Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Velšice | 92803 |
|
|
28.12.2023 21:56:24
Půlko, držím palce
![]() |
| Martina, 2 kluci | 15942 |
|
|
28.12.2023 21:55:05
Já to mám obráceně - cca měsíc, letos teda jen týden do Štědrého večera špatně spím, jsem nervózní, nerudná, chtěla bych, aby mi dali všichni pokoj. Úspěšně to skrývám, abych neotravovala ostatní. Je to dědictví z dětství, kdy se měsíc dělaly veletoče s úklidem a vařením.
25.12. se vyspím dosyta a začne můj klídek - denně spím min do 8-9 h, každý den venku na kole nebo pěšky nebo obojí, vařím málo nebo zábavně, klidně někoho pozvu, ale nehrotím pohoštění. |
| Pole levandulové | 23006 |
|
|
28.12.2023 21:51:14
Termixi, děkuji, vyřídím jí to.
Ty stavebnice si vůbec nepamatuju, jen mi to našel vyhledavač, ale v životě jsem je neviděla. My měli domeček ještě po mámě, který dělal děda, do toho se dokoupil nový nábytek a vyhráli jsme si s tím hodně. |
| TaJ | 81121 |
|
|
28.12.2023 21:49:28
Moniko, tak sedět doma pár dní vydržím v pohodě, ale celou dobu u toho jíst určitě nemusím a taky celou dobu nejím
. Nám se ven vůbec nechtělo, jednak jsme byli trochu nakřáplí, už je to skoro dobrý, ale hlavně tady vlastně celé svátky tak hnusně fučelo, bylo zataženo, tma...v noci poryvy větru, přes den taky. Vlastně akorát včera vysvitlo sluníčko a přestalo foukat, ale dneska od rána už zase úplně zataženo a foukalo. Ale takhle jako teď, jsme se nejspíš neváleli už roky, takže jsme si to docela fakt užili. Ani syn nevyrážel hned brzy ráno někam fotit, jako jindy, jelikož ani nebylo počasí... |
| Rodinová | 140078 |
|
|
28.12.2023 21:49:12
U me nastal podivny paradox:
Cim vic odpocivam, tim jsem unavenejsi ![]() Vysvetluju si to totalnim pretizenim v roce 2023. |
| Peppa | 133447 |
|
28.12.2023 21:45:25
Mě jo.. před Vánoci jsem lítala jak debil v práci i doma a ještě jsem se nevzpamatovala. Až do včera byla každý den nějaká návštěva, na aktivní odpočinek nebyl čas ani síla. Chodím spát brzo a užívám si, že vstávám bez budíku.
|
| Monika | 123907 |
|
28.12.2023 21:41:22
Dneska jsem zmozena po včerejším krásném aktivnim dní - dopoledne běh, sice v mokru a blátě,ale po dlouhé době svítilo slunce, úplně jsem regenerovala z té prosincové tmy. Odpo ještě pěkná procházka a večer posezení se spoluzaky. Venku jsme byli o Vánocích každý den (23.vetsi výlet, jinak tak 4-8km procházka), nemohla bych celé svátky sedět a jíst,to se nedá vydržet??? Dneska už hezky nebylo,ale ušla jsem si 10 km (manžel s dcerou lyže,syn má turnaj),zítra vyrážím s kamarádkou ...
|
| TaJ | 81121 |
|
|
28.12.2023 21:40:31
Yuki, já se těším na jarní prázdniny, až pojedeme se synem sami zase na pár dní pryč. Na podzim nechtěl, měli jen krátké volno, měli jsme tedy jet na víkend s manželem sami, to bohužel nakonec kvůli nemoci padlo a už cítím, jak mi ta krátká dovolená chybí. Do léta daleko. Jsem zvyklá, že někam jedeme na přelomu zimy a jara, pak na začátku léta, v srpnu a pak ještě v tom říjnu o podzimkách. Tak je to pěkně rozložené do celého roku. Ale letos to nějak nevyšlo, takže jsme naposled byli někde na pár dní v tom srpnu a od té doby nic.
|
| TaJ | 81121 |
|
|
28.12.2023 21:37:10
Yuki, tak my když jdeme na návštěvu, nebo nějaká návštěva k nám, tak je to většinou na oběd. Takže plánovaná byla kachna se zelím a knedlíkem a pak vánočka, cukroví apod. A s našima řízek se salátem, nebo s bramborovou kaší a vánočka, cukroví... Ale my obvykle potom už skoro nevečeříme, nebo jen tak něco málo, co si tu kdo najde. Respektive syn se většinou po nějaké večeři shání, tak ten si dá, ale my obvykle ne.
|
| Stáňa * | 7932 |
|
|
28.12.2023 21:33:00
Ne, nic takového. Jako jo,jedli jsme víc než jindy, ale taky chodím víc na procházky a syn má každý den nějaký sport.
Všechna setkání a zážitky byly prozatím pozitivní a i v dalších dnech nás čekají samé příjemné akce. Těším se na příští dny. 🙂 |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.