Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Hadi a spol | 40792 |
|
|
5.1.2011 7:25:32
Ahoj,
já jsem Vojtíšek Bařinka. Jsem bráška Lucinky a Anežky. Mám 4600g, 53 cm a narodil jsem se 4.1.2011 v 11:15 Takže Hani, přeji Ti, aby Ti všechny Tvoje děti přinesly spoustu spoustu radosti ![]() |
| Danula83 | 46556 |
|
|
3.1.2011 10:28:39
Zdravím všechny a trochu opožděně přeji vše nej do roku 2011,hlavně hodně zdraví!
Nás čekají opět lázně - za týden frčíme.Tak snad Haničce zase pomůžou jako na jaře.I když se mi do té zimy vůbec nechce,kor s kočárkem to tam bude velmi pohodlné...No uvidíme... |
| Kaplanka+kluci 07/05+11/08 | 61347 |
|
1.1.2011 14:58:50
já v prvním těhotenství jsem byla hospitalizovaná od 22tt, měla jsem nález čípek cca 1cm a trychtýřovitě pootevřený. Dostala jsem se k Apolináři (tehdy jsme bydleli přechodně v Kolíně) a zůstala tam až do porodu v 36tt. Léčba kapačkami,ležením,každou chvíli nějaké testy,aby se vyloučila infekce,která by mohla moji VELMI předrážděnou dělohu způsobovat. Nenašlo se nic,jen jsem neustále měla bolestivé kontrakce-xkrát do hodiny. Docela děsný. Od 28tt jsem byla bez čípku a od 31tt jem měla 4cm porodní branku.
Cerkláž mi neudělali. Tamní přednosta mi vysvětlil,že by se v mém případě (nevím,jestli to platí obecně) mohlo stát, že se porodní cesty ještě více podráždí a mohlo by to spustit porod. |
| llenicka | 75289 |
|
|
1.1.2011 14:49:44
Ahojky. Mé dvě kamarádky podstoupili cerkláž. Jedna v 22. týdnu, musela ležet v nemocnici v 34.týdnu těhotenství šla domú a za týden porodila zdravého zkoro tří kilového chlapce. Druhá čekala dvojčátka a velice brzy ( 20.týden) se začla otvírat, na její vlastní žádost si nechala udělat cerkláž a porodila až v 29. týdnu zdravé chlapečky a dnes jsou znich kluci jako buci
Je pravda, že se již dnes od cerláže upouští, není dostatečně prokázán její pozitivní vliv, ale když už nic jiného pomůže to psychycky, že se alspoň něco dělá Záleží na zvyklostech nemocnice, v Plzni jí třeba již prakticky nedělají.Hodně poradí na www.porodnice.cz, tam jsem se svého času hodně koukala. Držím palečky, ať vydrží co nejdéle, hlavně klid, znám případy, kdy i takhle otevřené maminky nakonec přenášeli. |
| Pája, A+A :o) | 94544 |
|
|
1.1.2011 11:52:23
bohužel o nikom v okolí nevím. ale sestra se otevírala předčasně také,ovšem až od 28.týdne. ležela dva týdny v nemocnici a dávali občas kapačky..pak pustili domů,že má ležet. s druhým dítětem to fakt moc nejde..ale hlavně,že ji tam nedusili,psychika dělá divy a ležení spásný fakt není-to je dokázaný.
no,každopádně vydržela docela dlouho,porodila dřív jen o 3týdny,mimi mělo krásných 2,80. pro ni bylo malinké,ale říkala jsem,ať si představí odmyslet 2kg,co měla naše dcerka 800g a je spokojená,že je to prostě cvalík ![]() tak ať do dobře dopadne. určitě to bude dobré ![]() |
| Lenka |
| • |
1.1.2011 2:40:56
Ahoj, moje švagrová je ve 22.tt a dnes ji provedli cerkláž. Ve čtvrtek na prohlídce zjistili, že se začla otvírat - otevřená je na prst a délku čípku má dle ultrazvuku 12 mm. Nasadili ji magneziové infuze a cerkláž prý byla nezbytná. Chtěla jsem se zeptat, zda jste měla některá z vás během těhotenství cerkláž. Moc všem děkuji za odpovědi.
|
| Pája, A+A :o) | 94544 |
|
|
27.12.2010 20:01:24
tak hlásím,že Andrejka konečně dostala neštovice...říkám konečně proto,jelikož měla týden 38st. teplotu a nic jí nebylo..už mi to bylo divné a měla jsem docela obavy,tak jsme v so jeli na pohotovost. snad jsme tam něco nechytli..všichni tam kašlali jak o život
. nabrali crp,bylo zvýšené,měli jsme jít v pondělí ještě s močí k dr.naštěstí v neděli vyskočila 1.neštovice,tak jsem skoro jásala,že víme,na čem jsme! má totiž naprosto jiný průběh než syn. ten měl teplotu den před osypáním..Andrejka týden a naopak teď jí klesla a má jen 37..zatím máme jen 60neštovic a dramaticky to nevypadá. syn jich měl od rána do večera přes 300..takže snad ten průběh bude mírnější.. |
| magicc | 35425 |
|
25.12.2010 11:00:30
Přejeme Vám všem krásné a spokojené vánoční svátky.
|
| Hana, Pavlík8/04,Davídek3/07 | 54306 |
|
|
24.12.2010 11:46:44
Krásné prožití svátků vánočních přeje Hana s klukama.
My jsme taky všichni nemocní, kašlel, rýma. Sníh tady zatím máme a doufám, že vydrží. |
| Terka Kubík06, Vašík08 | 46367 |
|
|
23.12.2010 13:07:53
Ahoj holky,přidávám se se s přáním k nadcházejícím vánočním svátkům.
Krásné, požehnané vánoce, at vše vyjde podle přání, hodně dárečků a hlavně hodně zdravíčka. ![]() ![]() ![]() ![]() Já ani nedočítám, jsem lazar, tatka mě nakazil a chrchlam a chraptím. Tak ted jdu spát s Vašíkem. Nevěřila jsem, ale na moravě je mín sněhu než u Prahy. Dnes je tu 10 st. mazec. Vlastně tu už téměř žádný sníh není :-( Mějte se krásně a užijte si to. ![]() ![]() ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.