| mamaka | 137680 |
|
|
19.6.2013 7:51:42
Dobrý den,
chtěla jsem se zeptat, jaká je ta hořčíková dieta, mám dva kluky (doma celkem čtyři chlapy), chystáme se na třetí, dalšího už nechci. Můžete mi někdo poradit. Děkuji předem Petra |
| lucky 2kluci | 62252 |
|
14.6.2013 20:28:43
nikde nepíšu, že bych nebyla šťastná mít 3 kluky, miluju ty dva nejvíc a vim, že bych stejně milovala i třetího, já zrovna nejsem z těch, které po holce vyloženě touží, jen přiznávám, že změna by nebyla špatná a beru to jako takovej pokus, hodně holkám to vyšlo, když dodržovali stravu, cukr, ph a hlídali ovu, tak proč to nezkusit, že
![]() Teiko od pondělí budu držet skorohladovku, tak jsem na ten cukr zvědavá, díky za rady od tebe ![]() |
| Teika | 131353 |
|
|
14.6.2013 16:50:23
Holky, moje zkušenost se snížením cukru je, že kolem hodnoty 4 jsem ho měla až po týdenní "skorohladovce" o dvou ovocných kefírech denně a pár hrstičkách slunečnicových semínek. Lucky, dva dny jsou na snížení cukru strašně málo. (Na druhou stranu se Ti v podstatě cukr snížil hodně, když jsi měla předtím 8, jak píšeš, je to hodně individuální, možná by ses pod těch 5 nedostala ani po týdnu, těžko říct) Nebo se mi takto snížil cukr z počátku diety, když jsem se snažila jíst nízkosacharidově (ale nehladověla jsem), co do množství méně než obvykle asi po měsíci. Ten glukometr je fajn věc právě na získání přehledu, za jakých okolností mám jakou hodnotu cukru. Já jsem si ho půjčila občas od tchýně, která má cukrovku a měla jsem vlastní jehlu, měřila jsem ráno na lačno. Je fakt, že to týdenní vyhladovění před ovulací je strašně vyčerpávající, ten nízký cukr je prostě cítit, takže tak den po ovulaci okamžitě začít jíst.
|
| Já a tři draci |
| • |
14.6.2013 16:47:55
Holky, pokud to jen trochu jde, neřešte to. Není to podstatné a navíc, žádné zaručené ani jiné metody nefungují. Nemůžou.
Já už měla doma dva kluky, když jsem otěhotněla, a všichni "to" tipovali a přáli nám holku Kamarádky pročítaly babské rady, diskuze, všechny možné kalendáře (Jonáš, čínský, ...), krevní skupina, strava, věk, váha, průběh těhotenství naprosto odlišný od těch předchozích, ... A ono to skutečně všechno ukazovalo na tu holčičku. Jen já věděla své, stejně jako v předchozích případech, přestože jsme se vždy nechali překvapit ![]() Mám tři kluky, su šťastná a miluju je všechny MOC ![]() ![]() ![]() |
| lucky 2kluci | 62252 |
|
14.6.2013 12:50:43
co jsem našla tak takhle
Glykémie mmol/l (zdravý člověk) mmol/l (diabtik) Nalačno a před jídlem <6,0 >7,0 Dvě hodiny po jídle <7,8 >11,1 právě když se sníží na těch kolem 4, tak je to pro tělo jakoby krize a je to spíše na početí holky |
| Minka+Sabi 11/05+Sebi 4/11 | 14655 |
|
|
14.6.2013 11:59:46
A jaka je zdrava mira toho cukru?
|
| lucky 2kluci | 62252 |
|
14.6.2013 11:43:30
Minko jo pořídila jsem glukometr, i když jsem třeba ty 2 dny jedla málo a sladký vůbec, tak se mi pod 5 nesnížil a to je na holku špatně, ale ty to můžeš mít úplně jinak, právě že ten cukr se každýmu snižuje po něčem jiným a za jinou dobu
já koupila glukometr asi za 800, bylo tam 25ks těch testovacích proužků, první změření byl šok, měla jsem přes 8, ale taky jsem se cpala jak prasátko ![]() |
|
|
14.6.2013 7:00:32
HLadovku uplne ne, jen zmenu stravy na tu vapnikovou a horcikovou, zadne pecivo a maso a vyhnula se cukru.
Ja stejne citim, ze se to nepovedlo, tak do srpna je jeste cas to upravit. Akorat nevim, jestli si fakt nemam koupit ten glukometr, i kdyz je to drazsi zalezitost. |
|
|
14.6.2013 6:59:01
Nemerila....tys merila glukomentrem?
Zhruba od 1.dne MS jsem se cukr snazila vyrazne omezit. |
| lucky 2kluci | 62252 |
|
13.6.2013 21:35:15
Minko na kolik se ti snížil cukr před ovulací? držela si spíše hladovku, nebo minimální porce? já vydržea jen 2 dny jakž takž nejíst a cukr byl stejně lehce přes 5, na holku má být kolem 4...
držim palce! |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.