Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| libik | 142094 |
|
|
18.2.2021 12:15:21
![]() nemyslím si jako křesťan či pohan, že Kubera se někde škrábe za uchem pod palbou kritiky na Rodina.cz. Ale ke kulturnímu prostředí, v nemž nějaký čas žiju(a možná vlastně všude) je nějaká elementární pieta k mrtvým zvyklostí, zase Hitler to nebyl, že ![]() |
| Filip Tesař | 134358 |
|
18.2.2021 12:07:52
KUbera spí? Nebo žije?
A naše hodnocení jeho politiky se ho nějak ve stavu, kde teď je, nějak dotkne? To je spíš pohanská představa... |
| libik | 142094 |
|
|
18.2.2021 12:03:45
Hroudo, Kubera se jistě mýlil v tom, že bez cigarety není společenského života (například v hospodách), tabakismus je tvrdá závislost a není radno s ní začínat. Ovšem, že by se moje patnáctiletí dcera a její kamarádi ztotožnili s Kuberou, to bych se fakt smála.
A další věc, kouření je samozřejmě zdraví škodlivé, nicméně militantní kampaň proti němu není fér. Jednak to není jediný toxin v našich životech, za druhé, pokud je drogově závislý nemocen, není etické mu šlapat po hlavě neustálou připomínkou kruté smrti v bolestech a v neposlední řadě (viz opětovné zvýšení spotřební daně na tabák), buďte rádi, že do toho státního rozpočtu sypeme a brzy ukázněně umíráme ![]() |
| libik | 142094 |
|
|
18.2.2021 11:57:26
No, tak zase místní krajové vládičky mívají dost nachrochtáno, tím se asi též trochu vymykal.
A vůbec, nechte Kuberu spát, ne Na Hroudino zamyšlení, jestli lze dát na pomník Vinnetoua dýmku míru či něčí sklap a na Kuberovo cigáro, říkám, ano ![]() |
| libik | 142094 |
|
|
18.2.2021 11:55:20
Já se nehádám, nikdy jsme nebyla v Teplicích
, jen na mě ta pieta působila jako místní iniciativa. A názorově s ním též nesouzním , nakonec ani v tom nikoterorismu, jakkoliv sama (s mírou) kouřím moc ráda. ![]() |
| Filip Tesař | 134358 |
|
18.2.2021 11:52:32
Hroudo, jo. Taky mám pocit, že je celkem snadný udělat ze sebe rebela proti prohnilým autoritám, i když jsi sám prohnilá autorita.
|
| Hr.ouda | 123574 |
|
|
18.2.2021 11:50:08
Protože si myslej, že to je cool rebélie proti autoritám
je dost smutný, když tahle póza někomu vydrží do sedmdesátí a je ještě smutnější, když to na lidi působí a lze z toho vytřískat politický kapitál a nejsmutnější je, že se z toho udělá oficiální pomník na radnici statutárního města |
| Hr.ouda | 123574 |
|
|
18.2.2021 11:45:08
no rozhodně
já si to jasně pamatuju normální zločinec jenže inteligentní a sociálně obratný , když chtěl aspirovat na prezidetskou funkci, pochopil, že kampaň musí vést s náramným časovým předstihem |
| Filip Tesař | 134358 |
|
18.2.2021 11:40:22
Já myslím, Libíku, že k viditelnosti Kubery přispěla jeho nekorektní jazyk. Ano, uměl jasne pojmenovat, co chce a nechce, ať už osobní svobodu, kde měl nad ostatníma, který pro tu svobodu dělali víc než on, navrch v tom, jak to ilustroval tím věčným cígem, který si schválně okatě zapaloval i na místech, kde byla cedulka se zákazem kouření. Ne každej taky beze strachu vypustí z pusy, že si rád šáhne na cizí sedmnáctiletou slečnu. K tomu klasická řada: feministky jsou ošklivý, ekologie je nanic, protože příroda si vždycky poradí, EU je novej Sovětskej svaz.
Bylo a je spousta fakt dobrejch starostů, který nebyli a nejsou vyhledávaný novinářema, protože říkaj schválně kontroverzní věci a jdou takříkajíc proti proudu. A jsou to lepší starostové než Kubera. |
| angrešt | 114837 |
|
18.2.2021 11:39:40
Hroudo, no, to je asi dost přesný. Koneckonců, Kubera byl v devadesátkách mezi kmotry řazen. Potom začal budovat image...
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.