Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Hana, Pavlík8/04,Davídek3/07 | 54306 |
|
|
29.3.2010 22:17:29
Ahoj Hani, jo,jo. Měla jsem jen tří letou variantu.
Dneska se sestřička s doktorkou vsázely, kdy Dáda Pavlíčka dohoní . Jsem ráda, že se na to přišlo brzo, ale nebýt tříleté prohlídky, nedělala bych si z té rýmy a chraptění velkou hlavu. Jen měl Dáda v sobotu večer z ničeho nic 40, dostal Nurofen a v neděli nebylo po teplotě ani vidu. Dneska se doktorce zdálo, že mu moc teče z ouška a proto nás pro jistotu poslala na ORL. Prý dlouhodobá rýma, výtok z ouška a teplota z ničeho nic může být prasklý bubínek. Naštěsí nebyl, ouška má v pořádku. S Pavlíčkem a jeho oušky jsem si vytrpěla už dost. Zato mi řekla, že můžu počítat s tím, že za chvilku půjde Dáda na nosní mandličku. Má ji hodně zvětšenou a bude dělat problémy. Pokusím se hodit foto Davídka. |
| Hanka+L+A+V | 28463 |
|
|
29.3.2010 20:27:59
Hani tak to je DAvídek už docela velikej kluk! Dohání Pavlíka fofrem. A super, že Pavlík přibral..snad vás nebudou honit po vyšetřeních.
Jinak s tím zánětem je mi to moc líto, ale hlavně že se na to přišlo, vyléčíte a bude dobře! A tys měla jen 3letou variantu rodičáku? |
|
|
29.3.2010 13:29:54
Zdravím holčiny. Tak jsme se právě vrátili z tříleté prohlídky. Davídek má 14,5kg a 101cm. Dětská nás odeslala na ušní kvůli rýmě, má ji dlouho, a kvůli tomu jak chraptí. Na ušním jsme vyfasovali antibiotika. Má infekční zánět nosních a krčních dutin.
Takže na školku může zapomenout. Jinak já jsem od dnešního dne vedena na ÚP. je to hrozný.Seneredo, jak je malá velká???? Jo, a abych nezapoměla. Moc děkuji holkám, které mi radily na Pavlíkovo nechutenství Multi sanostol. Dnes ho paní doktorka vážila a přibral. ![]() |
| Senedra | 14756 |
|
|
26.3.2010 10:02:17
Plíce, to jsou nádherné holky. A brácha taky vypadá úžasně.
U nás - Dita konečně chodí do školky ( naposledy šla 1. února), tak bych měla mít teoreticky trochu času, ale projíždím jarní tour de doktor. S Alicí jsem byla na neurologii, když doktorka slyšela, jak to vypadalo s chorobami, tak se chytala za hlavu. Ale Ája si s paní doktorkou popovídala, vzala jí kladívko, přetočila se na bříško, podávala si hračku z ruky do ruky a spokojeně u toho něco vykládala.. prostě závěr z neurologie je výborný, vývoj jde skvěle dopředu a to, co není v pořádku, tak to se zvládá rovnat cvičením. Jen mám uzel na střevech pokaždé, když si vzpomenu na to, že v půlce dubna půjdeme s Ditou na endokrinologii - za rok poporostla nějaké 3-4 cm, výškově odpovídá dětem o rok a půl mladším. Jsem zvědavá, jestli se s růstovým hormonem bude čekat nebo ho už nasadí. |
| Malinecka 78 + 2 princezny | 87345 |
|
|
26.3.2010 9:20:09
Omlouvám se, že vám vstupuji do diskuze .... nechodí k vám Lendul? ... respektive - neobjednávali jste si u ní nějaké zboží?
|
| Hadi a spol | 40792 |
|
|
25.3.2010 12:08:37
No jo byla tahle zima nějaká náročná na čas
chodila jsem hlídat děti maminám co se vzdělávali, pak jsme se od ledna nemohli vyhrabat ze všech možných viróz ale už je to dobrý, tak snad bude zase víc času ![]() NO a jak se všichni máte? |
| Hanka+L+A+V | 28463 |
|
|
25.3.2010 10:19:11
Plíce to je dost, že nám taky ty svoje šikulky dětičky ukážeš
.Máte je teda vyvedený a moc šikovný. Krásná rodinka!!! |
|
|
23.3.2010 11:15:59
Ahoj Plíce, zdravím. Máš nádherné děti. Holky jsou už krásné princezny a Vašík je strašný šikula. Ty otřesný nemoce trápí snad každého. Už ať je teploučko a jsme všichni zdraví.
Jinak holky Pájovi výtěry dopadly dobře. V pondělí máme přijít na kontrolu i s močí. Zato Dáda má rýmu jako prase a nemluví. Jsem zvědavá jestli ho to zase nestopne. konečně se trochu rozpovídal a najednou přišel o hlas. Logopedka ho moc chválí, dokonce už řekne celou větu. |
| Hadi a spol | 40792 |
|
|
23.3.2010 8:34:01
Ahoj holky,
omlouvám se, že se vůbec nehlásím Je toho nějak moc A kdo nás nezná - mám tři děti. Dvojčata, 3,5 roku - holky se narodily 35+5, Monča 1715g, Lůca 2400g. NO a Vašíkovi je rok, ten byl přenošenej Teď se máme dobře, i zdravotně - no trápí nás jenom obyčejné choroby, nic hrozného ale když tu řádila chřipka s 5 dny vysokých horeček, tak jsme byly na tři týdny v prčicích Do toho nemohoucí děda doma a babička v nemocnici se zápalem plic. NO bylo to fakt bezva ![]() Do toho to naše malé střevo musí zvládat všechno moc brzy, takže začal chodit před prvními narozeninami, což znamená, že po měsíci chodí naprosto v klidu a pohodě, neustále někam strká ruce, neustále něco sundavá ze stolu, no co Vám budu vyprávět Ale je to i šikovnej kluk, už zvládá pít z čehokoliv, i to brzčko, které ještě nezvládal zmáknul teď o víkendu ![]() Tak vložím fotku ze včera těch našich zlatíček, abyste věděly jako vůbec vypadají ![]() ![]() |
| llenicka | 75289 |
|
|
23.3.2010 0:10:12
Terko kde bydlíte? Jedeme k vám!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dneska začal Matěj zase rýmovat, po necelých 14 dnech, kdy se držel ![]() ![]() ![]() A já už jsem si myslela, že s jarem nás to věčné marodění opustí ![]() Tak snad to bude jenom ta rýma, ta se dá. Tak marodům zdar, a s jarem ať nás to opustí!!!!!!!! Senedro, Alička je nádherná, krásně se směje!!!!! |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.