| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Nedonošeňátka

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 620] Názory 621630 z 12103  [Dalších 11473 >>]
Terka Kubík06, Vašík08 46367
2.5.2010 7:19:37
Hurááá. Dneska jsme spinkali celou noc. tak snad už se lary nevrátí, aspon pro ted. ~z~~z~

1.5.2010 7:53:47
s těmi ATB myslím.
1.5.2010 7:45:18
No a aby toho nebylo málo tak Kuba má 3 ATB a angínu. Teda už chronickou, už jsme byli na ORL. Dali nám asi tak spec. ATB, že jsem měla patálie s nimi, nikde nebyli k dostání, tak jsem valila pro druhý recept a ty jsem taky nesehnala a ani nejsou k sehnání tak pak dostal 3. Takže měl mít VERCEF pak Duracef a ted má Cefzil.

Nemáte někdo zkušenosti?
1.5.2010 7:39:41
Pájo, všechno papání jednou půjde :-)

I ten starší ted moc nejí, maso odmítá, jí pouze řízek. Tak si pořád představuji jaké to bude až mu bude 15 a bude na mě pořád chtít jídlo.

Holky, tak Vašík má za sebou první laryngitídu ~n~~n~Asi do 1 jsme moc nespali. Měl horečku, asi v 23 hodin jsem dávala čípek. Pak už jsme usnuli a bylo najednou 7 hodin.
Pája, A+A :o) 94544
30.4.2010 8:28:19
TERKO, tak jak je po té probdělé noci? snad je to lepší!

jinak s tím jídlem...u nás zatím o nějakém krmení ....teď teprve má takové pokusy,že do jídla začíná šťourat prstem~t~a občas chce lžičku,ale ještě to nenabere a když,tak krmí spíše mě ~;). musím sehnat tu zahnutou a dát jí tu,třeba to půjde lépe. s tím bude asi problém.. (syn jedl sám od 11měsíců...~y~,takže pro mě je to dost divné..
snad to přijde...
no a jídlo-vždy ráda papala vše,co jsem jí dala snědla. teď je vybíravější. ale docela je mi divné,že už nejí to co my,věk na to tedy má..ona nejraději stále zeleninu,trochu pokrájenou,trochu rozmixovanou jako na omáčku a do toho rýži,těstoviny a tak,stále dětská papáníčka. ale jakmile jí dám do ruky já nevím-třeba sušenku,cokoli,tak to sní bez problému. ale jakmile jí zkusím dát naše jídlo,tak to nejí,ani omáčky. trošku sní,ale z toho se prostě nenají.
je sice dobře,že jí zeleninu,ale stále to samé a nevím,jak ji naučit na jiné..navíc má trochu problém kousat-když má něco v ruce,to si kouše krásně. jakmile je to ze lžičky,prostě to polyká a pak se diví,že je tam nějaký kus něčeho..~a~.ale jinak by jedla pořád~t~
Pája, A+A :o) 94544
30.4.2010 8:22:12
TERKO,
tak super,že jste na psychologii tak dobře pochodili!!!! nás to také bude čekat~;). s mluvením na tom budeme asi tak stejně. dobrá informace, že se to stává u dětí,co měli dlouho sondičku,to by mě nenapadlo. Andrejka byla zase dlouho zaintubovaná,přes dva měsíce,tak třeba to má také nějakou souvislost. uvidíme,do dvou let korigovaně máme čas do konce září,tak třeba přijde nějaký pokrok~:-D.
když si vezmu opravdová slova v 19m.korig. tak jsou to 3. jinak to ostatní jsou spíše slabiky na zvířata a tak-pe je pes, pak bá je bác a tak podobně.
30.4.2010 4:34:16
Ahoj holky, koukejte na tu hodinu co píšu. brrr. Ale už od půlnoci nespíme. Nekecám. A ted kouká na teletubies~t~
Měl zvýšenou teplotu, v tu půlnoc začal kašlat, pak vypil půl flašky vody, a pak to ělo na střídačku, chvilku dělal, že spí, pak začal plakat, pak u mě, pak si povídal a tak dokolečka až jsem z toho dostala ve 3 ráno hlad ~t~ No nevím jak bude vypadat den.

Ileničko, myslím, že když bude dobrá psychloložka tak to zvládnete.
Měla tam krabici s hračkama takže po chvilce rozkoukání si Vašík začal hrát a nás s manžou vyptávat rod. nemoce, stav, prarodiče zda je máme poblíž, průběh těhu, porodu, adaptace po. Kdy začal sedět, chodit.

No a potom jsem si ho vzala na klin, přistrřčila ke stolu a začla mu dávat kostičky at postaví třeba komín,pak knofličky posbírat do krabičky. spínacím špendlíkem prostrčit šnůrku což se mu téměř podařilo.
Pak se ptala na slovíčka, jak jí, jestli se nají sám, jestli se obleče.
Jako Vašek se nají sám, ale KUbu 4letáka musím někdy krmit ~a~~a~

Pak třeba koukala, dostal dřevěný čtverec, trojůhelník a kolečko a to uměl dát do dír. Pak měl ještě další skládačky a ty taky uměl. Tak v tom jsme byli určitě napřed.

Jak já přežiju den to fakt nevím. ~a~
llenicka 75289
29.4.2010 22:59:45
Ahoj Terko. Gratuluji k výsledkům z psychologie:-)
My jdeme 17.5., poprvé a mám z toho docela strach. Prosím tě, co po vás chtěli? Taky nemluvíme, takže nemám představu jak to bude probíhat. A hlavně nemám představu jestli Matěj bude spolupracovat. Když ho to chytne tak dokáže taky pěkně ignorovat a rozčilovet se.
Všude čtu jak si dvoleté dítě má už samo oblékat a mluvit ve větách atd. Mám pocit, že nám napíší mínus 5let~t~

Jinak moc děkuji za gatulace, moc nás to potěšilo.
A ostatním oslavencům taky přejeme vše nej, nej, nej. Koukám, že tu jsou samé jarní dětičky.
29.4.2010 21:51:54
Ahoj oslavenci, přeji všechno nejlepší a hlavně zdravíčko ~x~~;((~z~

a ahoj ostatní :-)

Jdu se zprávou z psychlogie. Bylo to moc fajn, strávili jsme tam téměř 2 hodiny.
Dostali jsme pochvalu, všechno vlastně uměl a něco dokonce i předčasně ~t~~t~
Měli jsme teda radši přijít až v květnu kdy by se narodil, ale jak je vidět vůbec to nevadilo.

No jen na jeden možný problém nas upozornila, ale to my samozdřejmě víme. Nemluvíme. Teda minimálně. Máme to spočetlý asi tak cca 10 slovíček. vE DVOU LETECh.
Říkala, že se to může stát u dětiček, které měly dlouho sondu. Jenže já jsem taky pozdě začala mluvit, Kuba taky nikam nepospíchal s mluvením. A vašek jí zas tak dlouho neměl.

A dostali jsme pochvalu, že je správně vychovávame, že jsme kompletní rodina a td. ~t~~t~~t~
Kdyby tak věděla jak po Vaškovi řvu a asi se budete zlobit, ale dostává přes pusu, protože on si fakt neskutečně dovoluje, je naprostý ignorant. Dneska třeba utekl dírou v plotě na pole a tam se čvachtal v bahně. Vím, nemá tam být díra, ale už tam není ~y~~y~

Toš tak :-) krásné počasí co? Kdyby tak užř vydrželo.

měj se fajn :-) ~3~~3~
magicc 35425
28.4.2010 21:06:07
Děkujeme za přáníčka,,

Davídek měl taky krásnej dortík a vše nej k narozeninkám.

Sandruška vytáhla za necelé 3 měsíce - 3,5 cm,, tak dr zvýšil dávku a chválil.

papa
[<<Předchozích 620] Názory 621630 z 12103  [Dalších 11473 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.