| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Ostatní : Vánoce

O všem, co se pojí k Vánocům

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 790] Názory 791800 z 57801  [Dalších 57001 >>]
Margaret 1200
28.12.2023 22:20:08
S jídlem dobrý, to jsem nepřehnala, ale ze samého klidu a pohody mě akutně chytly záda. Včera to bylo hrozný, ani jsem se nemohla narovnat. Dnes trochu lepší, zrovna jsem měla naplánovanou fyzioterapii a elektroléčbu, tak mě namasírovali a trochu to povolilo, ale pořád nic moc.
Protože mě ta záda (bedra) trápí dlouhodobě, už mnoho měsíců cvičím denně, někdy i 2x, SM systém a jógu, tak jsem dost otrávená z toho, že je to celé jaksi k ničemu ~:(
Doufám, že než půjdu do práce, tak se to srovná.
TaJ 81121
28.12.2023 22:18:38
Katko, tak já když jsem v práci, tak jsem vlastně 14 hodin pryč z domu, z toho přes 12 v práci, pořád mezi lidmi a po cestě vlastně taky. Takže když mám volno, tak si fakt užívám zalezlá doma, ideálně sama :-). Je fakt, že máme zahradu, takže když se chci na chvilku vyvětrat, tak si jdu obejít zahrádku, nebo tam něco udělat, pokud je něco potřeba. Ale nemusím nutně ven úplně každý den. Ale padesát mi bude až na jaře, tak třeba to ještě přijde:-)
Okolík 129526
28.12.2023 22:15:39
Ne, konečně se můžu vyspat, máme dovolenou. Odpočíváme, chodíme na vycházky/výlety a po návštěvách, fajn je to. Škoda, že to už 1.1. skončí ~d~
lela, rosa, niki 88737
28.12.2023 22:15:33
Mám v sobě určitě napětí a také se to snažím skrývat,abych to nakazila ostatním... Může za to i PMS...pubertální syn mi dává trochu zabrat, i s dcerou je to někdy náročné..
TaJ 81121
28.12.2023 22:15:03
Moniko, tak ono kdyby bylo lepší počasí, tak bych asi ven klidně šla i tak. Ale tady bylo fakt hnusně. Brzy ráno někam vyráží spíš syn, i když mě to taky nevadí, zase se toho za ten den víc stihne, my se zase neradi vracíme odněkud až večer. Tím pádem já se většinou nevyspím třeba do oběda téměř nikdy, protože přes týden vstáváme do práce a do školy a o víkendu někam na výlet (a každý druhý víkend jezdím v 8 ráno do práce). A teď ještě i v ten volný víkend jezdí syn jako každou neděli na přijímačkový kurz a to vyráží v půl osmé ráno, takže většinou taky vstanu s ním, je rád, když ho někdo vypraví, se mnou taky často manžel vstává, když jdu o víkendu do práce.
lela, rosa, niki 88737
28.12.2023 22:13:39
Jaky si to uděláš takový to máš. Já jsem asi nejspokojenější na procházce se psem,nejlépe sama. Užívám si dlouhého spánku. Snažím se o jakési usebrání,ale tento rok mi to moc nejde. Nemám ani chuť na vánoční filmy, které už znám nazpaměť. Ale nevadí...ctu novou knihu a nabírání energii. S jídlem to zase až tak moc nepřeháníme, ale samo že uzobav cukroví a tak..dnes návštěva,takže jsem celY den uklízela, muselo to být. Zítra peču kachnu, rodinná návštěvá. Ale pak mám náladu na nějaký hezký výletnebo procházku .. ono se to bohužel už krátí...
Velšice 92803
28.12.2023 22:05:38
Antheo, naopak, konečně mám, v rámci možností, odpočinek. Jen to malé “adéhádě” mám stále za zadkem, což je náročný. Vždy se těším, že si večer pustím film, ale každý den odpadnu. Za celé svátky jsem zvládla jen Pelíšky a Lásku nebeskou. Ale spím 9-10 hodin denně a to je nádhera.
vlad. 38059
28.12.2023 22:02:12
Ani ne :-) všechno proběhlo v klidu, sice s MM chodíme do práce, ale potom si užíváme zábavku.
Katka a 2 výrostci 141251
28.12.2023 22:00:32
Pro mě je volný den strávený JEN doma za trest. Alespoň na 1-2 hodiny ven je nutnost.Je fakt, že se to významně projevilo až po 50.
Monika 123907
28.12.2023 21:56:57
Tak já vůbec netvrdím,že má někdo vyrážet někam brzy ráno (naopak vyspat se povazuju za 1 z hlavních benefitů volných dní) a reaguju hlavně na to, co píše zakladatelka. A samozřejmě,pokud se někdo necítí dobře, tak odpočívá víc pasivně,to se nedá nic dělat. Já jsem šťastná za možnost hýbat se na vzduchu ...
[<<Předchozích 790] Názory 791800 z 57801  [Dalších 57001 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.