| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Pečení bez vajec

(?)
[<<Předchozích 120] Názory 121130 z 187  [Dalších 57 >>]
Anna, 2letý Matýsek
  • 
18.7.2007 21:55:40
Náhražku za vejce Rewa jsem taky nesehnala,ale ve zdravé výživě mi nabídli náhražku pod názvem VAJOHIT,je to novinka.Tak to můžete taky vyzkoušet. Ještě bych vám doporučila se zeptat v biofarmě.
Lucka, dcera Adélka
  • 
22.3.2007 11:02:56
Dobrý den na stránkách www.adela.cz/alergie/
žanika 15305
8.3.2007 16:30:10
tady se přidávám s dobrými svými recepty bez vajec. www.nasezdravi.ic.cz
Kačulda 36062
8.3.2007 16:16:10
Knížku lze objednat přes internet na stránkách nakladatelství Adéla, nebo ji lze koupit přímo v nakladatelství v Plzni. Myslím, že v knihkupectví sehant nejde. Aspoň já to štěstí neměla a nevím o nikom, kdo by ho měl :) Alergiím zmar!
PetraM
  • 
8.3.2007 11:38:37
Obalovat se dá také v Hrašce. Je to hrachová směs na obalování. Koupit se dá ve zdravé výživě a má dvě varianty - jemná nebo pikantní.
jaska1 37028
5.3.2007 21:13:19
Máte pravdu, vyzkoušela jsem upéct a uvařit pár jídel bez vajíček a jde to. Díky za rady maminky.
jaska1 37028
5.3.2007 21:11:42
Chtěla jsem vás poprosit, jestli nevíte kde je možné knížku Alergie číhá v jídle...koupit. Snažím se jí sehnat, ale nedaří se mi to. děkuji
jaska1 37028
2.3.2007 10:44:41
Mám 18-ti měsíční holčičku s alergií na vejce. Chtěla bych vyzkoušet náhražku za vejce Rewu od firmy Paleta, ale nemůžu zjistit kde se dá koupit. Prosím, poradí mi někdo?
Lůca
  • 
17.2.2007 11:46:03
My sice v rodině nemáme alergii na vajíčka, ale můj manžel je prostě odmítá jíst. Teď už s tím nemám problém- na internetu najdete hromadu receptů bez vajec- bábovky, třený buchty, prostě cokoli. Trojobal se strouhankou řeším prostě tak, že první namočim do mlíka a pak do strouhanky- rozdíl není poznat (u tekutých věcí, jako je sýr, musíte obalit dvakrát i třikrát). Bez vajec se dá uvařit i upéct v podstatě všechno, chce to jen trochu vytrvalosti a experimentů- není ani potřeba shánět nějaký vajahity.
A jestli nejste domácí kutilky, tak si kupujte buchty v krabici- dobrá půlka z
nich je bezvajec (a když se tam má jedno nebo dvě přidat, tak je prostě vynechte, není to poznat). Dokonce prodávají i palačinky v přášku, který se obejdou bez vajec.
Lucka, dcera Adélka
  • 
2.2.2007 22:00:43
K tomuto příspěvku bych chtěla dotat, že pokud dítě trpí alergií na vejce tak se nesmí používat jiná vejce a tím pádem ani křepelčí. Chodíme na alergologii k panu primáři Fuchsovi, ( obdorník přes alergie na potraviny ) Dokonce vydal super knížku - Alergie číhá v jídle a pití. Jsou tam užitečné recepty a náhražky vajec. Výborná i pro ostatní alergiky. Dá se objednat přes nakladatelství Adéla. Z knihy - cituji: Drůbeží vejce bec vyjímky obsahují homologní ( podobné ) bílkoviny, ty jsou pak odpovědné za zkříženou alergii. Proto pozor - u alergie na slepičí vejce NELZE konzumovat či používat vejce jiných ptáků. Tento fakt je zcela ignorován producenty jiných vajíček, kteří dokonce některá méně obvyklá vajíčka doporučují." používat při alergiích a imunitních poruchách". Máme na mysli především neoprávněně zvýhodňovaná vejce křepelčí. A zodpovědně lze vyvrátit ještě mýtus - křepelčí vajíčka neobsahují ani více vitamínů ani méně cholesterolu než vejce slepičí.
[<<Předchozích 120] Názory 121130 z 187  [Dalších 57 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.