| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Holka nebo kluk - babské rady

(?)
[<<Předchozích 160] Názory 161170 z 14724  [Dalších 14554 >>]
TaJ 81121
4.12.2013 23:47:23
Tak u nás manžel chtěl strašně moc holčičku a na velkém ultrazvuku pak byl hrozně zklamaný, když jsme zjistili, že je to kluk, pak se s tím teda nějak srovnal....já jsem to zase měla ze začátku tak, že jsem si říkala, že je to vlastně jedno, pak jsem si kvůli manželovi přála, aby to fakt byla ta holka a nakonec jsem zjistila, že sama za sebe chci vlastně kluka :-), umíral mi v té době tatínek, tak jsem si říkala, jak je to fajn, že zase jeden kluk přibude...zbytek rodiny má samé holky... A co jí třeba zkusit utěšit tím, že kluci se mají většinou víc k maminkám a holky zase k tatínkům, tak že to bude její "mazel"~s~...u nás to tak aspoň je a věřím, že kdyby jsme měli tu holčičku, tak by si tatínka okamžitě omotala kolem prstu~;)
Mikita.miki+Zd10/10+J+J06/13 105930
4.12.2013 23:46:55
oni ti pytloši mají neuvěřitelný ,,mužný,, šarm a velmi rychle si ji omotají. umí se totiž tvářit strašně bezbraně (ale oni fakticky jsou!) a ono jim to holomkům vydrží někdy až do dospělosti~t~ a žena prostě roztaje a pečuje a vzdychá, jak je ten její chlapeček mazlivej - to oni chlapečci jsou~s~
Viola 137597
4.12.2013 23:45:41
Vždycky jsem chtěla aspoň jednu holčičku. S výchovou kluků v rodině nemám žádnou zkušenost, mentalita děvčátek je mi nesrovnatelně bližší, až jsem se dost bála, že by se mi třeba mohl narodit kluk - jestli bych vůbec zvládla být klukovi dobrou matkou. Příroda se nade mnou ustrnula, mám dvě dcerky, tak jsem si statečně naplánovala ještě třetí holčičku - a to bylo překvapení - kluk. Ale všechno je jinak, než jsem čekala, vůbec není tak moc těžký být maminkou kluka. Je skvělej ve věcech, o kterých mě dřív vůbec nenapadlo uvažovat, je bezvadnej - zlatíčko moje. Všechny děti mám úžasné, každé z nich jinak a je nám doma spolu dobře.
On ten váš kluk taky bude skvělej a přinese svojí mamince radost do života tak, jak si teď vůbec neumí představit, ani by ji nenapadlo v čem všem jí přinese radost a štěstí.
Pole levandulové 23006
4.12.2013 23:39:03
Zazila jsem to naopak - mela jsem kluka a chtela druheho, ovsem narodila se holka. Od pulky tehotenstvi jsem se bala, ze to s ni nebudu umet, no a narodila se a jsem z ni nadsena, je skvela a uz bych si to bez ni neumela predstavit. Da se ocekavat, ze chlapecek si maminku obtoci kolem prstu a ona se pak bude divit, jak vubec mohla byt zklamana.
Ambrosie 96492
4.12.2013 23:35:42
Počkej, neblbni, jakože máš holku radši, nebo jak?
Minka
  • 
4.12.2013 23:33:06
Ja nesrostla ani po 2,5 letech a to mam I holku.
kambala pláááckááá 118391
4.12.2013 23:29:05
já ji chápu

ale přejde jí to, znám to od kamarádky. srostla se s ním (trvalo jí to tak měsíc)
Martina, 3 synové 101865
4.12.2013 23:15:44
Nech to na Matce Přírodě. ~p~

(Plně chápu, chtěla jsem dcerušku v každém těhotenství. ~n~)
Ambrosie 96492
4.12.2013 23:07:07
Tak, jde o to, že sestra se dneska dozvěděla, že čeká chlapečka - byla od počátku přesvědčená /a strašně chtěla!!/ že to bude děvčátko.
Je to její první těhotenství, takže zřejmě budou další pokusy, ale ona je z toho fakt špatná. Prosím nesoudit, ona je v prvé řadě šťastná, že čeká zdravé dítě (opravdu není imbecil), ale k její povaze, jejímu postoji, vzhledem k rodinným vazbám atd. si prostě neumí toho kluka představit. Bříšku říkala holčičím jménem, prostě byla na 100% přesvědčená, že to bude holčička. Samozřejmě že ví, že bude chlapečka milovat, ihned věděla jméno atd., ale prostě je z toho přejetá, navíc má strach, že holku mít nebude ani na druhý, případně třetí pokus...
Kruci, jak jí odvést myšlenky, jak jí spravit náladu? Prosím fakt ne zle, ona opravdu není člověk kterej by dal kluka do babyboxu~t~
maminkapawlinka 136600
24.10.2013 22:02:12
já teda mám taky dva starší bratry,dávali mi na vánoce autíčka a pistolky,ale jinak jsem poloviční kluk ani nebyla,vlastně jsem to nějak moc nepocítila,až na období puberty,kdy mně trošku víc do všeho kecali a hlídali,ale nic hrozného:-)oženily se a hotovo~t~~t~~t~~t~jaký tvrdý odchov~t~~t~
[<<Předchozích 160] Názory 161170 z 14724  [Dalších 14554 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.