| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Nedonošeňátka

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 720] Názory 721730 z 12103  [Dalších 11373 >>]
Hana, Pavlík8/04,Davídek3/07 54306
29.3.2010 22:17:29
Ahoj Hani, jo,jo. Měla jsem jen tří letou variantu.

Dneska se sestřička s doktorkou vsázely, kdy Dáda Pavlíčka dohoní~:-D.

Jsem ráda, že se na to přišlo brzo, ale nebýt tříleté prohlídky, nedělala bych si z té rýmy a chraptění velkou hlavu. Jen měl Dáda v sobotu večer z ničeho nic 40, dostal Nurofen a v neděli nebylo po teplotě ani vidu. Dneska se doktorce zdálo, že mu moc teče z ouška a proto nás pro jistotu poslala na ORL. Prý dlouhodobá rýma, výtok z ouška a teplota z ničeho nic může být prasklý bubínek. Naštěsí nebyl, ouška má v pořádku. S Pavlíčkem a jeho oušky jsem si vytrpěla už dost. Zato mi řekla, že můžu počítat s tím, že za chvilku půjde Dáda na nosní mandličku. Má ji hodně zvětšenou a bude dělat problémy.

Pokusím se hodit foto Davídka.
Hanka+L+A+V 28463
29.3.2010 20:27:59
Hani tak to je DAvídek už docela velikej kluk! Dohání Pavlíka fofrem. A super, že Pavlík přibral..snad vás nebudou honit po vyšetřeních.
Jinak s tím zánětem je mi to moc líto, ale hlavně že se na to přišlo, vyléčíte a bude dobře!

A tys měla jen 3letou variantu rodičáku?
29.3.2010 13:29:54
Zdravím holčiny. Tak jsme se právě vrátili z tříleté prohlídky. Davídek má 14,5kg a 101cm. Dětská nás odeslala na ušní kvůli rýmě, má ji dlouho, a kvůli tomu jak chraptí. Na ušním jsme vyfasovali antibiotika. Má infekční zánět nosních a krčních dutin. ~n~ Takže na školku může zapomenout. Jinak já jsem od dnešního dne vedena na ÚP. je to hrozný.

Seneredo, jak je malá velká????

Jo, a abych nezapoměla. Moc děkuji holkám, které mi radily na Pavlíkovo nechutenství Multi sanostol. Dnes ho paní doktorka vážila a přibral.~z~
Senedra 14756
26.3.2010 10:02:17
Plíce, to jsou nádherné holky. A brácha taky vypadá úžasně.

U nás - Dita konečně chodí do školky ( naposledy šla 1. února), tak bych měla mít teoreticky trochu času, ale projíždím jarní tour de doktor. S Alicí jsem byla na neurologii, když doktorka slyšela, jak to vypadalo s chorobami, tak se chytala za hlavu. Ale Ája si s paní doktorkou popovídala, vzala jí kladívko, přetočila se na bříško, podávala si hračku z ruky do ruky a spokojeně u toho něco vykládala.. prostě závěr z neurologie je výborný, vývoj jde skvěle dopředu a to, co není v pořádku, tak to se zvládá rovnat cvičením. Jen mám uzel na střevech pokaždé, když si vzpomenu na to, že v půlce dubna půjdeme s Ditou na endokrinologii - za rok poporostla nějaké 3-4 cm, výškově odpovídá dětem o rok a půl mladším. Jsem zvědavá, jestli se s růstovým hormonem bude čekat nebo ho už nasadí.
Malinecka 78 + 2 princezny 87345
26.3.2010 9:20:09
Omlouvám se, že vám vstupuji do diskuze .... nechodí k vám Lendul? ... respektive - neobjednávali jste si u ní nějaké zboží?
Hadi a spol 40792
25.3.2010 12:08:37
No jo byla tahle zima nějaká náročná na čas :-) :-) chodila jsem hlídat děti maminám co se vzdělávali, pak jsme se od ledna nemohli vyhrabat ze všech možných viróz :-) ale už je to dobrý, tak snad bude zase víc času :-)

NO a jak se všichni máte?
Hanka+L+A+V 28463
25.3.2010 10:19:11
Plíce to je dost, že nám taky ty svoje šikulky dětičky ukážeš ~o~.

Máte je teda vyvedený a moc šikovný. Krásná rodinka!!!
23.3.2010 11:15:59
Ahoj Plíce, zdravím. Máš nádherné děti. Holky jsou už krásné princezny a Vašík je strašný šikula. Ty otřesný nemoce trápí snad každého. Už ať je teploučko a jsme všichni zdraví.

Jinak holky Pájovi výtěry dopadly dobře. V pondělí máme přijít na kontrolu i s močí. Zato Dáda má rýmu jako prase a nemluví. Jsem zvědavá jestli ho to zase nestopne. konečně se trochu rozpovídal a najednou přišel o hlas. Logopedka ho moc chválí, dokonce už řekne celou větu.
Hadi a spol 40792
23.3.2010 8:34:01
Ahoj holky,

omlouvám se, že se vůbec nehlásím :-) Je toho nějak moc :-) :-) :-)

A kdo nás nezná - mám tři děti. Dvojčata, 3,5 roku - holky se narodily 35+5, Monča 1715g, Lůca 2400g. NO a Vašíkovi je rok, ten byl přenošenej :-) :-)

Teď se máme dobře, i zdravotně - no trápí nás jenom obyčejné choroby, nic hrozného :-) ale když tu řádila chřipka s 5 dny vysokých horeček, tak jsme byly na tři týdny v prčicích :-) :-) :-) Do toho nemohoucí děda doma a babička v nemocnici se zápalem plic. NO bylo to fakt bezva :-)

Do toho to naše malé střevo musí zvládat všechno moc brzy, takže začal chodit před prvními narozeninami, což znamená, že po měsíci chodí naprosto v klidu a pohodě, neustále někam strká ruce, neustále něco sundavá ze stolu, no co Vám budu vyprávět :-) Ale je to i šikovnej kluk, už zvládá pít z čehokoliv, i to brzčko, které ještě nezvládal zmáknul teď o víkendu :-)

Tak vložím fotku ze včera těch našich zlatíček, abyste věděly jako vůbec vypadají :-)

llenicka 75289
23.3.2010 0:10:12
Terko kde bydlíte? Jedeme k vám!~t~~t~~t~~t~~t~
Dneska začal Matěj zase rýmovat, po necelých 14 dnech, kdy se držel~n~~n~~n~~n~ A já už jsem si myslela, že s jarem nás to věčné marodění opustí~n~ ~n~
Tak snad to bude jenom ta rýma, ta se dá.
Tak marodům zdar, a s jarem ať nás to opustí!!!!!!!!

Senedro, Alička je nádherná, krásně se směje!!!!!
[<<Předchozích 720] Názory 721730 z 12103  [Dalších 11373 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.