| Konzerva | 153011 |
|
|
20.2.2023 16:00:40
Už jako dítě jsem nechápala, když v pohádce od Drdy ta ženská v letech chce radši čerta než nic, protože lepší ňákej mužskej, třeba čert, než žádnej.
Dneska už tomu rozumím, že byly a jsou taková společenská zřízení, kdy to platí. |
| K_at | 121378 |
|
20.2.2023 15:46:45
Koníčku, no já nevím, tak s níí nebudu navazovat vztah, když mě nerajcuje, ne? Lidi 50+ nejsou od pasu dolů mrtví. Čeká je klidně ještě 15-20 let aktivního života. Ten základní problém je, že on hodí zodpovědnost na ni, aniž by vůbec o tom komunikoval.
|
| Ruth | 147384 |
|
|
20.2.2023 15:41:52
Na to bacha. Co je a není.
Důležité je, jaký tomu dovolíš mít vliv na lidskou spokojenost. |
| *Kate* | 158396 |
|
|
20.2.2023 15:39:58
"Nevím, já vztah v padesáti nebudovala."
Tak proč se k tomu vyjadřuješ? |
| vločka jiskřivá | 150192 |
|
20.2.2023 15:35:24
Přesně. To co mi vadí není že mu nestojí, to by se asi dalo vyřešit. Ale jak se k tomu postavil on sám.
|
| Ruth | 147384 |
|
|
20.2.2023 15:34:54
Ne, není to dřina.
Takové věty jsou demagogie a ještě k tomu škodlivé. Nevím, co koho opravňuje k těmto výrokům, určitě ne snaha poradit. |
| Despi | 158359 |
|
|
20.2.2023 15:32:50
Libik by nám to vsem tady řekla. Přeci deklarovala, že už to není jejich středobod.
Člověče, pokud ho ta jeho žena nevzrušuje, je to blbé. Na začátku právě má byt ta chemie největší. Podle meho nezavisle na věku. Tak jestli čeká na dvacítku, nemá lezt do vztahu se skoropadesatkou. Má ji rovnou říct že nee a tvářit se jako kamarád. |
| Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 | 39806 |
|
|
20.2.2023 15:27:22
koníčku, řekla bych, že problém není v tom, že pán/ovi (o sex) nestojí... ale v tom, že problém bryskně přehodil na partnerku a ještě jí to vyčetl...
![]() a takového chlapa prostě nechceš... ani ve 20 ani v 50... ![]() |
| Koníček mořský | 156666 |
|
|
20.2.2023 15:21:06
Asi teď budu trochu hnusná, ale třeba padesátiletého chlapa skoropadesátiletá ženská už moc nevzrušuje. Navíc je to cizí ženská, se kterou si ten vztah teprve vytváří. A třeba to prostě v sexuální oblasti drhne. Není to přirozená a strhující vášeň jako za mlada, ale prostě dřina. Třeba mu to moc nestálo, vyděsil se, tudíž mu to nestálo už vůbec a je snazší si najít viníka (vinici). Myslím, že o nestání se mluví těžko i v dlouhodobém a stabilním vztahu, natožpak v začátcích a při budování vztahu, s cizí stárnoucí ženskou.
Třeba má tu ženskou rád, je mu s ní dobře, ale prostě "to" nestojí. A vytvořil se nějaký blok, lhostejno díky komu a čemu. Nevím, já vztah v padesáti nebudovala. Ale věřím, že je to dřina po všech stránkách. Takže co . Nechat to plynout, mile a uvolněně situaci probrat, netlačit "na pilu", rozemlít viagru, najít si někoho na sex, rozejít se a být sama....Já nevím, kolik je po padesátce možností. Asi bych ten sex už na piedestal nestavěla, zhodnotila si plusy a mínusy chlapa a vztahu a buď si ho nechala i bez stání nebo ho nechala jít za někým jiným. Musí to být fakt těžký vybudovat dobrý a hezký vztah i se sexem. Zajímalo by mě, jak to lidem po padesátce jde. A to pak ještě nastanou přechody atd.... |
| vločka jiskřivá | 150192 |
|
20.2.2023 14:52:45
Tak tohle neumím. Pro mě je hrozná dřina číst mezi řádky. Chci vztah kde mezi sebou partneři mluví jasně a srozumitelně. V opačném případě to dává prostor pro domněnky a nedorozumění.
|
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.