Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| breburda71 | 89004 |
|
|
9.8.2021 11:40:47
Asi nikdo z nás netuší, co jak proč se u nich doma děje..Ať mu stojí nebo nestojí, uprostřed sexu vytáhnout hlášku, že už ho sex nebaví, není košer, a tohle taky zakladatelka napsala - že si jde postěžovat..
Rozhodně to není král empatie, ale radit se nedá..Mě osobně by to naštvalo, pokud není spokojený v sexu, tak se to dá řešit jinak, normálně si třeba promluvit.. A jinak jo, co znám páry s problémy, tak nespokojenost v sexu ( plus se nabalovaly další oblasti) v hodně případech znamenala bokovku ( jednoho z partnerů).. |
| Martina Bergerová | 70170 |
|
9.8.2021 11:32:34
tak jo, vzdávám se...
Už jsem vyčerpaná ![]() |
| Yuki 00,03,07 | 49504 |
|
|
9.8.2021 11:31:46
Ono to dost podobné probíhalo u mýho bratra, vím,o čem mluvím.
|
|
|
9.8.2021 11:30:35
Pokud budu vidět, jak se chová, rozhodně mnu neřeknu, že je to v pořádku, fakt by měla partnerka moji podporu, možná by to pomohlo k tomu, aby měla ona odvahu o tom mluvit.o tom, že mají problém a jaký mají problém. Protože bez komunikace to nejde. A to moji kluci ví.
|
|
9.8.2021 11:27:46
Yuki, ale on tě k sobě v tomto případě nepustí...možná "k sobě" nepustí ani vlastní ženu, kterou má jinak moc rád. Pokud to dokáže projednat s lékařem, bude to možná jeho maximum.
Co naděláš? Budeš koukat na svoje milované dítě, jak se chová jako debil, a nemůžeš dělat v podstatě nic. Jen doufat.![]() |
|
|
9.8.2021 11:24:01
Já doufám, že žádný z mých kluků se nebude chovat jako debil. Kdyby náhodou, pokusila bych se mu domluvit a byla bych v tomto asi na straně partnerky, nikdo nemá právo chovat se k partneroVi jako debil, fakt ne. Přinutila bych ho, spolu s ní, aby to řešili, aby to řešili spolu. Máme v okolí dost dětí po ivf, není to tabu, prostě se zdravotní i jiný problémy řeší.
|
|
9.8.2021 11:20:03
Yuki, máš tři kluky
Když za x let bude některý z nich mít problém tohohle typu, a bude se chovat jako debil, taky navrhneš snaše, ať ho "hodí přes palubu"?![]() |
|
|
9.8.2021 11:12:57
Marťasino, možná je prostě v práci. Ale jaký je on... No, pokud se hádají po roce, kvůli miminku, tak to něco taky vypovídá. Copak je těhotenství něco, co musí přijít na povel?
Já mám z jejího podání pocit, že on je hulvát, který myslí jenom na sebe. |
|
9.8.2021 11:09:03
pro chlapy (nebo spoustu chlapů) podstatnější cíl, než pevné bambálo, které plodí děti, už asi není...u nich je to TOP
![]() A Yuki, my přece nevím, jaký je v jiných oblastech... To Květinka nepíše. Mmch všimly jste si, že se tu od včerejška neukázála? Kdoví, jak jí po těch vašich doporučeních momentálně je ![]() |
|
|
9.8.2021 11:03:52
Marťasíno, jedna věc je, jak mu (ne)funguje jeho božstvo. Asi měl důvod zajímat se u doktora.
Ale copak je celý život všechno ideální? A když není, tak se to musí řešit, v manželství společně, což on nedělá. On naopak hádkami i svým chováním dává vinu za všechno jí, a nebude to jiný ani za deset let, až se něco pokazí, až dítě dostane blbý známky, až přijde s průserem, všechno bude její vina a její starost. Protože on bude mít zrovna jiný cíl. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.