| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Nedonošeňátka

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 380] Názory 381390 z 12103  [Dalších 11713 >>]
.ganesha. 83982
29.9.2010 10:58:26
Ježiš, Pájo, jak to čtu, tak je mi úplně do breku! Jsou to teda zážitky, jen co je pravda.
Držím moc palce, ať je malá v pořádku a hlavně tobě pevný nervy! Fakt si to "užíváš" ~;((
Pája, A+A :o) 94544
29.9.2010 9:59:47
ahoj holky, všechny zdravíme s Andrejkou~;). máme za sebou nemilé zážitky.
v pátek měla první afektivní záchvat-jako že jde do bezvědomí. syn to měl také od roka a já doufala,že Andrejku to mine...jenže jak je opožděná,tak to přišlo déle. no a v neděli nám přepadla z křesla a bouchla se do hlavy o dveře balkonu a jak brečela,dostala ten záchvat znovu a pak byla taková divná. vylekaná,pořád brečela,ležela jak hadrová panenka na mně..tak jsme jeli do nemocnice,raději. tak si nás tam nechali. prý do rána..nakonec jsme tam byli druhý den až do večera.naštěstí je vpořádku,ale užila si chudák odběry,které jim vůbec nešly, oční vyšetření bylo také děsné..bála se pak už všeho. navíc musela být v postýlce nebo u mě na klíně,nesměla chodit. ale nic jí nebylo a držte tak dítě den a půl..navíc byla o hladu,mohla jen pít. musela jsem to do ní lámat,protože pije normálně málo,aby nám nedali infuze-což měli,ale nemohli ji nikde napíchnout,tak sestra to zkusila uhrát. alespoň něco.

zítra máme dvouletou kontrolu v Podolí,tak se zeptám na ty záchvaty i tam.tak nám přibyde další doktor kvůli eeg jako u syna.
nejhorší bylo to,že jsem tam s ní nemohla spát..neměli místa. byli jsme akorát na chatě za Plzní,tak jsem z toho byla rozhozená...bála jsem se,že se v noci vzbudí a bude plakat..naštěstí spala,protože celý den byla vzhůru a ráno jsem mohla až na půl 8,to už plakala,ale naštěstí ne strašně..
tak jsem ráda,že je to za námi a doufám,že už nás nic nepotká..ale ona je takové šídlo,nemůžu celé dny sedět vedle ní~;).
dnes jdeme na kontrolu k obvodní a ještě zítra nás bude čekat po ránu zase krev.

tak se mějte všichni krásně!
Pája, A+A :o) 94544
13.9.2010 11:36:43
Terko,tak to jste šikulky,jen tak dál~;)~R^

Andrejka-26.t.t. (teď jí koncem září budou 2r korigovaně) zatím nic moc. Lítá tedy jako drak po těch třech měsících chození,takže to je dobře~:-D. dnes odpo jdeme na ortopedii kvůli nožce,co jí padá klenba dovnitř-tu měla špatnou prostě od malička~:(. tak uvidíme,zda nám ty vložky napíšou a co poví...raději bych byla bez dalšího doktora,už jich mám upřímně za ty dva roky dost~o~

jinak s mluvením bohužel u nás stále nic. nějaké opakování nehrozí.náš slovních je vesměs stále stejný: máma,táta,bába,teta,deda,dedy:-),pe-pes, bé,mé.dady-tady,Dáda je bráška Adámek jako Áda,ta-tam..no nic moc. ani na pití nemáme slovo,nam je mňam..
snad to mluvení také přijde. čeká nás koncem září závěrečná psychologie a plicní a SNAD NÁS NADOBRO VYPUSTÍ~;)

jinak nočník jsem si malovala,že to budu v létě zkoušet,ale bohužel. naše slečna se na něj ani neposadí a má histeráky,takže to neřeším. ale zvláštní je,že jí vadí,když čurá do plínky nebo se pokaká,to jo. ale na nočník řekne NE.škoda,lépe by se to učilo teď než v zimě-jestli to vůbec tedy v zimě přijde~t~
magicc 35425
13.9.2010 10:50:41
tak ještě jednu

magicc 35425
13.9.2010 10:49:30
také vás tu všechny zdravím, u nás je vše v pořádku a tak doufám, že i u vás všech,, my měli u nás pouť a zahráli nám tu i Maxim turbulenc tak jsme si to všichni moc užili,, vkládám fotečku a víc v deníčku

Aja,Táďa a Kryštůfek 48842
12.9.2010 15:02:01
Ahoj holky kouknu po mooooc dlouhe dobe a tady takove novinky, Hanicko gratulujeme k tehu a tfuj tfuj at vse probiha v poradku a tak jak ma :) Jinak ja jsem v cervenci nastoupila do nove prace, mam 6 tydnu skoleni v Praze, kde mi ale vubec neni blaze, .... Tadula zmnenil skolku ted chodi u nas na vesnici, je tu stastny jak blecha, ale to on je vzdycky a vsude, preji krasne zari, a vsem zdravicko ~;((~;)
Terka Kubík06, Vašík08 46367
10.9.2010 12:02:23
Ahoj holky, jak se máte, asi dobře, když se tu nikdo neozývá. :-)

Vítám novou maminku.

Železo jsme měli, dělalo nám to problém s kakáním, nekakal sám snad do 11 měsíců. Ale pak se to naučil. I když jsem mu často pomáhala.

Kýla se nám naštěstí vyhla.

Naše hlášení, tak konečně začínáme mluvit. Během srpna začal opakovat slovíčka a během posledních 10 dnů začíná používat slovička. Prostě další kus za námi.
Ted trénujeme kalhotky - slípky, tepláčky a čurání na nočník mu jde, ale kalhotky, tepláčky a čurání musíme pilovat. V oblibě má kakání venku, že ho držím jako se drží holčičky při čůrání~z~

U Kuby trénuji noc bez plínky. Ale je to aspon tak 3x vysadit na nočník za noc. Vím, že je to špatně, ale jemu to nevadí. Vyčurá se a spinká dál. Jednou se sám vyčůral, to bylo nad ránem.

Jinak mě vždycky dělá probblém věk vaších dětí, když píšete tak připomínám Vašík 31tt ted je mu 2,5 roků.
Kubovi je 4,5. Ted začal chodit do školky a brečí jen když má jít brzo domů. To je skandál ~y~

Tak se mějte a ozvěte se ~2~
llenicka 75289
5.9.2010 23:09:26
Ahojky, taky jsme měli menší kýlu v pupíčku. Existují na to kýlní pásy i pro malinkatá miminka. Zeptej se svého pediatra a určitě tě poradí. Ale my jsme jí nijak neřešili, většině mimin se kýla zatáhne když se začnou více pohybovat a posilovat bříško a to se stalo i u nás. Takže my jsme nic nepřelepovali. Maltofer bych určitě nevysazovala, přeci jenom nedostatek železa je vážný problém. Nám pomohli na bříško laktobacily, důsledné odkrkávání, hodně pohybu na volno (rozbaléný na podložce), a masáže bříška. Taky jsme dávali občas Sab simplex sirup. Ale ty laktobacilky dělali zázraky. Taky pozor na míchání Maltoferu s mlíčkem. To dělá neplechu a navíc se i železo pak huř vstřebává. Maltofer dávat až tak dvě hodiny po mléku a půl hodiny před mlékem. A zapít jen vodu. Taky jsem s toho byla nešťastná, ale vše má konec a když budete poctivě dávat železo, můžete se ho rychle zbavit:-) Držím palečky~3~
MarcePitris,Adélka08,Honzík10 82044
4.9.2010 10:51:37
díky moc za informace, už jsem si to sehnala, Honzíkovi ten maltofer vůbec nesedí, ne že by řval, ale dost tlačí, nemůže prdět - na pupíku se mu z toho udělala kylečka, ach jo, tak vůbec nevím, jak se to teď bude řešit, nejraději bych se na to železo vyprdla....
přelepuju mu teď pupík náplastí a dávám pod to knoflíček, nemáte s tím některá zkušenosti? díky

llenicka 75289
29.8.2010 14:46:56
Ahojky. Na anemii jsme brali ferum metalicum 5CH, 3kuličky 2krát denně, ale nejsem si jistá, jesli zrovna tyto homeopatika nejsou na předpis a jestli jsme je brali 2krát, či 3krát denně. Ale určitě máte v okolí nějakého homeopata a ten vám určitě poradí. Jinak jsme kuličky rozpouštěli ve vodě a min. 15min před a po podání by se nemělo nic jíst. Pokud kojíte, může kuličky cucat mamina a dítě to dostane mlékem.Doopravdy nám moc pomohli a za dva měsíce jsme měli po anémii, samozřejmě Maltofer jsme dávali taky. Přeji hodně štěstí.
[<<Předchozích 380] Názory 381390 z 12103  [Dalších 11713 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.