| Despi | 158359 |
|
|
20.2.2023 14:52:25
Mato, ale zaznelo, že ho i nechavala v klidu aby mohl přijít. Nepřišel. 🤷🏼♀️
Tak ti nevím.. Vsak nejsme jasnovidky ne? Chlapi pořád říkají že jen naznačujeme a nerikame věci přímo. Tak ať to sami nedělají. |
| Inka ..|-.|-.-|.- | 141843 |
|
|
20.2.2023 14:46:49
Vida a to se mi tady všichni smáli, že "říkám ne, když myslím ano"
Chlapům se to líbí, některejm. |
| máta | 14884 |
|
|
20.2.2023 14:25:27
No já jak tak o tom přemýšlím, tak bych možná zkusila dát pánovi ještě šanci to vykomunikovat. Dovedu si představit, jaký je šok slyšet, že sex není kvůli tomu, že žena byla kdysi příliš aktivní a dovedu si i představit, že to ženu urazí a dál v diskusi nepokračuje (samotné se mi to stalo). Ale ještě 5 min před ukončením vztahu bych se ho možná zeptala, jak bych to podle něj měla vědět/poznat, co mu vadí a co by se mu naopak líbilo. A jestli je ochoten o tom komunikovat.
Totiž, vyprávěl mi kdysi jeden jinak celkem normální kamarád, že na něj takto působí, když žena otevřeně sex chce. Že on potřebuje, aby se upejpala a styděla a nechala se přemlouvat. Jistě, je to svým způsobem úchylka a protějšek s ní nemusí být svolný ![]() Nicméně pokud by se řeč nerozproudila, souhlasím, že pokračovat nemá cenu. |
| vločka jiskřivá | 150192 |
|
20.2.2023 14:17:32
Právě že je mi to dost nepohodlné. Proto jsem to téma načala, resp. začala jsem a on to vlastně otevřel sám.
Všechny máte pravdu. Kdyby měl zájem, dá se to řešit. I kdyby jen tím, že přizná problém aby měl klid |
| Ruth | 147384 |
|
|
20.2.2023 14:15:56
Já bych ti nedoporučovala v tom vztahu pokračovat. Ne proto, že jsi v podstatě bez sexu, ale podle jeho projevů je to typ, který si konstruuje různé viny "druhé strany" a může se dopustit podrazu nebo i něčeho horšího.
|
| vločka jiskřivá | 150192 |
|
20.2.2023 13:58:55
Děkuji
Dala jsem to sem hlavně z toho důvodu, abych si přečetla nezaujaté názory zvenčí. Ano, jsem aktivní žena která má své zázemí, rodinu, koníčky a partnera úplně nutně k životu nepotřebuje. Jenom je hezčí žít život v páru Ale chci partnera, se kterým se budeme vzájemně podporovat a doplňovat. U něho jsem měla na začátku dojem, že to tam je. Zpětně si uvědomuji, že vášeň a touha tam nikdy nebyly. Rozhodně ne z jeho strany. To asi mluví za vše. |
| Despi | 158359 |
|
|
20.2.2023 13:30:33
No na tohle nejsem. I když takové to mají asi jednodušší. Ale já zatím asi nepotřebuji takhle obchodovat.
![]() Hledám normálního chlapa. Ale bez nej se obejdu a nebudu jen tak s někým, jen abych byla.. |
| Martina Bergerová | 70170 |
|
20.2.2023 13:08:08
"Dcery 18 a 20 na gyndě nebyly - nic jim není, partnera nemají - nevidím ani já ani ono důvod. Je to hodně intimní věc a proč se tam hnát dříve."
Pavlo, promiň, ale to názor jak ze středověku Máme 21.století. |
|
20.2.2023 13:06:39
Pruhovaná, jistěže to Neznámá nemyslela zle, však ani já ne, jenom jsem lehce prskla...
|
|
20.2.2023 13:03:41
"Ale nekomu se obcas proste nepostavi ...
" Rodinová, ano, výběrem slovesa jsem si naběhla sama ![]() |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.