| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Kouření

(?)
[<<Předchozích 2220] Názory 22212230 z 9886  [Dalších 7656 >>]
Ropucha + 2 120300
8.2.2016 12:09:00
Valkýro, já se s nikým takovým také přímo nepřátelím, ale nežiju ve vakuu, prostě to vidím, stačí vyjít z bytu ~d~
Ropucha + 2 120300
8.2.2016 12:07:22
simiki, také si myslím, že kouření je nejrozšířenější v nižších sociálních vrstvách. Hlavně takové to nekultivované kouření všude a za všech okolností, včetně kouření před dětmi. Sociálně zdatnější jedinci už více přemýšlejí, kde a kdy je vhodné si zapálit a ovládají se.
Girili 117849
8.2.2016 12:04:49
Mne treba hospodsky kour zpusobi kocovinu vcetne zaludecnich potizi i po velmi malem mnozstvi alkoholu, i kdyz bez koure bych ze stejneho mnozstvi nemela ani naznak bolehlavu. ~d~
Lilila 78054
8.2.2016 12:04:48
Cimbur ano - a dělá mi ostudu na veřejnosti, neboť kuřáky hlasitě a fakt dost ošklivě komentuje ~t~
Mmch, byla jsi to ty, která mě tu kdysi nasměrovala na alergo, když měl syn potíže.
Tímto ti mohu opět poděkovat - měla jsi tenkrát pravdu ve všech odhadech ~R^ ( to pro tebe, pro nás ~n~ ). Ale nejsme na tom tak zle, pokaždé si po odchodu z Homolky říkám, že vlastně máme zdravé dítě, jsou tam mnohem horší případy.
Girili 117849
8.2.2016 12:02:26
Simiki, z koure to byt urcite muze. Ale pokud je byvaly takovy ko.ot, ze huli pred detmi, tak bych od nej ocekavala i jine spatnosti, ktere by mohly zpusobit psychosomaticke boleni bricha. Vyloucit se neda nic.
Blbe je, ze je asi nijak nedonutis, kourit jinde. Kdyz to nedelaji kvuli dcerce jeho pritelkyne, tezko budou menit svoje zvyky 1x za 14 dni kvuli tvoji dceri. :-/
simiki+koťátko 03/07 44774
8.2.2016 12:01:19
Hospody plné kuřáků mi nevadí, nechodím do hospod ~;) v restauracích a kavárnách se zde obyčejně nekouří a je mi tam příjemněji, nepamatuji si, kdy jsem vůbec v hospodě byla :-) ale kouření vedle dítěte je jako chlastání a dávání mu sem tam napít ~;) a o tom tu je řeč, klidně si kuř, jak chceš, tvoji cigaretku ti nikdo nebere, hlavně ne já ~;)
Ropucha + 2 120300
8.2.2016 11:58:19
Valkýro, já vidím lidi kouřit v přítomnosti malých dětí bohužel pořád.
V jedné ruce cigaretu, v druhé kočárek nebo batole, úplně běžně. Na ulici, na hřišti, v restauraci, kdekoliv.
A protikuřácké hlasy za hysterii nepovažuji, i přes existenci silných jedinců, kteří se s cigaretou v ruce dožívají požehnaného věku. Jednak to jsou výjimky a druhak svými zplodinami ohrožují okolí, které třeba tak silné není a škodí mu to. Na rozdíl od tebou zmiňovaných alkoholiků, ti své zplodiny vymočí do WC a nikdo je nedobrovolně vstřebávat nemusí.
Yuki 00,03,07 49504
8.2.2016 11:57:59
Kalamity, jen s tím souvisí jeden malý problém - kde se najíst na výletě, když je v okolí jen jedna hospoda plná kuřáků?

ale je pravda, že to neřeším denně
zato ta autobusová zastávka mi opravdu vadí, stejně tak mi ale vadí dítě kuřáků vedle mýho dítěte ve škole, vadí mi sešit dítěte kuřáků, který musím vzít do ruky a listovat jím, vadí mi, že dítě smrdí tak, že se mi obrací žaludek, jak mu mám něco vysvětlit, když nejsem schopná velde něho vydržet?

to je ten druhotný problém, který sice nejspíš neškodí zdraví, ale příjemný to není
Cimbur 64764
8.2.2016 11:57:54
Zemřela mi nedávno paní na karcinom plic, nekuřačka, manžel celoživotní těžký kuřák. Asi jí špatně vysvětlil, že vlastně o nic nejde, Yanko.
simiki+koťátko 03/07 44774
8.2.2016 11:57:26
Já vím, a i kiliho si vážím, i se shoduji většinou s jeho názory. Ostatní, kteří mi tvrdí, že dveře jsou vzduchotěsné a kouř zázračně zmizí beru jako alkoholiky, kteří jsou schopni tvrdit, že to fakt, ale fakt na nich přeci nejde poznat ~;)
[<<Předchozích 2220] Názory 22212230 z 9886  [Dalších 7656 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.