| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Nedonošeňátka

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 700] Názory 701710 z 12103  [Dalších 11393 >>]
Linda
  • 
6.4.2010 12:47:34
Dobrý den všem,mezi "nedonošeňátka" jsem ještě nepřispívala, ale ráda bych podpořila Káťu s dvojčátkama. My jsme taky " motolský" miminko - chlapeček se mi narodil ve 28+5t.t. s váhou pouhých 430g. Letos v červnu mu budou dva roky a krom toho, že je pořád maličký a nějakých "drobností", které bohužel nedonošnátaka mívají, tak nemá žádné velké obtíže. Měl také dlouho potíže s dýcháním, ale je to bojovník a všechno spolu s personálem zvládnul na jedničku s *. Příští týden jedem na plicní, tak pokud bude prcek bez rýmy, kterou teď bohužel má, chystáme se na novorozenecké na návštěvu. Držím moc palečky a přeju moc sil a zdrvíčka a štěstíčka. Neboj, v Motole jsou machři a jsou moc fajn. Alespoň za nás, co tam byli. Někteří jsou s námi pořád v kontaktu i přes mail.
Hana, Pavlík8/04,Davídek3/07 54306
6.4.2010 11:48:42
jo a Pavlík se narodil 19.8 a domů jsme šli 27.10.
Hana, Pavlík8/04,Davídek3/07 54306
6.4.2010 11:47:54
Ahoj Katko, přijmi i od nás gratulaci. Mimískům přejeme vše nejlepší. Neboj Davídek to určitě zvládne. Já mám skoro šetileté nedonošeňátko. Pavlík se narodil ve 30tt. vážil 950g a měřil 39cm. Po porodu taky nedýchal. Naštěstí byl na kyslíku jen 10hodin. Dneska je z něj moc šikovný chlapeček.

Holky moje, Dáda šel dneska pprvé do školky. Moc se těšil, ale když jsem odcházela strašně plakal. Já samozřejmě taky. ~n~
Pája, A+A :o) 94544
6.4.2010 9:47:42
Katko,tak hlavně,že jste v MOtole spokojení,to je moc důležité!!! my byli v Podolí a také spokojenost,ale nebylo to tak u všech..

tak to dobře zvládněte,je to náročné,ale zase vy to budete mít o dost kratší dobu,takže to bude v pohodě,uvidíš!! ty tři měsíce byly šílené,ještě přes léto a nikam jsme nemohli..syna mi bylo líto,nesl to dost těžce,že stále pendlujeme sem tam a nemůže ani sestřičku vidět,kolikrát to oplakal..no,jsem ráda,že je to za mnou,byla jsem z toho naprosto vyšťavená..

tak držím palečky!!!!!! BUDE TO BRZY URČITĚ VPOŘÁDKU,UVIDÍŠ!!~;((
katka +vaneska davidek+2 97720
6.4.2010 9:31:00
me taky pustej zitra domu a budu dojiždet mam doma dve deti no snad to taky tahle hezky zvladnem jako vy.no snažim se bejt v klidu to viš ale do toho ty hormony maltej semnou to ty povim.rodila jsem v motole a mužu řic že super jsou tu všechny moc hodny
Pája, A+A :o) 94544
6.4.2010 9:16:06
Katko, tak především gratulace~x~ a oběma dětičkám moc zdraví a ať to tam rychle zvládnete~;)~;((!
Neboj, však to zvládnete i to dýchání! Porodní váhu máte krásnou a nar. v tomto týdnu je podle mě krása!
Andrejka se nar. ve 26.t.t. a pobyla si tam tři měsíce a týden...já byla doma,protože mám ještě jedno dítě a dojížděla za ní,v nemocnici jsem byla s malou až 3dny před propuštěním.
U nás bylo dýchání hodně náročné,malá byla na UPV přes dva měsíce,pak stále kyslík potřebovala pouštět do postýlky až do odchodu domů,málem jsme šli s kyslíkem,ale zvládla to!!
stejně tak to zvládne tvůj klouček~;)! ty plíce má přece jen zase více vyvinuté než byly ty naše a navíc špatným směrem.
držím palečky a hodně síly a nenervuj se,miminka tě potřebují klidnou~;). vím,těžko se to dělá,ale oni to vycítí a potřebují tě mít v pohodě~;).

kde jsi nakonec rodila?
katka +vaneska davidek+2 97720
6.4.2010 8:41:22
ahoj holky tenkrat sem jsem psala a ptala jsem se kam rodit nedonošene deti tak mi jsme už porodili ve 32+5tt davidek 233Og a vaneka 1910g dada je na tom huř i kdž ma takovou vahu nechce dejchat sam tak je připojenej ted je teda už na tom lip ale povim vam nervi neuveřitelni bojim se o ne vaneska je menši a ta je šilovna dejcha sama i už hezky ji tak doufam že ji davidek dohoni holky jak dlouho jste byly z detma v nemocnici vy
Pavla Kolomazníková
  • 
5.4.2010 8:42:43
Dobrý den, zdravím všechny rodiče malých nedonošeňátek a obracím se na Vás s velkou prosbou: píšu právě bakalářku o tom, jak vše rodiče se svým nedonošeným miminkem zvládají během prvního roku jeho života, když navíc cvičí podle Vojtovy metody a hledám maminky alespoň ročních nedonošeňátek, které by byly tak hodné a povykládaly si o tom se mnou: co jim dělalo radost, starost, kdo je nejvíc podporoval, jak vše zvládaly časově, psychicky,... Studuju psychologii na Fakultě sociálních studií Masarykovy univerzity v Brně, takže hledám nejlépe maminky z okolí, ale není to vůbec podmínkou. Můžete mi napsat na mail pavlluna@seznam.cz. Za všechny odpovědi moc děkuji, budu se těšit a přeji krásné Velikonoce :o) Pavla Kolomazníková
magicc 35425
4.4.2010 13:45:29
Přejeme všem hezké velikonoce.
[<<Předchozích 700] Názory 701710 z 12103  [Dalších 11393 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.