15:19:34
A z toho asi plyne, že těm ostatním to tak strašný nepřijde.
Juldafulda 60905
8.2.2016 15:18:58
Veveru a kvuli zdravi deti neni mozne omezit styk deti s otcem? Ptam se, vim o tom kulovy.
Inka ..|-.|-.-|.- 141843
8.2.2016 15:18:40
Průvodčí.
[<<Předchozích 2120] Názory 21212130 z 9886  [Dalších 7756 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.