| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Ostatní : Vánoce

O všem, co se pojí k Vánocům
  (?)
[<<Předchozích 360] Názory 361370 z 57801  [Dalších 57431 >>]
Evelyn1968,2děti 6269
28.11.2024 10:56:21
To jo, když jsme pak všichni 14 dní jen doma a užíváme si pohodu, venku hnusně, doma klídek, tak bych v binci žádnou pohodu neměla.
Muumi 41406
28.11.2024 10:48:16
Tak to jo, Cimbur. To už pak dává větší smysl, díky za vysvětlení. Ale nezávidím (a nepřeju) ti to ani v nejmenším...
Cimbur 64764
28.11.2024 10:36:26
Pro všechny divící se. Personální situace je všude v okolí tragická. V blízkém okolí jsou schopni nabídnout jen dvojnásobek stresu za poloviční peníze, i když sami aktivně volají a doktory lákají, i mě.
Pak tu bylo jedno Brno s velmi složitým dojezdem, stará budova ve středu města, práce asi klidnější, ale 3 až 4 hodiny denně na cestě... A klidné lázně asi hodinu autem, ty se mi vážně líbily, nicméně nedokážou adekvátně zaplatit, vyjednávala jsem, ale víc vstříc nemohli vyjít, takže taky dál hledají... Tam bych asi šla, až to tu beztak zavřem. Nyní mě tu platí po určité konfrontaci solidně, mírní jsou po vyjednávání jak beránci a všichni ví, že až to tu kiksne, bude průšvih. Tak to beru tak, že si zatím udělám za ty nucené práce finanční polštář.
Federika 14090
28.11.2024 10:22:56
Nedávno jsem tady od někoho četla, že má na Vánoce uklizeno protože využili služby uklízečky.
Já nevím, co dělám špatně, ale kdyby mi přišla uklízečka dva měsíce před Štědrým dnem, tak bych rozhodně nemohla říct, že mám na Vánoce uklizeno, jelikož u nás to za dva dny vypadá úplně stejně jako předtím.
A jinak já na Vánoce uklízím stejně jako celej rok, nikdy nic mimořádnýho nedělám.
Ropucha + 2 120300
28.11.2024 10:16:06
"úklid do příjemna"

To je hezké vyjádření :-)
Také si ráda na svátky uklidím do příjemna. Nedělám to kvůli nikomu, všem je to myslím dost jedno, natož aby mě někdo nutil. Ale já sama to mám ráda, proces úklidu mi ladí do adventního období a výsledné příjemno mi zase ladí ke sváteční atmosféře.
Muumi 41406
28.11.2024 9:52:00
Cimbur, co je v tý práci teda dobrýho? Pořád se tomu snažím přijít na kloub. Šéf blbec, kolegové zřejmě taky nic moc, pracovní doba strašná. No a jelikož jsi nikdy nepsala, že bys peníze přehazovala vidlema, tak už teda fakt nevím. Leda ještě možná že bydlíš přes ulici, to je tak jediný, co mě ještě napadá pozitivního. Přála bych ti něco lepšího, ale ty zřejmě nechceš.
Saamajna 115449
28.11.2024 6:14:45
Tesim.
Jedno dite je na kolejich, tak se tesim, ze bude par dni v klidu doma.
Tesim se, ze prijede na navstevu svobodna svagrova; po smrti obou tchanovcu jsme ji "adoptovali", holky maji teticku z Parize moc rady.
Tesim se na vanocni prazdniny, vyhoda prace je, ze ma clovek i volno.
Tesim se na delani vyzdoby; uz mam nakreckovanejch nekolik hromad klacku a prutu z liskace na vyrobu velkych vanocnich hvezd.
Tesim se na peceni cukrovi a vanocky.
Termix 105545
27.11.2024 23:01:07
Těším se moc. Strašně moc se těším na odpočinek. A moc se těším, že bude dlouhé volno a plánuju, kam bychom mohli jet. Dcera do mě hučí, abychom jeli někam úplně bláznivě, no a já jsem částečně trochu nahlodaná, i když mi rozum říká, že to je úplná blbost.
TaJ 81121
27.11.2024 22:25:53
Magrato, vidíš, to by mě zrovna dost bavilo, zdobit školu...:-). Syn mi zrovna včera ráno posílal fotky ze školní haly, že tam zrovna paní z vrátnice zdobí stromeček a věší nějaké dekorace, udělalo mu to asi fakt radost:-)
magrata1 95172
27.11.2024 22:11:59
Těším moc. Budou prázdninýýýý~b~
Teď mám dost záhul, práce, škola, domácnost. V práci (ZŠ) musím odekorovat celou budovu, nesnáším to.
[<<Předchozích 360] Názory 361370 z 57801  [Dalších 57431 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.