| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Ostatní gynekologické problémy

(?)
[<<Předchozích 180] Názory 181190 z 8418  [Dalších 8228 >>]
Peppa 133447
11.10.2021 12:52:39
Tampony se po těchto zákrocích hodně nedoporučují a bazén je líheň všeho možného, zvážila bych rizika případných komplikací a jestli by mi to za to stálo. Ale asi bych spíš respektovala doporučení lékaře a místo sportu bych raději třeba chodila na procházky, to je taky ventil, aspoň nějaký..

CA se neboj, já už jsem byla několikrát a nikdy mi nic nebylo, max. trochu bolela hlava.
Monika 123907
11.10.2021 12:05:17
Májo, doktor ti nejspíš řekne, že bys ten bazén raději riskovat neměla, co by měl jiného říct ~;) Ale samozřejmě (pokud jsi doteď na žádné záněty a pod. netrpěla) se nejspíš nestane vůbec nic, když půjdeš poté, co přestaneš krvácet. Já jsem takhle poprvé "smlouvala" o sex. Lékařka je moje kamarádka a ani tak nechtěla moc ustoupit ~;). Ale celých šest týdnů jsem nedodržela ani po porodech, natož po malých zákrocích
bono 73031
11.10.2021 11:57:16
jj, uvidíš. Je to možné. Já toho tam taky měla víc, ale velikost asi nebyla nijak zásadní. Musím ale ještě přiznat, že jsem platila jednorázový poplatek 400,-Kč (ani nevím, za co) ale u mě to fakt stálo za to. (odskočit si z práce a pak cestou domů fungovat úplně normálně, skvělý personál, úžasný pan doktor, prostě best)
Mája+kluci 07, 11 95717
11.10.2021 11:51:22
Děkuji za tip, Brno by se mi hodilo, možná tam zkusím zavolat. Ale na stránkách tedy píší, že volba anesteze záleží na konkrétním případu. Já tam těch polypů mám víc a prý celkem velkých, tak možná to bude důvod té celkové anestezie
bono 73031
11.10.2021 11:42:58
byla jsem v Brně https://www.gynmeda.cz/kontakt-gynmeda-brno
Mají myslím pracoviště i v jiných městech. Taky se na tyto typy zákroků jezdí do Havířova sem https://www.ambulantni-hysteroskopie.cz/
Mája+kluci 07, 11 95717
11.10.2021 11:39:07
Aha, to je tedy zajímavé! Promiň, že jsem pochybovala, zatím jsem nikde nečetla o možnosti bez celkové narkózy. Můžu se zeptat, kde jsi byla, v jakém zařízení?
bono 73031
11.10.2021 11:37:37
ještě mě napadlo, že by byl rozdíl ve velikosti polypu. Třeba se narkóza užívá u větších.
Jinak vím, že na to pracoviště se sjíždějí ženské z celé republiky, pže třeba tu narkózu jednoduše nechtějí. Sama jsem byla překvapená, o jak jednoduchý a bezbolestný zákrok šlo. Čekala jsem, že to bude maso.
Mája+kluci 07, 11 95717
11.10.2021 11:37:16
Jo, Moniko, já to taky tak pochopila, že to bude spíš z hygienických důvodů. Do rybníka nepolezu, vanu oželím, ale doufám, že do toho bazénu se dostanu dřív než po 6 týdnech, přecijen myslím, že se hrdlo snad zavře dřív, není to porod... ale zeptám se na to doktora a uvidím.
Případně bych snad mohla po pár dnech/týdnech na kratší plavání třeba s tamponem, mám pocit, že existuje nějaký "desinfekční" či "antiseptický" či cosi takového právě pro tyto účely ~5~
bono 73031
11.10.2021 11:35:19
Lékař a personál mi vysvětlili, že se bude operovat uvnitř dělohy. Lékař tedy vedl kameru děložním hrdlem přímo do dělohy, tam mi píchl mezocain a prolil dělohu tekutinou, aby nebyla "splasknutá". Přímo v děloze objevil několik polypů a další nálezy, z nichž jeden se mu jevil jako myom. Z dělohy odstranil všechno potřebné a hotovo. Informovanost byla tak velká a "polopatická", že si jsem jistá, že šlo o vnitřek dělohy.
Mája+kluci 07, 11 95717
11.10.2021 11:32:41
Máto, děkuji, to zní dobře :-) jinak taky musím mít doprovod, pustí mě po 2 hodinách, ale jen pod dozorem ~:-D
Já jsem teda děsná posera, nikdy jsem na operaci nebyla a jsem nervózní jak pes ~f~~d~ vím, že je to banalita, ale to moje podvědomí odmítá akceptovat ~:-D
[<<Předchozích 180] Názory 181190 z 8418  [Dalších 8228 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.