| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Sex

(?)
[<<Předchozích 160] Názory 161170 z 52183  [Dalších 52013 >>]
Inka ..|-.|-.-|.- 141843
21.2.2023 7:57:30
Naživo jsem ji neviděla, ale hrozně se mi nelíbí to břicho. Vypadá jak mužské.
A nemám ji ráda kvůli té nehodě.
Lei 37503
21.2.2023 7:56:12
K_at, já četla “jsou feny…” a říkala jsem si, jak naturalisticky to píšeš ~:-D.
Žžena 83005
21.2.2023 7:36:03
Koníčku,
půl roku, ZEJMÉNA v začátku vztahu, je dost na to, aby mohli řešit svůj sexuální život. A že tam něco k řešení je.
Pokud zakladatelku ten chlap "prostě nechce", tak je taky na místě to říct, aby se mohla podle toho zařídit.

Jen připomenu, že problém se stáním nemusí nutně znamenat úplný utrum v sexuálních aktivitách. Kdyby mu teda na jeho partnerce záleželo.

Zakladatelka zjevně není nátura na "tak co, prostě už se na sex vykašlu", je to pro ni důležité, tak to řeší.
Koníček mořský 156666
21.2.2023 7:26:34
"To co mi vadí není že mu nestojí, to by se asi dalo vyřešit. Ale jak se k tomu postavil on sám."

Ale tak nebuďme tak krutopřísné. Ano, zachoval se jako sráč, ale dokážu to pochopit. Prostě se něčeho zalekl, nebo má problémy se stáním obecně, nebo má problémy se stáním jenom se zakladatelkou... Nevím. Jak se o tom má mluvit po půl roce "vztahu" s cizí ženskou ? Jak, aby jí to neublížilo ? Říkáme tu, že na ní ten "jeho" problém přehodil. Ale může i být, že "problém" je zakladatelka. Třeba je z toho sám "viník" zaskočen a zneklidněn.
Navíc, co to je půl roku vztahu ? Vždyť jsou to dva cizí lidé.

A ještě mě při této velevzácné příležitosti napadlo. Vy, co jste v těch dlouholetých vztazích, opravdu se váš partner nikdy, ale opravdu nikdy, za tu dlouhou dobu ani jedinkrát nezachoval jako "sráč" ? A co vy, taky nikdy ?
Ruth 147384
21.2.2023 7:00:10
Ty holky živí jejich vzhled, tak dělají, co můžou. Nevím, kolik toho zvládne plastická chirurgie, mám určité podezření, že ty kačeří rty je móda, že to tak chtějí.
Nám se líbit nemusí.~:-D
K_at 121378
21.2.2023 6:51:00
Knedli, postava vymakaná, ale díky plastikám ji skoro už nepoznám na fotkách. Minule jsem na fotky koukala a byla dost překvapená, jak to vypadá.
K_at 121378
21.2.2023 6:49:37
Best, asi je to právě ten komplexní obrázek - od přírody krásná ženská, která neumí stárnout. A tak se drží zuby nehty plastik a k tomu fyzického drillu. A proto to vnímám, že už to je moc. Konkrétně u ní a podobných žen. Jinak teda považuji za normální i to, že se věk a hormonální změny odráží na postavě ve formě ať už bříška, nebo třeba boků atd. A vlastně to ani není moc důležitý, řekla bych.
kysnutá knedla 99495
21.2.2023 6:40:34
Holky a čo Dara? Videli ste ju niekto naživo? Má čaro i naživo?
Ak by aj nie, jej postava je dokonalá. Celkovo sa mi páči o dosť viac než Simona.
Beat 107867
21.2.2023 6:14:02
Kat, přemýšlím nás větou: zda je v jejím věku normální byt takhle hubena..” Sama nevím. Co je to normální ve věku 50+. Určitě není normální byt v tomhle věku oplacana. Ostatně, to tu řešíme dost často. Takže, asi nebýt vyhubla ani oplacana. No jo no., jenže termín vyhubla vidí taky každý jinak. ~:-D Je to těžký, je to boj ~:-D!
Beat 107867
21.2.2023 5:30:15
Taky jsem S. K. viděla naživo. Někdy vloni. A sama jsem byla překvapena, jak mi automaticky naskocilo:… ta se mi nelíbí. Přitom ano, postava hezky stihla, ale obličej ~e~… Stala jsem vedle ni ve frontě u Hajka, tak jsem mela možnost ji vidět opravdu zblízka. Nevypadá to dobře. Přitom při pohledu na její fotky by mi to hned tak nedošlo.. Naživo blby. A to ji přitom nebylo ještě ani 50. Znam štíhlé hezké ženské, starší než ona, které vypadají dobře a jsou prirozene, vypadají mnohem lip.
[<<Předchozích 160] Názory 161170 z 52183  [Dalších 52013 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.