| Federika | 14090 |
|
|
28.11.2024 22:37:02
Já jsem tady jednou psala, že mám doživotní trauma z první vánoční besídky své dcery
![]() Spletla jsem si hodinu, s besídkou syna. A pak jsme to zjistila,nasedla v domácím, jeli jsme jako cvoci, manžel zajel v centru omylem do díry pro tramvaje, besídka kus vedle už začala, já byla bez sebe vzteky, věděla jsem,že na mě dcera, tříletá, čeká. Přijeli policajti, já tam nechal manžela vyběhla jsem a nejvyšší rychlostí, kterou jsme dokázala vyvinout jsme běžela do divadla. Vběhla jsem s jazykem na vestě dovnitř,na podiu samý malý stromečky, zpívali, ale já už slyšela jen tři poslední slova. Přesto, v tu chvíli mě dcera zaslechla, rozzářila se a mávala A pak jsem viděla natočené vystoupení. Ona zpívala,ale celou dobu se rozhlížela a mávala imaginární mámě. Vždycky někam jinam.A úplně nejistá. Až pak, na tom konci. Dodnes jsem jí neřekla,že jsem to nestihla. A bylo mi to fakt strašně líto. |
| Federika | 14090 |
|
|
28.11.2024 22:30:35
Hehe, taky se v tom vidim
Včetně toho alzaboxu. |
| Evelyn1968,2děti | 6269 |
|
|
28.11.2024 22:30:34
Na vystoupení dětí jsem vždycky hrdá matka
(dcera ještě tancuje), syn vždycky vystupoval na vánočním klavírní koncertě, jednou jsem tam s ním i zpívala, teď chodí děti na mě .Je fakt, že v době malých dětí jsem žila jejich zájmy, nemohla bych si dovolit 10 svých koncertů za prosinec + zkoušky na ně a do toho zumbu a aquazumbu, vedení svého kroužku, skoro nejsem doma. Ale nic mi neuteklo, teď mám na to klid a nemám špatné svědomí, že mi utíká jejich dětství. |
| neznámá | 91073 |
|
28.11.2024 22:27:43
Miluji Vánoce, jako fakt miluji, ale to se tu o mě asi všeobecně ví.
U nás doma je to přesně takto. https://www.facebook.com/reel/574839238269750?locale=cs_CZ |
| kosatka2 | 89902 |
|
|
28.11.2024 22:27:23
Mně zase nadělil mikuláš do punčochy kiwi - nevěděla jsem, co to je. Někam jsem to šoupla ze strachu, že se někdo dozví, že o mně pámbíček ví, jak jsem špatná - myslela jsem, že je to brambora. Samozřejmě rodiče pátrali, kam ta věc přišla, musela jsem se přiznat a odmítala jsem to ochutnat. Dodnes se mi vybaví ten pocit trapnosti, odmalička vím, že zlobivé děti dostanou bramboru a ten pocit nemůžu vyhnat, přestože je mi rodičů líto, že mi chtěli udělat radost.
|
|
|
28.11.2024 22:23:19
Huso, první kokos si taky pamatuju, i ananas
![]() |
|
|
28.11.2024 22:22:30
Magrato, to je úděl výtvarníků
, my hudebníci zase pořád nacvičujeme písničky/tanečky a chodíme někam vystupovat , ale mě to hrozně baví, jeden důvodu, proč tam jsem už 26 let. |
| Stará husa | 154854 |
|
28.11.2024 21:57:07
Jé, Evelyn, táta jednou sehnal kokosový ořech a já se strašně těšila, jak z něho budeme pít to lahodné kokosové mléko a houby, byl úplně suchý a kokos byl tvrdý a nedal se kousat. Byla jsem zklamaná. Ale jednou zas sehnal ananas a ten byl moc dobrý, jen jsme nevěděli, jak ho oloupat. Dnes už nikdo nepochopí tu radost, když se ti podaří sehnat téměř nesehnatelnou věc a ona stojí jen pár korun.
|
| kosatka2 | 89902 |
|
|
28.11.2024 21:39:27
Janinko, dočítám zpětně a velice tě chápu. Letos jsem se nevleka na akademii puberťáka. Ty jsi s dětmi sama? Já se snažím ty akce občas na někoho delegovat, nebo přijdu na závěr a pak to jdeme oslavit třeba kupovanou pizzou.
Jo a vloni tu zavedli novinku: ranní slunovartovou jogu na štědrý den. Nebylo to nic extra ezoterického, ale těch pár vět po cvičení prohozených se ženami byl prima. A mezitím "se" doma ozdobil stromeček... Doufám, že to letos proběhne znovu. navrhovala jsem, jestli bychom nejeli 20.-27.12. na lyže a neprošlo mi to, podle manžela jsem sobec, protože vždycky nás bylo 10-13 u stolu s vysokým věkovým průměrem a staří by prý byli smutní, že na ně kašlem. Takže můj největší dar pro všechny je, že jim to nesabotuju, bohužel mí rodiče jsou tak konzumní, až to bolí. |
|
|
28.11.2024 21:38:52
My jsme mívali opravdu kouzelné Vánoce, i moje mamka, které byla jinak domácnost jedno, vykouzlila krásnou atmosféru. Naši sehnali nedostatkové dobroty, k výzdoba byla.
Já jsem vánoční megaloman ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.