| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Kouření

(?)
[<<Předchozích 2230] Názory 22312240 z 9886  [Dalších 7646 >>]
Cimbur 64764
8.2.2016 11:54:51
Moje dcerka s astmatem se kuraku primo boji.
ALena
  • 
8.2.2016 11:51:50
"s kouřením v bytě, kde je dítě......

jen uznávám, že v případě kompromisu to LZE nakombinovat."
koureni v byte je pro deti vzdy spatne, ty to proste necitis, o jakem kompromisu mluvis?
ALena
  • 
8.2.2016 11:49:19
Prosim te, Valkyro, ty me prekvapujes, tve nazory mi pripadaji obecne nad veci a racionalni, co je tohle za vylev? Jakoze koureni neni skodlive, jen se to rika? Nebo, ze ten kdo broji proti koureni je ve skutecnosti alkoholik? Vazne to nechapu.
Kalamity YANKA 95278
8.2.2016 11:49:16
s kouřením v bytě, kde je dítě......

jen uznávám, že v případě kompromisu to LZE nakombinovat.

Nikdy neříkám, že kouřit dětem doma je dobré.
I my, co si občas zapálíme doma, se držíme, veřím tomu.
Nevěřím, že by někdo přímo tady z uživatelek Rodiny, úmyslně čudil dětem do postýlek, ať už máme blbé zvyky jakékoliv~k~
Kalamity YANKA 95278
8.2.2016 11:46:00
stejně tak nelezu do hospody, kde se kouří, je to prostor kuřáků, ať si tam dělají co chtějí.............................~R^~R^~R^~R^~R^~R^~R^~R^~R^~R^~R^~R^~R^~R^

Yuki, vyzvihnu jednu větu z Tvého příspěvku.

Kdyby se takto choval každý, máme na světě bohorový klid
Mám to stejné s nekuřáky a v popdstatě se všemi odpůrci mých názorů.
Lidi, proboha, nemusítě se hned okamžitě přizpůsobiot, jen prostě nevysírejte, řekla bych já~k~~k~~k~~k~~k~~k~
ALena
  • 
8.2.2016 11:45:38
TO zalezi jak casto to provozujes, jestli opravdu "pulhodinky" vetras, jak ti tesni dvere a predevsim jestli mas spotrebice jako karma nebo plynovy kotel, ktere potrebuji pridech a proudeni smeruji k sobe.
Lilila 78054
8.2.2016 11:43:32
Simiky, až teď jsem prolítla diskuzi a fakt zírám - jen já a Kili ti tu tvrdíme tvrdíme, že to z toho kouře ROZHODNĚ JE.
On je lékař, pokud si dobře pamatuju, a já to mám potvrzené zkušenostmi i alergologem ( pro upřesnění - z pražské Homolky ).

A navíc, jak jsem dočetla, ty jseš astmatik. Ta dědičná dispozice tam stopro je. Já bych naklusala k dětskému, s ním to probrala. Ať první papír s doporučením napíše on, případně klidně zajděte i na to alergo, dispozice k astmatu by objevit mohli. A zkusila bych naposledy "po dobrém" exe a pak hned na OSPOD.
Nepovažuju to něco, co lze přejít, ani za cenu narušení vztahů s otcem a s kamarádkou ...

A všechny ty, co zde píšou, že kouření v bytě nevadí .... nechapu, nechápu, nechápu .... radši nic nedodám, bylo by to urážlivé.
Kalamity YANKA 95278
8.2.2016 11:43:16
Máme dispozici bytu, kde to lze vcelku slušně.
Máme tři místnosti, dva balkony. Jeden mají děti v pokoojíčku (tam se nekouří, tam se na balkon věší prádlo)
ale máme i druhý, pro "potřebu dospělých". tam si občas dáme ígo.
Hele, nechápeš, proč kouří chudí? Já zas kolikrát nechápu, proč bohatí utrácejí tolik peněz za prkotiny, jen proto, že jsou "in nebo trendy". Já bych si bundu za pět tisíc jako moje sousedka , tgřřeba nekoupila, ona ale nekouří. Já koupím bundu za litr a ještě teplekší a pak se můžem dohadovat, jestli ta moje , kterou dvě děti do tří let obnosí a pošlě se dál, nebo jestli jí budu za drahý prachy skladovat a čekat až ,mi za ně někdo dá něco, co pro m má hodnotu~k~
Radši si to koupím nebo půjčim za míň~d~
Yuki 00,03,07 49504
8.2.2016 11:42:29
kdepak, mně třeba vůbec nevadí, že tcháni kouří, je to jejich blbost, ničí si svoje zdraví, mane lje s tím smířený - když nepomohla jako varování rakovina plic babičky kuřačky, když nepomohla ani rakovina téměř 100% vyvolaná kouřením u tchána - vrátil se s cigaretě ještě během léčby, naštěstí se na to přišlo včas, takže je snad v pořádku - je to pořád jen jeich blbost

když by ale kouřili během naší návštěvy, asi bysme tam víckrát nejeli tu návštěvu bysme ukončili nejrychleji, jak jen by to šlo

stejně tak nelezu do hospody, kde se kouří, je to prostor kuřáků, ať si tam dělají co chtějí

ale na druhou stranu mi strašně vadí kouření na autobusové zastávce, kde to neneí jen jejich prostora přece jen práva nekuřáků by měly být silnější než práva kuřáků, prootže je to obtěžování a je to věc škodící zdraví, jejich opráva končí tam, kde začínají práva ostatních, a tady bych považovala za většinu právě ty nekuřáky a speciálně děti
Žžena 83005
8.2.2016 11:42:28
"Osobně neznám NIKOHO, kdo by kouřil v přítomnosti malých dětí"
Jenomže tohle téma je zrovna o lidech, co KOUŘÍ V PŘÍTOMNOSTI MALÉHO DÍTĚTE.
[<<Předchozích 2230] Názory 22312240 z 9886  [Dalších 7646 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.