| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Nedonošeňátka

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 320] Názory 321330 z 12103  [Dalších 11773 >>]
Pája, A+A :o) 94544
23.12.2010 12:56:13
Senedro,super~;)~R^. šikulka!! za chvíli bude běhat. přesně si na těch 5krůčků vzpomínám..pak jich bylo 10 a víc a víc~:-D.

TAKÉ VŠEM PŘEJI KRÁSNÉ VÁNOCE,HLAVNĚ POHODU A KLID a ať se to těm našim drobečkům líbí~:-D
Senedra 14756
23.12.2010 12:36:18
Pájo, tak přeju, ať ty Vánoce zvládnete.

A přeji všem, ať si užijí svátky, zamáčknou slzu dojetí u stromečku, užívají si klid a pohodu a hlavně dětí.

Alice se rozhodla, že nám dá taky jeden dáreček a dneska na návštěvě několikrát udělala tak 5-6 samostatných krůčků. Což jsem hned obrečela...
22.12.2010 13:29:50
zatim nic,ale už má 3.den zvýšené teploty a pomalu se stupňují~Rv.nejdřív to bylo 37,3, včera 37,7, večer 38,1 a dneska už v 11 38,1...má max. pár nudlí,což měla i před tím (jako Adámek) a jinak jí nic není...
takže abych pravdu řekla,tak já to čekám...počítala jsem,že by to vyšlo tak na Štědrý den s nejkratší inkubační dobou..no,asi to tak bude~d~
dám vědět~;)
Adámek už má stroupky,tak to dnes odmočíme a bude mít po nich.v pondělí to bude 14dní.
nerada bych tedy na Vánoce neštovice~a~
Senedra 14756
22.12.2010 9:23:52
Pájo, tak co? Má Andrejka ty neštovice nebo se jí vyhnuly?
16.12.2010 12:40:50
no, já to právě znám. syn to měl od roku do tří let a od toho roku a půl do dvou to byla síla! měl to i 2-4x za den. a hodně po bouchnutí se do hlavy,to bylo jasný hned. takže mě to překvapilo spíše tak,že jsem doufala,že ona to mít nebude,protože se říká,že každý dítě je jiný~t~. syn padal úplně do bezvědomí,Andrejka taktéž.kolikrát se probrali až na potřetí,jen mrkli a byli v tom znovu. no hnus!
kdo nezažil,tak to nemůže pochopit,co to je. no a s tím pádem a bouchnutí do hlavy to má syn dodnes a je mu 5a půl. jinak to začalo mizet tak nějak kolem toho 4.roku,že to bylou jednou za čas. ale i tak,zase další lítání po dr. navíc..už mě to upřímně dost štve..jakoby to nestačilo normálně.
Senedra 14756
16.12.2010 7:32:09
teda, já píšu, pardon.

Vylekalo mě to.
Senedra 14756
16.12.2010 7:17:26
Pájo, když Alice ten záchvat měla, dost mě to vykalo, telefonicky jsem konzultovala s dětskou doktorkou a neuroložkou. Obě mi říkaly, že se jedná o nevyzrálost nervové soustavy, časem o odezní, není to až tak neobvyklé a mají to i donošené děti. Ale v první chvíli jsem myslela, že to nezvládnu, když jsem měla v náručí prošedivělo nedýchající Alici. ono se přidalo i to, že slečna je kapku cholerik po tatínkovi~t~

15.12.2010 11:50:21
Senedro,to mi povídej~;),my máme klid tak 5dní a jedeme v něčem nanovo~a~. sice máme něco z imunologie,ale nic moc..zatím.no,třeba se to zlepší. zas tak dlouho to nebereme..

jinak koukám,že jsou u vás pokroky~;). za chvíli bude běhat,uvidíš.jak to začne zkoušet,za čas to vypiluje~;).užívej relativního klidu~y~. Andrejka je také jak střela a od té doby co chodí ještě větší..po otřesu mozku se už děsím co si kde udělá. docela jsi mě "potěšila" - afektivním záchvatem,já totiž nikoho v okolí neznám. musím zaťukat,že Andrejka zatím také neměla po těch třech..tak uvidíme co bude dál..
hlavně,že ty vaše léky zabírají a zas je dobré,že spí celou noc~;((.

my teď máme s usínáním pořád problémy. dříve nebyly. ale jak přestala přes den spát,tak večer spí hodinu,pak se vzbudí a řve..
když byla nemocná,nějak jsem ji donutila spát,protože to fakt potřebovala při těch horečkách a ležela u ní a usla. teď zatím spala také,ale ty večery...řve jako tur a chce,aby tam někdo byl a 10x ji přebaluji madam,než usne..hlásí,že tam má Ble..to říct umí,ale jinak se snažit mluvit,to ne~d~.

tak si užijte Vánoce také v klidu a hlavně ve zdraví~;)
Senedra 14756
15.12.2010 10:07:38
Pájo, vy snad nemáte chvíli klid...
Jedna holčička, kterou znám z Mostu, prodělala neštovice asi v půl roce. Výsev teda velmi mohutný, ale zvládla je poměrně v klidu.

No, u nás - dětské astma, takže Alice má ráno a večer Ecobec, denně Fenistil ( nicméně poslední virozu ustála bez Ventolinu, takže léčba má efekt), dál jí na ultrazvuku potvrdili reflux, takže ještě bere ráno nalačno Helicid. Což vedlo k odbourání ranního kojení a společného pospávání v posteli, ale zase Ája už spí celou noc, většinou po půl páté se probere, to jí pochovám a spí tak do půl šesté, šesti. Už se občas pustí a udělá jeden, dva krůčky ( spíš je to řízený pád), začala chodit za ruku, leze na židle a doma neskutečně blbne. prodělala jeden afektní záchvat, od té doby se drží nebo se mi povedlo záchvatu předejít ( to nevím).
A Dituška začala dobře reagovat na růstový hormon, za první 3 měsíce poporostla o víc jak 3 cm.

Přeji všem krásný a pohodový advent bez stresu a chorob.

14.12.2010 15:27:42
Gabko,tak hlavně,že je vše zas tak jak má a jste všichni spokojení~;)

hlavně,že ve školce se líbí,to je super~R^. hlavně,aby jste nebyli často nemocní a bude to v pohodě.

syn má teď akorát neštovice,má jich asi 300,tak se děsím toho,že to chytne malá..šance že ne,je fakt hoooodně mizivá.akorát by to měla na Vánoce,tak to nechci vidět a hlavně se bojím průběhu..
syn je očkovaný jednou vakcínou - tenkrát před dvěma lety,když jsme malou přinesli z porodnice,aby to nechytla..
no,takže má asi lehčí průběh. má jich hodně,ale malé,větších jen pár..

nemáte někdo zkušenost s neštovicemi u nedonošeňátka?
[<<Předchozích 320] Názory 321330 z 12103  [Dalších 11773 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.