| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Nedonošeňátka

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 310] Názory 311320 z 12103  [Dalších 11783 >>]
Hadi a spol 40792
5.1.2011 7:25:32
Ahoj,
já jsem Vojtíšek Bařinka. Jsem bráška Lucinky a Anežky.
Mám 4600g, 53 cm a narodil jsem se 4.1.2011 v 11:15

Takže Hani, přeji Ti, aby Ti všechny Tvoje děti přinesly spoustu spoustu radosti :-)
Danula83 46556
3.1.2011 10:28:39
Zdravím všechny a trochu opožděně přeji vše nej do roku 2011,hlavně hodně zdraví!
Nás čekají opět lázně - za týden frčíme.Tak snad Haničce zase pomůžou jako na jaře.I když se mi do té zimy vůbec nechce,kor s kočárkem to tam bude velmi pohodlné...No uvidíme...
Kaplanka+kluci 07/05+11/08 61347
1.1.2011 14:58:50
já v prvním těhotenství jsem byla hospitalizovaná od 22tt, měla jsem nález čípek cca 1cm a trychtýřovitě pootevřený. Dostala jsem se k Apolináři (tehdy jsme bydleli přechodně v Kolíně) a zůstala tam až do porodu v 36tt. Léčba kapačkami,ležením,každou chvíli nějaké testy,aby se vyloučila infekce,která by mohla moji VELMI předrážděnou dělohu způsobovat. Nenašlo se nic,jen jsem neustále měla bolestivé kontrakce-xkrát do hodiny. Docela děsný. Od 28tt jsem byla bez čípku a od 31tt jem měla 4cm porodní branku.
Cerkláž mi neudělali. Tamní přednosta mi vysvětlil,že by se v mém případě (nevím,jestli to platí obecně) mohlo stát, že se porodní cesty ještě více podráždí a mohlo by to spustit porod.
llenicka 75289
1.1.2011 14:49:44
Ahojky. Mé dvě kamarádky podstoupili cerkláž. Jedna v 22. týdnu, musela ležet v nemocnici v 34.týdnu těhotenství šla domú a za týden porodila zdravého zkoro tří kilového chlapce. Druhá čekala dvojčátka a velice brzy ( 20.týden) se začla otvírat, na její vlastní žádost si nechala udělat cerkláž a porodila až v 29. týdnu zdravé chlapečky a dnes jsou znich kluci jako buci:-) Je pravda, že se již dnes od cerláže upouští, není dostatečně prokázán její pozitivní vliv, ale když už nic jiného pomůže to psychycky, že se alspoň něco dělá:-) Záleží na zvyklostech nemocnice, v Plzni jí třeba již prakticky nedělají.Hodně poradí na www.porodnice.cz, tam jsem se svého času hodně koukala. Držím palečky, ať vydrží co nejdéle, hlavně klid, znám případy, kdy i takhle otevřené maminky nakonec přenášeli.
Pája, A+A :o) 94544
1.1.2011 11:52:23
bohužel o nikom v okolí nevím. ale sestra se otevírala předčasně také,ovšem až od 28.týdne. ležela dva týdny v nemocnici a dávali občas kapačky..pak pustili domů,že má ležet. s druhým dítětem to fakt moc nejde..ale hlavně,že ji tam nedusili,psychika dělá divy a ležení spásný fakt není-to je dokázaný.
no,každopádně vydržela docela dlouho,porodila dřív jen o 3týdny,mimi mělo krásných 2,80. pro ni bylo malinké,ale říkala jsem,ať si představí odmyslet 2kg,co měla naše dcerka 800g a je spokojená,že je to prostě cvalík~g~

tak ať do dobře dopadne. určitě to bude dobré~;)
Lenka
  • 
1.1.2011 2:40:56
Ahoj, moje švagrová je ve 22.tt a dnes ji provedli cerkláž. Ve čtvrtek na prohlídce zjistili, že se začla otvírat - otevřená je na prst a délku čípku má dle ultrazvuku 12 mm. Nasadili ji magneziové infuze a cerkláž prý byla nezbytná. Chtěla jsem se zeptat, zda jste měla některá z vás během těhotenství cerkláž. Moc všem děkuji za odpovědi.
Pája, A+A :o) 94544
27.12.2010 20:01:24
tak hlásím,že Andrejka konečně dostala neštovice...říkám konečně proto,jelikož měla týden 38st. teplotu a nic jí nebylo..už mi to bylo divné a měla jsem docela obavy,tak jsme v so jeli na pohotovost. snad jsme tam něco nechytli..všichni tam kašlali jak o život~Rv. nabrali crp,bylo zvýšené,měli jsme jít v pondělí ještě s močí k dr.

naštěstí v neděli vyskočila 1.neštovice,tak jsem skoro jásala,že víme,na čem jsme! má totiž naprosto jiný průběh než syn. ten měl teplotu den před osypáním..Andrejka týden a naopak teď jí klesla a má jen 37..zatím máme jen 60neštovic a dramaticky to nevypadá. syn jich měl od rána do večera přes 300..takže snad ten průběh bude mírnější..
magicc 35425
25.12.2010 11:00:30
Přejeme Vám všem krásné a spokojené vánoční svátky.
Hana, Pavlík8/04,Davídek3/07 54306
24.12.2010 11:46:44
Krásné prožití svátků vánočních přeje Hana s klukama.

My jsme taky všichni nemocní, kašlel, rýma. Sníh tady zatím máme a doufám, že vydrží.
Terka Kubík06, Vašík08 46367
23.12.2010 13:07:53
Ahoj holky,přidávám se se s přáním k nadcházejícím vánočním svátkům.
Krásné, požehnané vánoce, at vše vyjde podle přání, hodně dárečků a hlavně hodně zdravíčka. ~;((~;((~x~~x~

Já ani nedočítám, jsem lazar, tatka mě nakazil a chrchlam a chraptím. Tak ted jdu spát s Vašíkem.
Nevěřila jsem, ale na moravě je mín sněhu než u Prahy. Dnes je tu 10 st. mazec. Vlastně tu už téměř žádný sníh není :-(

Mějte se krásně a užijte si to. ~z~~z~~z~
[<<Předchozích 310] Názory 311320 z 12103  [Dalších 11783 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.