Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Danula83 | 46556 |
|
|
11.3.2010 20:38:42
Aha,tak to jo...Já jsem si (nevím proč) myslela,že měla míň...
Ájo,taky moc držím palce a určitě to zvládneš Mě by takováhle práce docela lákala,kéž bych něco takovýho našla po mateřský - ale já půjdu do práce po 6 letech... |
| Hanka+L+A+V | 28463 |
|
|
11.3.2010 20:36:00
Ájo to to uteklo, co! TAk na zítra tfuj tfuj tfuj a neboj....seš moc šikovná ženská, zvládlas horší věci, třeba všechno okolo Tádíka...práci zvládneš levou zadní!!!
|
| .ganesha. | 83982 |
|
|
11.3.2010 20:14:13
U mě se rozhodovali podle předpokládaný váhy na ultrazvuku. "Zvážili" ji tehdy na cca 2 kg a ona měla 2040, takže měli dost přesnej odhad.
Úplně přesně si pamatuju, jak jsem rodila, snažili se porod zastavit(to se ale pak nepodařilo) a doktorka volala pediatrovi, jestli maj píchat kortikoidy. Pediatr se zeptal na předpokládanou váhu a když mu řekla 2kg, tak řekl, že ne, že už bude mít plíce dovyvinuté. |
| Aja,Táďa a Kryštůfek | 48842 |
|
|
11.3.2010 20:13:02
AHoj zensky,tak ja poprve po 4letech nastupuju do prace, mam z toho strasnej strach, jdu zitra na 7h a kdyz si predstavim, ze Tadula bude do 4h ve skolce a ja si nebudu moct ohlidat, co a jak papa...jsem uz fakt strelena, pripada mi ze jsem strasne dlouho nemela v hlave nic jinyho nez ho....a ted se mam soustredit na neco jinyho, navic me prijaly u firmy, kde budu mit opravdu makacku, a ja tak nejak ztratila sebevedomi a mam v sobe, ze to nezvladnu, radsi bych sla nekam ke kase....:-( tady budu fakturovat, objednavat, delat reklamu a ja nevim co jeste a misto abych se tesila, tak jsem hmmm vydesena...tak na me prosim zitra myslete, i kdyz myslim si, ze me po prvnim dni, pro neschopnost vyhodi....sakris kde se to ve me bere???? chjo
|
| Danula83 | 46556 |
|
|
11.3.2010 20:02:11
To je zvláštní,Hanička je 34+2,ve 33tt jsem nastoupila do nemocnice a kortikoidy jsme dostaly...Podle čeho se ti doktoři rozhodují? Možná si to chtěli posichrovat,kdyby náhodou...
|
| .ganesha. | 83982 |
|
|
11.3.2010 19:42:59
Všechny vás tu obdivuju!
Já byla 33+3 (Vika narozená 33+4) a už jsem žádné kortikoidy nedostala. Apgara měla 9-10-10, plíce měla dovyvinuté. Asi tu nemám vůbec co dělat, když vy tu toho máte tolik za sebou.... |
| Danula83 | 46556 |
|
|
11.3.2010 18:27:05
Máte můj obdiv
![]() Hanička byla relativně bez problémů - vlastně dostávala nějaké ty léky na toho našeho vira a jinak nic.Ale klepu to na dřevo teda... |
| nzuza | 84442 |
|
|
11.3.2010 17:38:14
Dančo, s jeho diagnozou prý skoro každé druhé dítko nepřežije, a když ho pak viděla neuroložka v roce a půl jak máme odcvičeno, tak pomalu nevěřila původní diagnoze, šli jsme z nemocnice se středně těžkou poruchou motoriky, díky výborné paní doktorce z rehábky Kolářové, které se ho ujala hned v nemocnici, jsme téměř bez následků, a vadičky má zatím jen takové pidi, že to ani normální člověk nepozná, fakt prkotinky
. Ale pořád máme skluz tak 4- 6 měsíců, ačkoliv by měl mít jen 2, ale holt každé dítko je jiné, důležité je, že pokroky dělá v pravidelných intervalech![]() |
| Danula83 | 46556 |
|
|
11.3.2010 15:09:05
Nzuzo,teda vy toho máte taky hodně za sebou koukám :(
Beztak jsou ti prckové bojovníci,nechápu,kde tu sílu berou... |
| nzuza | 84442 |
|
|
11.3.2010 14:24:14
Jinak jsem dostala dvě dávka do zadnice, dávkuje se dle tt., proto někdo má víc dávek, čím menší mimčo, tím víc dávek, od ukončeného 34.tt se nepíchají, toby měly být plíce vpořádku.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.