Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Terka Kubík06, Vašík08 | 46367 |
|
|
22.3.2010 18:53:02
Ahoj holky, nejezděte do blázince, přijedte k nám
myslím to vážně, fakt zahrada, procházky, bude líp ![]() Senedro, malá je krásnoučká Fakt chechtálek. ![]() ![]() ![]() |
| Pája, A+A :o) | 94544 |
|
|
22.3.2010 13:16:14
HANI, TAK TO se fakt asi spolu v blázinci potkáme
![]() ...je to děsný ty nemoci,viď!TAK AŤ UŽ JE TO U VÁS DOBRÉ A JE KLID AŽ DO DALŠÍHO PODZIMU!!!!!!! drž se ![]() ![]() . |
| Senedra | 14756 |
|
|
22.3.2010 7:57:44
Pájo
![]() . Mně je těch prcků vždycky tak líto, nemůžou ještě pochopit, co se s nimi děje. A děkuji za pochvalu, za řasy "může" tatínek - holky je mají po něm. |
| Hana, Pavlík8/04,Davídek3/07 | 54306 |
|
|
22.3.2010 7:56:29
Ahoj Hani, zdravím. Jak se jinak máte?
Pájo v blázinci skončíme spolu. Dneska po desáté budu volat doktorce, kvůli výtěru z krku. V pátek se jí tam/u Pavlíka/ něco nelíbilo. Pokud bude v pořádku dobere atb co dostal, pokud ne dostane ještě jedno balení. Venku je krásně a my jsme zavřený doma. Ke všemu se mi ráno Davídek probudil bez hlasu, jenom chraptí.A holky představte si jak to letí ve čtvrtek mi končí 7 a půl let dovolené. ![]() |
| Hanka+L+A+V | 28463 |
|
|
21.3.2010 22:45:20
Pájo to je mě líto. Snad to bude už poslední marodění a s jarem bude už Andrejka jen zdravá!!!
|
| Hanka+L+A+V | 28463 |
|
|
21.3.2010 22:43:41
Senedro...Alička je krásná holčinka a ty řasy má fakt nádherný. A neboj, všechno doženete.
![]() |
| Hanka+L+A+V | 28463 |
|
|
21.3.2010 22:42:06
Hani...to je mě moc líto a naprosto tě chápu. FAkt je to už na palici. Já jsem byla skoro celou zimu zavřená s marodama furt doma a už mě fakt hrabe. TAk snad to bude brzo za váma a to jaro konečně to marodění zastaví!!!
|
| Pája, A+A :o) | 94544 |
|
|
21.3.2010 18:59:28
Senedro,
je krásná a řasy má jak naše Andrejka a Adámek, oni mají po manželovi ,já tam mám prd .neboj,však ona to dožene. znám to,my doháníme pořád . střevní chřipku jsme měli taky všichni.malá zase kašle,už mě klepne . začala po týdnu klidu...v pondělí po ránu a tak každý den..v pátek se nějak rozkašlala a už to v ní zase chrčí jako když měla laryngitidu před měsícem a ten kašel do toho jakoby suchý má zase divný zvuk..děsím se,aby se to zas nevrátilo..je to dost podobné,už jsem na blázinec z těch neustálých nemocí je to týden co týden,max. 14dní .navíc už dva týdny každý večer dost brečí a nemůže usnout,ikdyž je ko po celém dni s jejím spaním na chvíli..vždy usínala v pohodě,tak to mě po celém dni také někdy už dorazí. tak ať je nám všem s jarem lépe!!! |
| .ganesha. | 83982 |
|
|
20.3.2010 17:52:07
juj, ta má dlooouhý řááásy
![]() |
| Senedra | 14756 |
|
|
20.3.2010 17:39:18
Ileničko, to jsem taky zvědavá.
Já byla s Alicí na RHB včera a i když jsem tam šla s tím, že se za ten měsíc, co jsem s ní necvičila kvůli chorobám zase trochu zhoršila, tak mě to vůbec nepotěšilo. Alice zase začala hodně zaklánět hlavičku a na bříšku je dost asymetrická, hodně preferuje jednu stranu ( na břicho i na záda se otáčí jen jedním směrem). Takže dostala nazpátek cvik, který jsme s ní už nemusela cvičit + 1 cvik přidaný a něco má vypuštěného, protože prostě nemá sílu, jak zhubla. Nicméně rehabilitační mě utěšovala, že temperamentu na to, aby to všechno dohnala, má slečna dost. Do toho si nějakou střevní chřipku pořídil i manžel a Dita, takže v pondělí jsem byla na kontrole u dětské doktorky s Alicí a v úterý ráno jsem tam běžela s Ditou. Prostě se doma nenudíme ![]() A trošku se pochlubím, jak vypadá Alice - rozhodně jí lidé na 7 a půl měsíce netypují, prcka jednoho. ![]() ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.