| simiki+koťátko 03/07 | 44774 |
|
|
8.2.2016 13:30:11
můj bývalý drahý kouřil na balkoně. nikdy nekouřil v přítomnosti naší malé. odešla jsem od něho, když měla malá tři a půl roku. vždy kouřil na balkoně. bohužel, byt od jeho přítelkyně nemá balkon, a tak tam kouří v bytě. vem si čichat tak za den 40 cigaret. mi to dá fušku, co potom dítěti. a kupodivu ano, 40 cigaret denně zasmradí oděv.
|
| libik | 142094 |
|
|
8.2.2016 13:29:37
Já jsem diskutovala k tomu, jak je determinován zdravotní stav mé (plus mínus ) generace tím, že se kouřilo hojněji než dnes. Nesouvisí to s tím, že ti smrdí dítě.
|
| zerat | 18305 |
|
|
8.2.2016 13:28:09
Simiki, napadá mě otázka, jak jsi mohla splodit dítě s kuřákem? Předpokládám, že kouřil už tenkrát... Mně třeba nevadí vypít kafe u kouřící sousedky, ale představa líbání se s kuřákem... se mi vysloveně ekluje
![]() |
| withep | 93862 |
|
|
8.2.2016 13:26:57
jentakj, reagovala jsem na tento výrok: "... jen já a Kili ti tu tvrdíme tvrdíme, že to z toho kouře ROZHODNĚ JE.", který nepovažuju za pravdivý (právě proto, že jsem kiliho pochopila stejně jako ty
) |
| simiki+koťátko 03/07 | 44774 |
|
|
8.2.2016 13:26:34
libiku, ohánět se tím, že kouření je vlastně malé zlo oproti komínům, je pro mě opravdu úsměvné
to bys mohla říct, na co jíst léky, když stejně pak zemřeš je mi jedno, jestli zapáchají ostatní děti a čichají kouř, jedná se mi o mé dítko, které, když přijde domů, ze sebe strhává oblečení a napouští si samo vanu ber to tak, že dávám (opravdu) vonící dítko a vrací se mi malý popelníček. k predispozici k rakovině u nás v rodině je si myslím opravdu snadné pochopit, že nad kouřením v bytě, kde přebývají děti, nejásám. |
| libik | 142094 |
|
|
8.2.2016 13:24:25
Moje nejlepší kamarádka má jednu perverzní úchylku, je to zvláštní odrůda masochismu. Opakovaně vyhledává milence, kteří nesnáší kouření, sama kouří od 15 let. No a ti milenci to prostě neví
, asi nějaká porucha čichu?Jinak tedy nezastírám, že kouř asi tupí čich a chuť, nicméně zase pochybuji, že by se nekuřák mohl živit coby policejní pes. |
| libik | 142094 |
|
|
8.2.2016 13:21:29
Kouřit u dítěte na veřejném prostranství pokládám za nevkusné, otázku toho, co mu tím matky způsobují, nechávám stranou, protože mám určité pochybnosti. Zvlášť pokud matka kouří uprostřed města, kde se dusí každý auťákama nebo někde v parku, když má mládě akční rádius 500 m dokola.
|
| Liliana |
| • |
8.2.2016 13:19:53
ano přesně tak, "kuřáci necítí, nekuřáci cítí" a do těm co to doma "nesmrdělo" to nesmrdělo proto že na to holt byli zvyklí. Ti co opravdu vyrůstali v nekuřáckém prostředí cítí ihned byt ze kterého "se jen kouří z okna".
Poznám to okamžitě, tak jako nejde "necítit" když se kouří jen v jiné místnosti bytu. cítit to jde vždy, navíc to "načichává" do záclon, oblečení apod. |
| libik | 142094 |
|
|
8.2.2016 13:15:59
Anett, já nevím, kdy bylo tvé dětství, nicméně nebylo-li šumavské, dost si se nadýchala z továrních komínů a vejfuků.
A to kouření bylo takové, že každá budova (kromě vašeho bytu), měla chodbu či kuřárnu, kde se kouřilo, školy a zdravotní zařízení nevyjímaje. Kouřit na pískovišti nebo jinde venku se nepočítalo za kouření a nikoho nepohoršovalo. Ráno přišla porodní asistentka převzít službu, dala si čouda v kuchyňce a pak mě šla odrodit na nekuřácký porodní sál. Šla jsem dát pí učce třídnici, nahuleno v kabinetu, atd, atd |
| Ropucha + 2 | 120300 |
|
|
8.2.2016 13:15:34
"Matky kuřačky děti nevyuzujou"
Jak které. Ty jsi nejspíš kultivovaná dáma a děti si nevyuzuješ, nebo si to alespoň myslíš. Ale vídám i matky, kterým je to očividně jedno, případně si myslí, že když poodtáhnou ruku s cigaretou 10 cm od dítěte, že ho ochránily. |
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.