| Martina Bergerová | 70170 |
|
20.2.2023 13:01:59
"nechci dát naději "ženatému", tak jsem ještě za blbku. Že ho mám nechat alespoň občas zaplatit večeři, možná i opravu auta když bude movitejší, připustit a nechat jit domů."
Despi, tohle je taková forma výměnného obchodu s kapkou prostituce. Pár takových žen znám. Vyměňují poskytnutý sex za opravy v domácnosti, dárky a výlety. Vždy když nasbírá on patřičné body (zaplacená večeře, oprava digestoře), tak je připuštěn. ![]() |
| Rodinová | 140078 |
|
|
20.2.2023 12:58:43
Ale nekomu se obcas proste nepostavi ...
![]() |
| Martina Bergerová | 70170 |
|
20.2.2023 12:57:35
vločko, žiješ aktivním životním stylem, pečuješ o sebe, máš ráda sex... Možná by hledání vhodného protějšku chvíli trvalo, ale nevidím důvod, proč by to nemělo nárok na úspěch.
![]() Je důležité umět být šťastná i sama, ne jen jako součást páru. Taková spokojená ženská je pro muže velice atraktivní, prostě z ní něco vyzařuje, my ženy na to nemáme ty správné receptory, ale muži ano. Mám pocit, že tvůj přítel je pro tebe spíš zátěží a pokud naše příběhy mají něco společného, tak je to myslím to, že jsme byly ve vztahu, kde pro něj je ohromným plus, že okolí se domnívá, že žijete v přirozeném vztahu (vč.sexu), tedy to alibi. Já to tehdy vydržela dva roky, nevadilo mi zcela zásadně být bez sexu, opravdu jsem ho milovala. První velká láska. Ale po čase klesl v mých očích tím, že to neřeší (i čistě kvůli sobě), nehledá řešení, neučí se o problému komunikovat, nechce se vlastně posunut směrem k řešení Prostě každý má nějaký úděl, ale většina lidí se mu nějak postaví. |
| Despi | 158359 |
|
|
20.2.2023 12:38:25
Jak ti rozumim Vločko..
Jsem o nějaký ten rok mladší a je to problém také. A když nekoho odmítnu nebo nechci dát naději "ženatému", tak jsem ještě za blbku. Že ho mám nechat alespoň občas zaplatit večeři, možná i opravu auta když bude movitejší, připustit a nechat jit domů. ![]() |
| Pruhovaná | 64704 |
|
|
20.2.2023 12:36:13
Protože i mladé holky mívají karcinomy. Prevence je dobrá věc a zaplať bůh že je stále dostupná.
|
| Pruhovaná | 64704 |
|
|
20.2.2023 12:34:55
A vždyť to Neznámá nemyslela zle. Já si taky myslela docela dlouho, že to píše někdo mladší, asi že je to tak svěže popsáno a říkala jsem si, co ta holka blbne 🙂. Ve vyšším věku mi to dává větší smysl zkoušet to.
|
| Dooly. | 12201 |
|
|
20.2.2023 12:34:41
Takže jsi víceméně pul roku bez sexu ?
A přitom máš vedle sebe někoho s kým bys o něj stala? Tak z toho bych chytla nerva. Máš můj obdiv,že to takhle dlouho davas |
| Pavla ... | 6333 |
|
|
20.2.2023 12:07:54
Mílá paní dr.
Já jsem šla tak někdy ke konci vysoké školy, možná spíše až po ní, až jsem brala antikoncepci, dnes bych ji nebrala ani náhodou, naštěstí jsem problémy neměla. Dcery 18 a 20 na gyndě nebyly - nic jim není, partnera nemají - nevidím ani já ani ono důvod. Je to hodně intimní věc a proč se tam hnát dříve. |
| Konzerva | 153011 |
|
|
20.2.2023 11:21:04
Vločko,
nejsi to ty, kdo sem před nějakou delší dobou dával příspěvek, že má známost, ale ten chlap se chce mazlit, ale nic víc a už to trvá delší dobu, tak jestli je to normální? |
| Konzerva | 153011 |
|
|
20.2.2023 11:19:11
Tak problém v komunikaci je něco, co bych i při jiných velkých pozitivech nepřekousla. Já jsem hodně komunikativní, hodně vnímám nejen co ale i jakým způsobem nebo v jakých situacích lidi říkají. A mít někoho, s kým nebudu ohledně porozumění si na stejné vlně, to by byla velká překážka. Přesně jak píšeš - furt se hlídat, co, kdy a jak jsem řekla a co řekl on a co tím myslel. Možná bych to zkusila zkousnout, kdybychom se vídali třeba jednou za týden - kino, výlet, večeře, sport, prostě nějaký shodný zájem. Ale rozhodně bych to nedala při soužití.
To jsem zažila s manželem. Přestal být komunikativní, stal se vztahovačný. Přijít domů z práce, řešit problémy s puberťákem a ještě se hlídat, to bylo nad mé síly. No asi jsi zjistila, proč byl volný. ![]() Máš pravdu, že najít někoho v tomhle věku je problém. Já tedy kolem sebe nevidím nikoho, s kým bych chtěla chodit, natož žít a to i když posuzuju zadané. Na každém z nich mi vadí něco, co je pro mě zásadní. Už jsem se smířila s tím, že nikoho mít nebudu. |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.