| simiki+koťátko 03/07 | 44774 |
|
|
8.2.2016 11:42:08
Valkýro, kuřáka u sebe snesu, dokonce mu dám i hudlana, doma se pak pořádně osprchuji a vše letí do prádla. Ale nesnesu kouření při dětech. Mmch jsem abstinent )počítá se jedno pivo za tři měsíce? :) Je mi jedno, jestli se někdo zabije cigaretou nebo alkoholem, ale ne u mého dítěte.
|
|
|
8.2.2016 11:34:24
jo, jen pro informaci, hra na "zabíjení" dopadla, jako vždy u nás, smrtí. ten rozklad a náhlé zhoršení z ničeho nic, ten se nedal bohužel přehlédnout a jinak dítěti vysvětlit.
|
|
|
8.2.2016 11:32:08
No ono už toto dítko u jednoho "zabíjení" bylo, před čtyřmi roky, mělo ty informace "lájf" z první ruky. nevím, jak bych to mohla podat jinak
![]() |
| Lilila | 78054 |
|
|
8.2.2016 11:30:56
A doktor potvrdil hned při prvním vyšetření na alergologii, že špatné prokysličování vede k bolestem břicha, mně to původně nenapadlo spojovat.
|
| Lilila | 78054 |
|
|
8.2.2016 11:29:29
Rozhodně to s tím kouřem souvisí. Syn je alergik - astmatik a první známka dušnosti je vždycky to, že ho bolí břicho, pak teprve se přidá kašel a další.
A na cigaretový kouř reaguje okamžitě, dneska už trochu hystericky, protože už ze zkušeností ví, že mu bude špatně ... |
| Půlka psa | 24064 |
|
|
8.2.2016 11:26:00
To si nemyslím. Nekouřím, kouření mi vadí a celkově ho považuju za debilní zábavu, ale vím, že když se kouří v jediné místnosti z otevřeného okna a za zavřenými dveřmi a místnost se pak nechá půl hodinku vyvětrat, tak po bytě potom vůbec nic cítit není.
|
| Kalamity YANKA | 95278 |
|
|
8.2.2016 11:25:50
"ychickou formulací"L myslůím to, že jeden se bude snaařit dítě přesvědčit, že kouř ho zabíjí, kdeřto druhý bude trvat na tom, že se !vlastně nic nedšěje".
Děti jsou tvárné, záleží nma tom, jak se jim to podá ![]() |
| ALena |
| • |
8.2.2016 11:19:35
To take, ale celkove chybi nahled na situaci. Ze opravdu neni dobre kourit u kocarku, v byte s detmi a podobne a jake to ma nasledky.Ze opravdu neni dobre do sebe a do deti cpat tuny cukru a levnych tuku atd.
|
|
|
8.2.2016 11:15:28
Já jsem si právě všimla, že moje generace a mladší (nepočítám starší, to všichni snad kouřili), kouří jen fakt ty socky, nebo lidi s nižším vzděláním, a vyšší váhou. Beru to, že to je pro ně kompenzace a masáž svého životního bebí, ať je to paradoxně nedostatek peněz, nebo čehokoliv v životě, čeho je jim líto. Ale je fakt, že pracuji blízko ubytovny, kde nepotkáte nikoho bez cigarety na ulici. Asi jako bezďáci alkáči, kompenzace života (já a moje cigaretka, jen tu mám, jen tu mi neberte...). Napsala jsem bývalému sms, čtné snad vydrží v jeho hlavě více než řečené po telefonu.
|
| ALena |
| • |
8.2.2016 11:15:23
"Po určité psychické formulaci bude bolet bříško i z čerstvého vzduchu"
co je to "psychicka formulace"? :) |
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.