| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Ostatní gynekologické problémy

(?)
[<<Předchozích 130] Názory 131140 z 8418  [Dalších 8278 >>]
Lada2 130679
21.4.2022 6:46:14
Jednou bez narkozy, bolestivé,ale slo to. Podruhé s nsrkozou,chvilicka,asi ty ctyri hodinky jsem musela zůstat,obed jsme teda nedostaly 😁 (bylo nas tam asi deset). Druhy den jsem mela závěrečnou zkoušku v rámci celozivotka,v pohodě. Neschopenka vubec neni treba
Latté 157222
21.4.2022 0:17:55
Zákrok v kratičké narkóze (cca 15-20 min), naprostá pohoda, nic mi potom nebylo (ani po narkóze ani po zákroku), je potřeba tam vydržet po zákroku cca 4 hod, ale uteče to, člověk dostane oběd a po těch 4 hod může s doprovodem odejít. Nicméně klidně bych bývala byla schopná odjet autem (což se tedy po narkóze samozřejmě nemá/nesmí) či jít hned z nemocnice do práce, cítila jsem se naprosto fit a úplně vpohodě. Další den jsem sice měla dovolenou, ale nebylo mi vůbec nic, žádná bolest,jen nepatrné krvácení špinění, takže klidně jsem mohla do práce jít, kdybych chtěla.Jediné z čeho jsem byla unavená a vyčerpaná byly ty nervy před tím - měla jsem z toho šílenou hrůzu a odkládala zákrok neúměrně dlouho a vyšilovala a stresovala taky neúměrně dlouho (první chirurgický zákrok v životě , když nepočítám porod SC, první narkóza, ze které jsem měla doslova fóbii).Ale nakonec to proběhlo úplně v klidu, resp.ještě před zákrokem mě zfetovali nějakým Diazepanem nebo čím (bo jsem byla hrůzou úplně mimo) a to zafungovalo maximálně, takže jsem se tam pak doslova nudila a nemohla se dočkat, až přijdu na řadu a byla úplně v klidu. Jo a v té narkoze se mi zdál krásný barevný sen, takový pohodový jak se procházím nějakým podzimním barevným lesem, uklidňující, příjemný.
Držím palce, když jsem to zvládla já, zvládne to každá~;)(jsem extrémní odpůrce lékařů, zákroků, nemocnic, chemických léků a všeho z lékařského prostředí, také vše léčím bylinkami atd.,návštěvy ordinací minimalizuji na opravdu nejnutnější minimum, u všech potíží čekám raději, že přejdou samy, případně samoléčím, ale holt na polypy a podobné věci jsou bylinky krátké...)
Gretel 120414
20.4.2022 22:54:41
Osobně jsem ji ambulantně zkusila a nedala, bolest byla příliš velká. Za týden jsem si domluvila tentýž zákrok v narkóze a pohoda.
Samotný zákrok je velmi krátký, přes děložní hrdlo se zavede minikamerka a nějaký nástroj, kterým se případný polyp odstraní, je to obvykle doslova na pár minut, takže i ta narkoza je kratičká. Já měla hysteroskopii jen diagnostickou, nic se neodstraňovalo, takže jsem šla do práce normálně druhý den. Při zákroku s narkozou se chvilku dospává a trvá se na doprovodu domů, právě kvůli ní.
+Jana+ 57778
20.4.2022 22:15:08
Byla jste některá na hysteroskopii z důvodu polypu v děloze? Gynekolog mi doporučil tento zákrok z důvodu polypu v děloze. Tak hledám informace co je to vlastně za zákrok - přiznám se, že jsem trochu vyplašená že mám jít na takový zákrok. Našla jsem na netu, že se to dělá ambulantně i v narkóze - s jakým typem zákroku máte kdo jaké zkušenosti prosím? Dá se bolest vydržet při ambulantním zákroku? Jak dlouho jste byly doma po zákroku v neschopnosti? Rozhodl jste se někdo na hysteroskopii nejít a polypy řešit nějakou přírodní cestou? V jaké nemocnici máte prosím s tímto zákrokem dobré zkušenosti? Jde mi o Prahu a okolí (Kladno...) Děkuji předem za Vaše příspěvky........
Salamajka 156972
25.1.2022 15:13:35
Ještě mě napadlo jestli to nemůže být natažené,, tříslo,,. Nebo prostě nějaký sval třeba z cvičení pohybu nějakého nebo tak.
Evelyn1968,2děti 6269
25.1.2022 14:20:34
Dodnes cítím občas jizvu, je to 27 let, zlatej císař potom.
Honey1 157617
25.1.2022 13:40:42
Ivatema: zlobí Tě to jen z kola? Nebo někdy i aniž bys seděla v sedle? A bolí Tě to na dotek?
Co já se s manželem najezdila na kole a nikdy jsem to necítila. Ale pravdou je, že místo které takto teď cítím je v oblasti na které člověk sedlem tlačí, takže kdyby byla letní sezona a já na kole, 100% bych si myslela, že je to z toho. Ale teď akorát tak sedím v kanceláři. ~f~
Honey1 157617
25.1.2022 13:35:08
Nene, ono to není bolest SMĚREM ke konečníku. Spíše na stranu~e~, jakoby směrem ke stehnu. Zhruba v místech kde končí guma od spodního prádla~e~ . Přitom pohledově a pohmatově to nebolí, no já jsem z toho blázen.
První roky po porodu mě ale nástřih skutečně pobolíval v případě třeba dlouhého stání, možná i počasí.. Ale cca 10 let (i více) o ní nevím, tak si nejsem jista, zda by to mělo vliv. Ale kdo ví, no.
Rodinová 140078
25.1.2022 11:49:24
Nebo hemeroidy?
Ivatema 52511
25.1.2022 11:48:59
Mám to podobně. U kola jsem vyzkoušela různá sedla, vyměkčovací potahy i kalhoty a stejně to občas bolí. Možná jsou to křečové žíly?
[<<Předchozích 130] Názory 131140 z 8418  [Dalších 8278 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.