Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Marika Letní | 140743 |
|
|
9.8.2021 12:35:16
" Květinka mu před rokem slíbila, že "v dobrém i zlém""
Až na to, že je to myšleno zcela jinak, že bude na mě alej ten manžel/manželka. Já to chápu tak, že budou zlé okolnosti, které spolu překonáme, ne že se ke mě bude chovat blbě manžel a já budu trpět. |
| 77kraska | 132593 |
|
9.8.2021 12:33:58
Yuki, takze staci s chlapem vydrzet 15 let a on se potom zklidni a bude mit spokojenou rodinu
nebo co jsi tim chtela rict? |
| Martina Bergerová | 70170 |
|
9.8.2021 12:31:50
Anebo takhle:
Moje tchýně měla v dospívání "co dělat" s různými otčími , které si domů přiváděla její dost vypečená matka. Moje tchýně byla nejstarší dítě, starala se o ty mladší mláďata. Celý život si nese v sobě vzorec, že Žena je včelí královna, plodí děti (ideálně dcery) a pohrává si s trubci, kteří když budou hodní, budou blahosklonně připuštěni (recipročně se očekává oprava toho či onoho, odvoz tam či onam, či jiný cenný servis).Život má smysl pro humor, tak jí do cesty poslal taky syna (MM). Vyrůstal v konstelaci matka-babička-tety-sestry plus ve škole učitelky Jeho táta se zabil, když MM bylo 7, byli ale rozvedeni, děti v péči matky. Strýc je velice nemocný a nebyli vůbec v kontaktu. Dědeček zemřel záhy po tom, co mu zemřel syn (manželův otec).Spoustu let jsme doma (já a MM) žili v tom módu, že Žena je tedy ta královna, co rozhoduje. Tchýni jsem upřímně z celého srdce nenáviděla, protože v její přítomnosti se MM choval jako vykastrovaný debil. Vůbec jsem ho nepoznávala. Přitom takovej chytrej chlap! Narození našeho vlastního syna tchýni zklamalo, chtěla vnučku. Tím se to u manžela začalo lámat, pomalililinku...Cca teď po čtyřicítce jsme konečně tam, kde bychom jinak ideálně mohli bejt. Už mi při výchově syna nehází vidle do mého snažení svým urputným rozmazlováním. ![]() Už mu taky po letech nechci rozbít hlavu těžítkem. Což jsem jinak léta chtěla udělat. A na tchýni jsem chtěla vzít hadici s wapkou. Raději jsem požádala manžela, ať ji k nám nevozí, že na to nemám (ale jinak 10 let pokusů). A musela jsem akorát dejchat (nááádech-výdech) a po miliontédeváté si trvat na svém. A vybrušovat formu a načasování, jak to dávat zas a znovu najevo. Protože předtím jsem řádila jako čert![]() Jenomže já se to nakonec naučila, měla jsem ho totiž RÁDA, a doufala jsem, že on má rád mě. |
| Vítr z hor | 100046 |
|
|
9.8.2021 12:27:40
Květinka píše o tom, že se jí manžel v posteli nevěnuje, zatímco po ní věnování vyžaduje a uráží ji. Také po ní žádá dítě. A že ho podle jeho názoru nedodala dost rychle, tak ji opět uráží. Není jeho právo být k manželce sobecký a urážet ji (a ještě očekávat, že to bude snášet, neboť "v dobrém i zlém"). Pokud se hoch dost rychle nevzpamatuje, oprávněně o ni přijde. Aspoň teda doufám, že to neskončí tak, že mu ona porodí dítě a skončí nešťastná a deptaná manželem, popřípadě rozvedená a deptaná exmanželem. |
| Yuki 00,03,07 | 49504 |
|
|
9.8.2021 12:21:56
Když něčemu nebudeš ani věřit, nemá smysl s tím začínat. Co víc by člověk ale mohl udělat?
Mojí mamince se to povedlo, a to je bratr neuvěřitelně paličatý a myslíme si s druhým bráchou, že má přinejmenším aspergera. Teď má k tomu dva pubertální syny a spokojenou rodinu. Před 15 lety to vypadalo na rozvod. Byl na švagrovou hnusný a nedalo se to přehlídnout. Ne že by teď neměl chybu, ale to máme všichni. |
| Vaitea | 114076 |
|
|
9.8.2021 12:20:50
Rozumím.
Ale i tak obdivuji jistotu, že bys toho dosáhla. Pochopitelně bych také vysvětlovala, snažila se porozumět, podporovala partnerku v konstruktivním řešení, v tom souhlasím. |
| Yuki 00,03,07 | 49504 |
|
|
9.8.2021 12:13:37
Vaiteo, dobře, přinutit dospělýho člověka nic nejde, můžeš do něho hučet, vysvětlovat, může ona mít podporu
Je to přinucení, ale za ruku ho nikam nepotáhnu, to je snad jasný, ne? |
| Lei | 37503 |
|
|
9.8.2021 12:04:50
No jo, ale dá se to říct líp - nebo teda jindy. Když už je to nebavení ve smyslu, že už ve vztahu nechce pokračovat...
Já se taky dozvěděla, že sex nebaví, ano, hulvátský projev, nicméně - mě v tu dobu s ním nebavil taky a podle toho to vypadalo. Takže měl pravdu. Moje chyba, že jsem to jako první neřekla já. Jestli to tudíž neba jejího manžela, tak si neumím představit, že ji to ba. |
| Vaitea | 114076 |
|
|
9.8.2021 12:03:11
"Přinutila bych ho, spolu s ní, aby to řešili, aby to řešili spolu."
Doufám, že je to jen nešťastný obrat - přinutila bych ho. |
| Inka ..|-.|-.-|.- | 141843 |
|
|
9.8.2021 11:55:57
S někým, koho se mnou nebaví sex bych žít nechtěla. Po roce od svatby jsou ještě novomanželé, to by měla být vášeň a ne nebaví. Šla byh od něj.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.