| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Nedonošeňátka

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 610] Názory 611620 z 12103  [Dalších 11483 >>]
Hanka+L+A+V 28463
6.5.2010 16:17:12
Plíce to teda je drak. Malej čertík!! To odrážedlo dovezli tcháni...já bych ho asi tak brzo nekupovala, páč jsem myslela že na něm děti umí až po roce...jenže jak už tu byli..tak jsme na něho Anežku posadili, jako že ju budem vozit...aby viděli, že jako máme radost....no a ona to Anežka dost rychle pochopila a začla jezdit sama. Ale na venek to asi nebude, sotva jede po dlažbě a koberci.
Hadi a spol 40792
6.5.2010 12:11:54
Hani - teda Anežka je pěkný drak :-) Ten náš piňďa na autě odrážedle dosáhne zatím jenom špičkama :-) takže teprve zkouší jezdit :-) a děsně ho to samozřejmě štve, protože holky řádí doma na motorkách a on chudák jenom pomalinku šoupe nožičkama :-)
Pája, A+A :o) 94544
4.5.2010 19:46:12
Hani,tak lítání s nekoná~a~.dnes tak dva kroky a nezájem..no,tak snad někdy příště~:-D
Hanka+L+A+V 28463
3.5.2010 23:05:44
Pájo tak gratulace veliká i vám....jak Andrejka zjistila jak na to..tak bude lítat s chodítkem jak vítr teďka.
Hanka+L+A+V 28463
3.5.2010 23:04:27
Danulo super pokroky!!! Moc blahopřeju....a nic si z toho nedělej...takových pádů ještě bude! Anežka si občas otluče hlavu ještě dneska a to stojí už 3 měsíce, holt jí to občas ujede.

A u nás to vyřešily protiskluzový ponožky...sice je furt nasazuju, páč si je sundá..ale lepší, než kdyby to klouzalo.
3.5.2010 15:57:15
zkoušela jsem jen ten Multi-sanostol,dává se po opakovaných infektech a nemocích..jenže malá to všude poznala a moc nechtěla..kolostrum je prý od tří let,tak nevím jak to je doopravdy.
jinak dr. nám nic nedoporučil nikde..vím,že v létě bude klid,až syn nebude ve školce. to jsou oba fit.ale Andrejka tak vnímá i zmněny počasí,má to i k zubům,pak někde něco chytne,takže je to skoro stále,bohužel.

jinak na nohách máme také jen ponožky,ani ne kolikrát potiskluzové,zvykla si~;).

jinak dnes se pokusila jít u chodítka,hurá~t~,máme ho doma už asi tři měsíce..ne-li více. musela jsem jí to ale náležitě ukázat~y~
Danula83 46556
3.5.2010 13:21:49
Pájo,a nezkoušelas nějaký ty vitamíny?Jak tu někdo psal to Kolostrum - docela mě to láká zkusit na dětech :)
U té Haničky nějak nevím,jak udělat,aby jí to tak neklouzalo :/ Bačkory jí budou překážet,protiskluzový ponožky mi sundá a naboso být nemůže zatím,ta podlaha přeci jen je studená zatím...
3.5.2010 12:40:55
Danulo,super pokroky,vidíš~;). takových pádů ještě bude~;),také to občas neuhlídám,ale to nejde,musela bych bých nonstop u malé,protože to je děsné šídlo~t~a něco udělat musím také,že..

Terko,tak ať jste brzy fit! to je trápení s nemocemi~a~

my máme zase rýmu jak Brno po týdnu klidu~n~ a pochopitelně kašel ze zahlenění,už mě asi klepne~y~. je to nonstop od září a přiznám se,už mě to neba-neustále zapojený vysavač s odsávačkou skoro dva roky~a~. v létě bude zase klídek,už se těším!! to loni ani ťuk. no,syn také nebude ve školce..a čeká nás alergo u obou,pro jistotu.

tak marodům,ať jsou brzy fit!!!
Danula83 46556
3.5.2010 10:29:50
Musím se pochlubit našimi pokroky... :) Snad to nevadí :)
Tohle je 2 týdny po lázních http://n-joy.cz/video/hanicka-se-plazi/3mlzkops3vfrq9z1
A tohle je ze včera,sice to skončilo slzičkama,ale tak pro příště vím,že musím být rychlejší
http://n-joy.cz/video/hanicky-pokroky/swib27wivmycl967
[<<Předchozích 610] Názory 611620 z 12103  [Dalších 11483 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.