| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Holka nebo kluk - babské rady

(?)
[<<Předchozích 150] Názory 151160 z 14724  [Dalších 14564 >>]
TaJ 81121
5.12.2013 0:08:39
Mně je prostě ta mentalita chlapečků fakt bližší, zjistila jsem třeba, že je pro mě daleko jednodušší se bavit na hřišti nebo ve školce s "cizími" chlapečky, než s holčičkami, s těmi to nějak neumím....možná mám svým způsobem taky spíš mužské uvažování~;)
TaJ 81121
5.12.2013 0:04:12
Mandelinko, ne, holčičku nemám, je mi jasné, že tohle je nepřenosná zkušenost, že pokud to nezažiju, tak nemůžu tvrdit co by kdyby, ale u nás je to se synem třeba tak, že jsem to já, kdo přesně chápe jeho myšlenkové pochody a přesně vím, co udělá a na co myslí a jak to myslí, zatímco manžel, i když je chlap, tak se v něm zdaleka tolik nevyzná.... my jsme spolu prostě naladění na nějakou stejnou "vlnu"....
Tragika 61116
5.12.2013 0:02:45
Mandelinko,
ano, mám kluky.~z~
TaJ 81121
4.12.2013 23:55:30
Violo, Mikito - je to tak, chlapečci jsou prostě skvělí, mně právě vyhovuje ta jejich mentalita, to jakým způsobem věci dělají a zkoumají a jsem moc ráda, že toho našeho máme~s~, navíc se přiznám, že autíčka a mašinky mi byly vždycky bližší, než panenky a šatičky~;), vím, že to nemusí být pravidlo...ale pravděpodobnost zájmu o panenky a šaty je u kluků přece jen o dost menší~:-D
Girili 117849
4.12.2013 23:54:17
Ale zaminka ke koupi bot fakt dobra! Skoda, ze mne by manzel sok z ocekavani opacneho pohlavi neveril neb tentokrat to mame prekvapko a co tyden jsem presvedcena, ze je to jine pohlavi. ~t~
Tragika 61116
4.12.2013 23:51:15
Ve stejném šoku bych se ocitla, kdyby mi lékař sdělil, že budu mít holku.~8~
Nesla bych to velmi těžce.
Ridwen2 50940
4.12.2013 23:49:30
Zvykne si. Já to měla podobně, byla jsem přesvědčená, že budeme mít holčičku, tak jsme bříšku říkali pracovně Magdalenka, než jsme se dozvěděli, že to teda Magdalenka úplně jasně fakt nebude. A měla jsem paniku z toho, že kluky neumím vychovávat - kupodivu mě to nebralo u miminek, ale když jsem s pupkem jezdila MHD a viděla tam ty puberťáky, tak jsem si říkala - a tohle z toho vyroste? A co já s tím budu jako dělat? Ale je to náhodou fajn, prostě jsem se přeladila na to, že mám teda kluka, a že to má taky svoje kouzlo...
vlad. 38059
4.12.2013 23:48:47
Je to o prvotním šoku. První dítě je dcera, z nějakého důvodu jsem si myslela, že druhé dítě taky bude holka ~d~ Když jsem se dozvěděla, že to bude kluk, přesvědčovala jsem dr., že to není! možné, ať se lépe podívá ~t~ když mi natočil ultrazvuk, vůbec jsem tomu nemohla uvěřit. Po cestě domů jsem si z rozrušení koupila dvoje boty ~t~ Prostě jsem si vůbec nedokázala představit, že budu mít doma toho kluka, co furt do něčeho mlátí, řve a rve se. Nemám, je to miláček ~s~, až mám někdy obavy, aby se vyvíjel správným směrem ~;)
Patejl1 72265
4.12.2013 23:48:25
Já nevím, proč všichni se tak bojí vyjádřit svůj pocit, že prostě chtěli jedno konkrétní pohlaví a musejí snad předstírat, že to tak není.

Lidi dejte průchod emocím.
Ambrosie 96492
4.12.2013 23:47:45
Ano, to jsou hezké příspěvky, které jsem chtěla číst. Já to beru tak, že u nás jsou jen holky a bude super mít chlapečka, jen ona se s tím neumí ZATÍM srovnat.
[<<Předchozích 150] Názory 151160 z 14724  [Dalších 14564 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.