Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| angrešt | 114837 |
|
18.2.2021 11:38:50
Jo, ještě - Filipe, prosím, když Tě tu vidím - psala jsem Ti přes Messenger, kdyby náhodou jsi někdy měl chvilku... nespěchá :)
|
| Hr.ouda | 123574 |
|
|
18.2.2021 11:35:05
Tož Don Corleone je také ztvárněn jako taková v podstatě sympatická postava
Kubera byl něco v tom stylu a dost mi svojí asociálností a elitářstvím skrývaným za takovou lidovost lezl na nervy , stejně jako ambicemi a intrikařením maskovaným pózou přímočarosti |
| angrešt | 114837 |
|
18.2.2021 11:24:36
Filipe, to popisuješ přesně :)
Kuberova vestička a cigáro...navíc byl prý příjemnej v osobním kontaktu... |
| Filip Tesař | 134358 |
|
18.2.2021 11:19:52
Aha, Angrešte, tak to nevím.
Ale lidi adorujou Che Guevaru, protože byl mladej, měl háro, úsměv a umřel mladej, jako zbojník. U Kubery v zásadě celkem podobnej efekt. Nebo něco jako rebel bez příčiny. Neměl vizi, se kterou by ses ztotožnila, ale dělal dojem, že vizi prosazuje. |
| angrešt | 114837 |
|
18.2.2021 10:53:41
Filipe, no, Kubera se v Teplicích proslavil především tím, že dával návod, jak kouřit na WC v letadle, to je fakt.
Ale neméně tím, jak spolupracoval s Popovičem, Popovič stál de facto za koncem Sklo Unionu - vytunelování Sklo Unionu přes Glaverbel, Glaverbel následně podpořil Kuberu v politické funkci, Kubera velmi nejasným způsobem kryl schodky rozpočtu města privatizeacmi městského majetku. Mmj. Lázní, které koupil zřejmě zprostředkovaně také Popovič, zřejmě přes PPF... Jakákoli adorace Kubery je pro mě naprosto nepochopitelná. Teplice docela slušně zdecimoval. |
| Persepolis | 107413 |
|
|
18.2.2021 10:48:31
Jedna moje příbuzná začala pít. S největší pravděpodobností si chlastem začala řešit psychické problémy. Asi po pěti letech a několikero hospitalizacích v Bohnicích je z ní stále závislačka, poměrně dost troska, její rodina(se školou povinnými dětmi) je v totálním rozkladu.
Chci tím říct, proč je kouření pomalu trestný čin a na chlast vesele běží reklamy v TV? Řekla bych, že alkoholismus má daleko víc devastující účinky jak na samotného alkoholika, tak na jeho okolí, než kouření. Nikdy jsem tenhle nepoměr nepochopila. |
| Pruhovaná | 64704 |
|
|
18.2.2021 10:37:13
To je dost zklamání, co píšeš o jeho postoji k sociální práci.
Holt pravičák ze staré školy. Nicméně vzhledem k okolnostem toho, kdy a asi i jak zemřel, je to možná symbolická akce natruc těm rudočínskejm nokům ve vedení našeho státu. Byť mezi ně patří i ODSáckej Nečas a spol... Takže vlastně zmar na všech frontách. |
| libik | 142094 |
|
|
18.2.2021 10:32:38
Filipe, nabyla jsem dojmu, že byl průkopník viditelného místního politika.
Ne v každé lokalitě ouřaduje senátor (a někdy ani primátor), který by stál za zapamatování , pokud by nešlo o skandál. |
| Žžena | 83005 |
|
18.2.2021 10:03:34
Jsi úzkoprsá a nemáš smysl pro recesi?
To nevím. Ale ke Kuberovi to patřilo. Nevidím důvod tvářit se, že ne. |
| Ropucha + 2 | 120300 |
|
|
18.2.2021 10:03:29
Filipe, já bych řekla, že to, co jsi popsal jako klady, v našem politickém prostředí úplně stačilo.
Vidím to tak, že pan Kubera byl pro své obdivovatele rovný pracovitý chlap, který nepodlézá a neuhýbá a hájí zájmy pracovitých lidí. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.