| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Nedonošeňátka

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 350] Názory 351360 z 12103  [Dalších 11743 >>]
Carculca 59386
19.10.2010 21:58:01
a mám dotaz na jejich maminky:) Už jsem se tu kdysi taky objevila, ale už hoooodně dávno. Mám doma taky dokonce dva předčasně narozený prcky - 3 roky a 6 let. Chci se jen zeptat, hlavně právě těch, co mají tak stejně starý děti, jestli Vám dr. předepisuje na zimu vždycky Vigantol kapky. My ho teď vyfásli zas na tříletý. Starší jsem ho taky měla dávat ještě i loni. Tak by mě zajímalo jestli je to standartní u všech nedonošených dětí. Díky za odpovědi. :-)
Danula83 46556
19.10.2010 21:46:07
Senedro,Hani měla Prevenar bez reakce,tak držím palce,ať to proběhne v klidu i u vás.
Jinak je pravda,že Hani vypadá tak max na rok,takže se na chůzi taky málokdo ptá.To většinou následuje po sdělení skutečného věku :)
Leni,tak to gratulace k nočníku,je to šikulka ~R^ A teda 17kg má náš čtyřleťák,to je Matěj pěknej kousek :)
Jinak Hani už trochu vlásky má,ale má je tak strašně kudrnatý,že se to hrozně blbě udržuje,ale mám zákaz jí stříhat...jinak by už byla nakrátko :)
Senedra 14756
19.10.2010 17:08:34
Pájo, hele, Dita mi hyperaktivní nepřijde a na nočník začala pořádne chodit až po dvou a půl letech. ~t~

U Alice je ještě moc brzo na cokoli, občas teda blbne a visí na mě hrozně, ale pak si sedne nad knížky a listuje a listuje a listuje... třeba 15 minut.

Jak to tady čtu, tak se vždycky uklidním, že ve 13 měsících korigovaných Alice "jen" chodí kolem nábytku a leze. Naštětsí je droboučká, tak ani moc nemusím poslouchat poznámky okolí, že ještě nechodí. I když, kdo ví, jak to s ní bylo při narození, tak jí fandí, jak na tom je. Dneska dostala první prevenar, jsme zvědavá na reakci.

Pája, A+A :o) 94544
19.10.2010 16:28:27
Ileničko, tak gratulace k nočníku~;). tiše závidím~t~. Andrejka tam konečně sedne alespoň na 3sekundy,což je úspěch. před tím měla hysterák jen ho viděla a to jsem si plánovala,jak ji to v létě naučím...jinak nám byly dva r.korigovaně koncem září. horší je,že bych ji mohla přebalovat pořád,hned škytá jak je počůraná a před spaním přebaluji tak 3x než usne..hlásí,že tam má ble,ale do nočníku ne~d~

jinak Máťa je tedy nějak veliký,ne? Andrejka má 90cm a 13kg. ale i tak je velká i jako o rok starší děti,ale je taková drobná. s mluvením nic moc,máme sotva 10slov,snad se to do tří let zlepší~:-D.
jinak u ničeho nevydrží,nezabaví se,dělá jen celý den blbiny,bordel a visí na mně~t~.psycholožka nám do zprávy napsala,že má podezření na hyperaktivitu,tak uvidíme..na to je ještě brzy. no,snad se to zlepší~t~
llenicka 75289
19.10.2010 15:14:22
Taky se přidáváme. Filípkovi vše nej nej nej a ať už je v životě jen šťásný, jeho mamince taktéž přiji už žádnou slzičku a jen samou radost, oba jste moc statečný a já před vámi smekám~g~ A Filípek je krásný okatý kluk.

Danul, Hanička si to pěkně štráduje, super!!!!!!!! Krásné video, a jak jsem koukala už Vám pěkně narostli vlásky, Hanička je už velka kočka.

U nás je taky menší novinka, Matěj se z ničeho nic ve středu rozhodl, že pochopí, co po něm celé léto chci a začal čůrat do nočníka:-) Sice na spaní máme plenky, ale i to je u nás pokrok. Už od června jsme se snažili a Máťovi to bylo jedno a čural kde se mu zachtělo, a pak ze dne na den jakoby mu to docvaklo a nočník akceptoval, tak nevím,~d~ Mám pocit, že si z nás občas ty naše dětičky dělají srandu:-)
Jinak rosteme jako z vody, už ho apsolutně neunesu, jsme pomalu o hlavu větší než naši vrstvníci a to, že byl nedonošený to už mě nikdo nevěří. Máme tím problém hlavně na cvičení pro děti, kam chodíme, Matěj nechce nic dělat kolektivně a strašně mě tam zlobí, nechce poslouchat a má takovou radost, že je s dětma, že mě naprosto ignoruje a ignoruje i cvičitelky. Ostatní matky na mě koukají jako na vyvrhele. Těžko jim vysvětluji, že Máťa ačkoliv měří už pomalu 99cm a váží skoro 17kg, že mu bylo korigovaně dva roky v červenci. A doma je hodný. Tak nevím, všude se na mě valí, jak nedonošené dětičky jsou hyperaktivní atd. , že začínám mít strach. Jinak mluvit začínáme pěkně, sice mu ještě není úplně dobrře rozumět, ale už i spjuje slova a je to sranda ho poslouchat. Mějte se, pa.

Danula83 46556
19.10.2010 8:13:02
Je hrozný,jak to letí...Přijde mi to nedávno,když jsem vám tady brečela,že se nám narodila dřív a taková malinká a teď vám dávám video,jak skoro chodí :) Hrozně mi to tu pomohlo a pomáhá,děkuju!
Hanka+L+A+V 28463
18.10.2010 20:02:07
Danulo obrovská gratulace!!! I když prkenný...ale první krůčky. A chodítko bude časem jen vzpomínka!!! Hanička je šikulínka a ty taky!!!~R^~R^
.ganesha. 83982
18.10.2010 17:15:36
To je jasný, já mám v živý paměti, jak jsem byla vedle z toho, že se vůbec zvedla na kolínka, natož když si stoupla na nohy a udělala s oporou pár kroků!
Danula83 46556
18.10.2010 16:24:15
Děkujem :) Sice je ještě taková prkenná a samostatnou chůzi jen tak neočekávám,ale na Haničku to je zázrak :)
.ganesha. 83982
17.10.2010 21:31:29
Danulo, gratuluju, Hanička je šikula ~g~
[<<Předchozích 350] Názory 351360 z 12103  [Dalších 11743 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.