| K_at | 121378 | 
| 
 21.2.2023 5:01:07 
Vlad, vadí mi, když se píše úplně nablbe, jak "wow, vypadá skvěle!". Přitom nevím, zda je v jejím věku normální být takhle hubená. A hlavně - od mládí plastiky a úpravy atd. Právě třeba Verešová byla krásná. Ale posledních cca 8 let už vypadá jako vlastní karikatura. Protože úpravy a k tomu prostě hubená. Jestli tohle u těch "holek" není strach že stárnutí, tak nevím.  
A úplně mě vždycky dorazila Blanka Matragi, kterou mám moc ráda. Udělala že sebe plastového kačera. Hrozný.   přitom tak krásná ženská s talentem.  | 
| vlad. | 38059 | 
| 
 | 
 20.2.2023 23:55:41 
Ropucho, postava skvělá, ale obličej jako karikatura sebe sama, nechápu, proč si to dělají 
 | 
| Ropucha + 2 | 120300 | 
| 
 | 
 20.2.2023 23:00:27 
Vlad, paní Krainovou jsem také viděla na živo, umělé úpravy se mi nelíbí a samozřejmě nevypadá jako dvacetiletá, ale postavu si vzhledem k věku udržuje inspirativně.   
 | 
| Ropucha + 2 | 120300 | 
| 
 | 
 20.2.2023 22:54:09 
"tělo padesátileté ženy prostě nebude tak silný stimul jako tělo mladé ženy" 
Nooo... Nejsem muž, tak možná nerozumím stimulům. Ale z ženského pohledu si myslím, že atraktivita není pouze otázkou věku. Padesátku vnímám jako věk, kdy žena klidně ještě může konkurovat mladším. Kdyby byla řeč o sedmdesátnicích, tak uznávám, že v tom věku už je konkurenceschopnost za zenitem.  | 
| Martina Bergerová | 70170 | 
| 
 20.2.2023 19:52:23 
přitom byla Krainová třeba v Kamarádovi do deště II tak nádherná, ten něžnej pohled, opravdu krásná ženská - nevěřím, že by stárnutím přišla o svoje kouzlo 
  Ale prostě se tyhle ženské rozhodnout pro zákroky, přestanou být vzhledově samy sebou - je to v obličeji tak tvrdé - robotické umělé obočí, umělé rty, žádné vrásky, přitom ty od smíchu jsou moc hezké, hříva vlasů (možná ne svých) do pasu, silný nános líčidel, umělé smetáky řas... Já proti plastikám nic nemám, ale ono je to prostě vidět, že to je umělé ![]()  | 
| vlad. | 38059 | 
| 
 | 
 20.2.2023 18:50:23 
"Třeba Simona Krainová sem tam někoho přitahuje, nedávno oslavila padesátku" 
Krainovou jsou viděla na živo, v reálu je to o dost horší než na instáči, takový kačer ze solária, model jsemstálediblík   Někoho to může přitahovat, vždyť i Lela Vémola má své obdivovatele ![]()  | 
| 
 20.2.2023 18:43:02 
"a tím jsi chtěla říct co?" 
Žženo, vůbec ne, takhle to Ruth jistě nemyslela, já třeba její příspěvek pochopila naprosto nekonfliktně ![]()  | 
| 
 20.2.2023 18:40:35 
"tělo padesátileté ženy prostě nebude tak silný stimul jako tělo mladé ženy" 
Buřtíku, tak tohle je už ale fakt poměrně nebezpečné   Oni spolu nespí vůbec - a na vině je její věk, ano? No dovol...![]() Asi kdo tohle nezažije, dvouletý vztah s impotentním, ale jinak sakra atraktivním mužem, ten má názory viz výše ![]()  | 
| 
 20.2.2023 18:36:36 
Koníčku, Sedmi, nesouhlasím, a to fakt hodně 
  Tyhle názory mi přijdou jak z jiného světa - četly jste správně, co vločka píše?![]()  | 
| 
 20.2.2023 18:28:54 
"Vida a to se mi tady všichni smáli, že "říkám ne, když myslím ano"" 
Inko, proto to sem píšu, musím se tě zastat, já to tak mám. ![]()  | 
Povídání o bylinkáchChrudim  
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou  
Vítání sv. MartinaBlansko  
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město  
Vánoční trhy v KuksuTrutnov  Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.