| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Hranice na Moravě

(?)
[<<Předchozích 100] Názory 101110 z 171  [Dalších 61 >>]
Klekí 23214
20.1.2005 14:44:45
Já včera navštívila Hranice,ale byla to taková rychlovka...ufff.

Existuje v tom městě něco jako místní doprava?Byla jsem z toho tak zmatená,že jsem radši lítala pěšky.

Zatím čauky.A na sraz mám čas až tak koncem února.Teda pokud mně berete do party.
Flamulena 15430
19.1.2005 16:02:46
Ahoj hraničačky, fakt nám to tu nějak vázne...
A ten srazík taky nejsme schopné domluvit, musíme se polepšit!
My jsme teď předělávali koupelnu, předsíň, záchod a trošku taky kuchyň, takže si dokážete představit, že jsme teď úplně fyzicky, psichycky a finančně na dně :o)Ani na internet jsem neměla čas...:o)
Tak copak je nového, kromě toho, že se stále odsouvá sraz?
Raduš už chodíš do té posilky? Já jsem byla v pondělí v sauně, paráda!
Hannah111 22396
18.1.2005 18:02:28
Nějak nám to tu vázne!!!! :-)
Ale já taky vůbec nestíhám. Do Hranic pojedu asi 2. týden v únoru, když tu mají děti jarní prázdniny.
Mějte se moc krásně.
Hanka
Klekí 23214
14.1.2005 19:02:09
Tak se omlouvám, do Hranic sice jedu, ale tak na obrátku,že nestíhám nic.Jedu na homeopatii k Dr. Smýkalové, myslela jsem,že pobudu, ale ve čtvrtek musím být ráno v Ostravě.

Tak snad příště.Dejte vědět.
Akina a Áda 13832
12.1.2005 8:47:55
Jé já se určitě na ten srazík dostavím-teda pokud se domluvíme.Příští týden 19 a 20.1 mám volno tak se klidně můžem domluvit.
Hannah111 22396
11.1.2005 23:55:26
Tak se zase dostávám na chvilku k počítači.
Klekí, to je paráda, že přijedeš, ale já zrovna 19. musím s malou k dr. a navíc stále ještě nemám spravené auto.
Dneska jsme měli schůzky ve školce. Tak jsem se dobrovolně přihlásila do rady občanského sdružení, které provoz školky zajišťuje a aby toho nebylo málo, vzala jsem si na triko vybudování hřiště a ještě s jednou maminkou i organizaci velikonočního jarmarku. Tak se docela těším, protože to bude určitě zajímavá a smysluplná práce.

Každopádně, jakmile budu tušit kdy přijedu, ihned dám vědět a zorganizujeme srazík v kavárně na zámku.
Co kdybychom si tady založily společné fotoalbum, aby jsme se trošinku poznaly, co?

Dobrou noc a mějte se krásně. A pozdravujte ode mně Hranice. :-)

Hanka
Flamulena 15430
11.1.2005 14:59:03
Ahoj holky :o)
Vítám novou Hraničačku (i když bývalou) Klaudíka:o)

Nějak jsem teď neměla čas přispívat, předělávali jsme koupelnu. Hrůza, naštěstí už to máme až na nějaké drbky hotové. Už nikdy víc! :o)

Vidím, že se tu stejně nic moc nehnulo, takže jsem o nic nepřišla. Už se těším až se poznáme osobně :o)
Klekí 23214
10.1.2005 11:46:28
Ahojte holky.
My jsme se konečně vyhrabali ze všech možných nemocí,které postihly naši rodinu a začínáme normálně žít.

Ale proč píšu, 19.1. jedu do Hranic.Sice jen na obrátku,ale myslela jsem,že pokud by nějaká přímobydlící měla chuť a čas se se setkat,nejsem proti.Ovšem s malou.Tu vláčím s sebou.

V Ově je jak na jaře.Ne,že by mi to vadilo.
Hannah111 22396
9.1.2005 21:19:16
Taky koukám, že se nám to tou pěkně rozrůstá.
My jsme si docela užily teplý víkend. V sobotu jsme byli na procházce skoro 3 hodiny.
Do Hranic pojedu snad nejpozději za měsíc. Ještě tu musíme vyřídit nějaké doktory a pak tradá na Moravu. Jen co budu mít auto. Stejně mám v Hranicích ještě nějakou tu práci v kanceláři.
Srazík určitě vyjde. To je jasná věc. Moc se těším.
Akinko, za Tebou se určitě stavím do práce jen co dojedu do Hranic. Tentokrát už určitě přijedu sama jen s holčičkama.
Raďulko, spolu se taky určo domluvíme.

Tak ahojte a dobrou noc.

Hanka
Belaa+Lucie1.7.04+Dany2.10.00 24878
7.1.2005 12:21:35
Ahojky holky,,,,,,tak vás zdravím a vítám nově příchozí Klaukíka,,,je dobře, že je nás tu čím dál víc :-)).

Kleki do té posilky půjdu teda sama, ale až v únoru,,,snad to vyjde, nebot manžílek se začíná cukat s hlídáním, že zešílí :-))).

Mě taky nevadí, že není sníh, ale klučina už ho vyhlíží od září. Tak by aspon na pár dní mohl napadnout.

Tak se mějte prima,,,,,,ahojky Radka
[<<Předchozích 100] Názory 101110 z 171  [Dalších 61 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.