| babi_ | 48341 |
|
|
1.2.2023 17:45:13
Cimbur, vnímám to jako ty. Na za čátek vlastně vhodnější.
|
| 77kraska | 132593 |
|
1.2.2023 17:36:48
o sobe psat nechci
ale kdyz jsem studovala v 90. letech v zahranici, mela jsem spolubydlici z Mexika, ktera mela prisnou vychovu, nikdy ji doma nenechali s klukem samotnou, v rodine bylo bezne, ze divky mely sex az po svatbe...a ta si nasla evropskeho kluka, ktery za ni jezdil na vikendy z jineho mesta a pak mi rikala, ze delaji uplne vsechno krom bezne souloze, aby zustala pannou do svatby |
| Půlka psa | 24064 |
|
|
1.2.2023 17:18:50
Ono hlavně Bravíčko bylo in někdy před desítkami jet. Bravíčková generace je dnes dávno ve středním věku. Tehdy to bylo normální a dnes, předpokládám, taky, ale ohledně toho, jak rychle běží čas, to má kolegyně nějak popletené.
|
| 1kulička | 119729 |
|
|
1.2.2023 16:51:24
Cimbur, to se mi nezdá. Co vím od kamarádek, tak to zas moc běžné nebylo, většinou se na to hupslo rovnou. Ani dneska se mi to nezdá, že by někdo nesouložil, ale běžně provozoval orální sex.
Sama jsem s orálním sexem začala až se stálým dlouhodobým partnerem a spíš v rámci milování, než nějaké rychlé praktiky. Možná nevím, co přesně myslíš tím běžné - jako známé, to ano, ale nějak časté mezi dospívajícími, to ani ne. |
| Martina Bergerová | 70170 |
|
1.2.2023 16:43:06
"HIV, žloutenka, herpes, to se ústy přenese velice snadno."
to je fakt, je v tom právě ohromný rozpor - na jednu stranu se jedná o praktiku, díky které se méně zkušení mladí lidé vzájemně poznávají bez rizika otěhotnění i případné deflorace, pokud si ji dívka zatím nepřeje, ale riziko přenosu nemocí je velké ![]() - a na druhou stranu se jedná o praktiku, kterou mám spojenou spíš s pokročilým partnerstvím, kdy oba nemají zábrany, nespěchají, neprovozují už honbu za rychlým orgasmem. |
| Marika Letní | 140743 |
|
|
1.2.2023 16:29:03
“Ale jako obecně to byla už v devadesátkách úplně normální věc, ne?”
Nikdo z kamarádek tím nezačínal. A mezi nactiletými to nebylo běžné. Známé to bylo to jo, ale Bravíčko to tehdy nepropagovalo, to bych takhle neřekla. Schválně zkusím najít Ty&já. |
| Marika Letní | 140743 |
|
|
1.2.2023 16:27:12
Souhlasím s kolegyní. Rozhodně jsem tím nezačínala. Ale nevím proč to nazývat ošklivým atd.
|
| Hatata | 157806 |
|
1.2.2023 16:16:57
Za mě je orální sex intimnější než normální. Já byla stydlivka veliká a nedovedu si představit, že bych to v mládí někomu dovolila. Taky jsem dospívala v devadesátkách
|
| magrata1 | 95172 |
|
|
1.2.2023 16:10:29
Moderní trend je anál. Všude se cpe, že je třeba to zkusit a kluci to po holkách chtějí. Orální sex je normální už hezky dlouho.
|
| Ropucha + 2 | 120300 |
|
|
1.2.2023 16:04:04
"Prostě: není to moderní trend, vynucovaný internetem, pokud se nemýlím."
Není. Bylo to známo už za mého dospívání (80./90.léta) zcela před internetem. (Předpokládám, že už i v předchozích dobách, ale píši jen o tom, co jsem zachytila jako realitu já osobně.) S tím, že samozřejmě každý k tomu mohl mít jiný postoj, stejně jako asi i dneska. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.