| Klekí | 23214 |
|
|
25.1.2005 11:07:59
Holky, myslím,že Akina, co pracujete v těch Teplicích.Nevíte prosím jak to chodí v tom dětském středisku? Tuším Radost nebo tak nějak?
Honza dostal schváleny lázně a vybrali jsme Teplice,jinak byl Darkov, ale nikdo mi tam nebere telefony.Chtěla bych domluvit termín,má 14.let a nemůže si dovolit jen tak vystřelit na měsíc ze školy.Vím,že tam nějaká škola funguje,ale nepočítám s valnou úrovní.Mysleli jsme tak na červen,to už se moc neučí a já taky už nic mít nebudu,tak bych se nastěhovala k mamce i s malou a chodila bych za ním nebo se tam asi zblázní. |
| Mirka, dvě mláďata+// | 2258 |
|
|
24.1.2005 21:58:12
Datlice, potěšilo mě, že sis na mně vzpomněla. Přerovskou i hranickou diskusi sleduju, jen jsem už nějakou dobu nepřispěla – měla jsem jenom dojem, že nemám co říct.
Jak už psala Klaudík, jsem po porodu, takže se doma zabíhám a hledám nějaký systém s dvěma dětma... Ty s tím budeš mít bohaté zkušenosti, tak bys mohla něco poradit...! Zatím je to dobrý, protože benjamínek hodně spí, krize zřejmě teprve přijdou. Na porod jsem zvažovala tu přerovskou porodnici kvůli té vaně, ale pak jsem vanu zavrhla – došlo mi, že jsem se vlastně do vany nenaložila už několik let (máme doma jen sprchový kout), takže na to nejsem zvyklá a tak nějak jsem prostě začala cítit, že tohle není pro mně. A taky nejsem takový vytrvalec jako ty, abych si to prosadila. Jsi fakt dobrá. Probírala jsem to s porodní asistentkou, co vede v Hranicích cvičení pro těhule, Evou Jaremejkovou, (možná ji znáš, je tuším z Radslavic a chodí do porodnice v Přerově) a nakonec jsem se rozhodla, že do toho nejdu. Takže jsem nakonec rodila v sedě v porodnici ve Valmezu a dobrý. Zdravím i ostatní v hranické diskusi. V Hranicích jsem vloni viděla plakátek na břišní tance v Koloseu nahoře v tom "cvičícím patře", ale nevím, jestli tam něco takového probíhá - spíš bych řekla, že to bylo jen nárazově několik lekcí, pokud teda vůbec byl zájem a uskutečnilo se to... bylo to tuším i dost drahé, tak to asi i hodně zájemců odradilo. Ale nevím, jen jsem zahlídla plakátek. |
| Klaudík a 3 holky | 19750 |
|
|
24.1.2005 11:28:41
Ahoj Datlice!
Mirka je moje spolužačka ze stř.školy a obě jsme "lednovky". Mirka porodila 5.1.2005 klučinu Vašíka ve Valmezu - 3750g/52cm. O "hranické diskuzi" jsem ji říkala, ale ještě se tu neukázala. Určitě ji napíšu, že jsi se na ni ptala. Ahojky! Klaudie 40tt |
| Datlice Klárka7/04aFilda 9/00 | 7987 |
|
|
24.1.2005 7:23:57
Holky,chodí tadyMirka z Hranic která měla v lednu porodit druhé miminko?
Občas si chodila do Přerovské diskuze a teď už jsem tě dlouho nezahlédla.Jak se máš? |
| sroky |
| • |
23.1.2005 9:07:28
Ahojte holky, tak jsem se dívala do rozpisu, 9. února mám noční, 10-tého volno, jenomže to má zas Akina denní, jak se tak dívám....takže nevím nevím, musíme to nějak ještě domyslet, ale pevně doufám, že nám už nějaký ten sraz vyjde...zatíms e mějte fajn..dnes mám denní, tak sem budu postupně ještě nakukovat....
|
| Hannah111 | 22396 |
|
|
23.1.2005 3:22:24
Ahoj Raduš, ahojte všichni.
Já jen na skok, než půjdu konečně do hajan. Téměř jistě přijedu 8. února do hranic. Tak můžeme pomalu plánovat na tento termín srazík. Tak 9., 10.? Jinak mi přibývá práce ve školce, a v pondělí začínám s břišním tancem, tak jsem zvědavá. Mějte se a krásnou neděli. Hanka |
| Belaa+Lucie1.7.04+Dany2.10.00 | 24878 |
|
|
21.1.2005 6:10:13
né v úterý ale v únoru :-))
|
|
|
21.1.2005 6:09:27
Jo a zapoměla jsem, že doufám, že v tom uterý dorazíš a konečně tě poznám, taky tě jaksi nevídám na icq ani jinde,,,,,tak se měj a ozvi se někdy,,,,papa Radka
|
|
|
21.1.2005 6:08:08
Ahojky holky,,,,,,,,tak jak vidím, už se to tu trochu hejblo. Já jaksi nemám čas, ale snad už se to zlepší.
Flami nechodím, jelikož my do toh přišlo hodně věcí a taky jsem si říkala, že začnu postupně doma a až už vůbec nebudu kojit, tak se na to vrhnu. Tedy pokud mi ještě síly vystačí. :-)) Ale já myslím, že jo,,,,,,,a pak to bude paráda. Tak jak se máte v novém roce? Nám se finančně docela přitížilo, šeky chodí a chodí, hned doplatek za elekřinu, hned za auto nějaký penízky, usmyslelo si, že bude stávkovat,,,,,,no tak doufám, že vám se v tomhle vede líp :-). Ale jinak jsem ráda, že dítka jsou zdravá, doma je relativní pohodička, no prostě,,,,,,skoro jako v tom starém roce. Tak se mějte moc prima a hodně šťasných dnů přeji Radka |
| sroky |
| • |
20.1.2005 21:28:35
Hihi, budeš se asi divit, ale opravdu jezdí...fakt.....to vím jistě!!!Tak Ti přeju, ať jsi příště úspěšnější!!!Ahoj
|
Rybářský denČeské Budějovice
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.