| LadyP | 42915 |
|
|
21.4.2022 15:30:22
Byla jsem, podle mě je to lehký zákrok. Těžko jsem se probouzela z narkózy, ale to je tím, že na mě působí silně všechny léky, ne že by to bylo nějak nebezpečné. Pomohlo mi to i u menstruace, předtím hrozně silná, po zákroku 3 dny a slabá. Já jsem teda byla doma skoro 3 týdny, ale spíš jsem si chtěla odpočinout a nechtěla jsem být na sebe přísná a hned fungovat, ale určitě jde se vrátit do práce dřív. Nebála bych se toho.
|
| Lei | 37503 |
|
|
21.4.2022 13:09:12
Jo, a šlo už o odstranění polypu, který zjistil můj gynekolog.
|
| Lei | 37503 |
|
|
21.4.2022 13:08:03
Ambulantně, Odolena Voda. Psala jsem to myslím i sem, najdeš v předchozích diskuzích.
Profesionální a velmi lidský přístup doktorky i sestry, cítila jsem jen takový tupý tlak, nebolelo to, cucla jsem si rajského plynu . Odvezla jsem se sama domů (100km) autem. |
| katkahlida | 91297 |
|
|
21.4.2022 12:46:11
Byla jsem ve Zlíně a zakrok provedl Ivo Gerych. Nechala jsem se uspat a vse ok.
|
| bono | 73031 |
|
|
21.4.2022 11:03:35
Ahoj, bez narkózy a úplně v pohodě. Bolest jsem necítila snad žádnou. Trvalo to asi deset minut a pak bez čekání domů. Pořád jsem čekala, kdy se ozve nějaká bolest pozákroku a nic. Normální režim, žádné šetření se. Šlo o několik polypů v děloze a bylo to v Brně. Jsem ráda, že jsem to zkusila bez narkózy.
|
| Muumi | 41406 |
|
21.4.2022 10:54:57
Když máš za rohem Apolináře, přece nepůjdeš na Kladno...
|
| Fridolína | 56654 |
|
|
21.4.2022 10:53:25
Byla jsem na ní před 2 roky z důvodu polypu. Nemocnice mimo tvé zadání. Zákrok proběhl v narkóze při hospitalizaci (2 dny - nástup ráno, zákrok, další den dopo propuštění). Bolest jako při menstruaci, pak se dodržuje šestinedělí. Nesměla jsem zvedat nic těžkého a raději pár dní dodržovat klidový režim. Spíš mě zarazilo masivní krvácení při 2 následujících menstuacích (noční vložka vydržela max hodinu a půl), naštěstí to trvalo jen zhruba den. Pak už to probíhalo jako obvykle.
|
| ivaxx | 44192 |
|
|
21.4.2022 9:53:55
Letos, v narkóze u Apolináře. Ráno nástup, odpoledne s doprovodem domů. Neschopenka nebyla potřeva, ale na 2 dny jsem měla home-office domluvený dopředu. Bolesti prakticky žádné, jen slabé krvácení trvalo několik týdnů.
|
| +Jana+ | 57778 |
|
|
21.4.2022 8:15:13
Holky děkuji za příspěvky a kde jste na tom byly?
|
| RachelGreen | 128944 |
|
|
21.4.2022 8:03:12
Byla jsem letos v lednu, kvůli vysoké sliznici a možnému polypu a myomu v děloze. Doktor mi doporučil celkovou narkózu a hospitalizaci tak, že jsem nejprve absolvovala předoperační vyšetření (EKG + krev), poté jeden den nastoupila, prošla vyšetřeními (ultrazvuk, konzultace s anesteziologem), druhý den ráno šla na zákrok (ten je krátký), dospávala po narkóze. Mě dost bolelo břicho, tak mi do kapačky přidali brufen, kapali mi kapačku, asi 2x píchli heparin a třetí den ráno mě pustili, po kapačce už mě vůbec nic nebolelo, krvácela jsem jen trochu a špinila pak pár dní. Doma jsem zůstala ten následující čtvrtý den a pak byl víkend, v pondělí normálně do práce. Bylo to spojené s vyčištěním dělohy, nakonec i dle výsledků nebyl ani polyp ani myom, jen jsem nesměla zvedat nic těžkého a používat tampony kvůli možné infekci, něco jako kratší šestinedělí.
|
Rybářský denČeské Budějovice
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.