| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Tábory

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1200] Názory 12011210 z 8196  [Dalších 6986 >>]
Ráchel, 3 děti 76748
5.8.2016 21:54:06
debil. pardon.
Ráchel, 3 děti 76748
5.8.2016 21:50:43
Určitě bych jim to řekla, případně napsala.
Delete 8214
5.8.2016 21:06:22
Taky máme zkušenost, ne tak hroznou, ale stačila jedna vedoucí, a vše dobré bylo překryto, dítě, které je jinak na tohle stavěné, se trápilo a nechtělo ani do jiného oddílu.

Teď už několik let jezdí na jeden tábor od jednoho sdružení a je tam pořád spokojené.

Ostatní děti si vyzkoušely, ale není to jejich šálek kávy, hůř snášejí nepohodlí spojené s hygienou a táborové činnosti je až tak neberou, aby jim to stálo za to to překonávat.

Jo a nejvíc mě překvapilo, když ta první se vrátila poprvé z jiného než skautského tábora (na tom byla asi 3x, než to zabalila ve skautu definitivně), tak říkala, že tenhle tábor byl super, protože tam pořád něco hráli, bavili se....na skautském prý jen plnili nějaké odznaky a pracovali. Dokud nepoznala nic jiného, tak to tak prostě brala, ale po jiné zkušenosti už jí ta zábava pro zábavu nebo třeba několikadenní puťák s hromadou kilometrů v nohách prostě chyběly...
Ale fakt největší púroblém byla ta jedna vedoucí, se kterou opravdu nebyla řeč, i s náma jednala hodně povýšeně, a když ji holka chytla jako tu hlavní pro jejich věkovou kategorii, zabalila to.
Tante Bante 147015
5.8.2016 20:51:16
To je smutné.
Vedoucímu bych napsala dopis, nic konfrontačního, jen bych mu popsala, s jakou holčička z tábora přijela, co jí dal. Ale počítej s tím, že dostaneš nějakou formální nebo formálně-jedovatou odpověď, z toho si nic nedělej, podle mě je potřeba tu zpětnou vazbu dávat a zbytek je už věc toho vedoucího.
Holčičku bych už do skautu neposílala, leda by si to třeba časem rozmyslela sama, nebo se objevil lepší vedoucí, oddíl... atd.. řekla bych jí, že je mi to líto a vysvětlila pravděpodobné důvody chování toho vedoucího, ale neomlouvala bych ho, protože se skutečně jako skaut (čestně a ochraňujícně ke slabším) nechoval.
Ale věřím, že se z toho malá rychle vzpamatuje, když najde doma porozumění. Příště si nechte nějakou formu spojení i během tábora.
Silvie03 80313
5.8.2016 20:22:32
~t~ Fakt nemám potřebu mít 9 týdnů děti za zadkem a tiše závidím svým rodičům, kteří nás vedoucím předali na nádraží a pak mohli 3 týdny odpočívat bez dětí.
arsiela, 59672
5.8.2016 19:35:53
Promluvit s vedoucím určitě.U nás jediný tábor,který dopadl blbbě a pro syna jsem jela,tak byl taky skautský.Jinak syn jezdil na tábory běžně,švp,lyžáky vždy vše v pohodě.Ale tohle nedal,právě kuli šikaně,kterou vedoucí odmítal řešit(prý se má syn zocelit).Navíc se pak i vedoucí pohádal se mnou,že sem na syna moc mírná a že mu nemám tolik věřit.A to byl syn už velkej,bylo to na přelomu sedmičky a osmičky.Do skauta pak chodil dál,ale už s nima nikdy na žádnou akci nejel.
Feliz 98944
5.8.2016 18:36:45
No já bych asi nechtěla, aby moje dítě dál to takovýho oddílu chodilo. Určitě bych to musela rozdýchat a vedoucímu bych zavolala, abych ho informovala, jak to dítě vnímalo a že budou mít pravděpodobně o člena méně.
Je to takový zbytečný zkažený čas prázdnin, který si děti zaslouží užít.
VčelkaMája 32837
5.8.2016 18:36:31
Ahoj, nevím odkud jsi, mám dobrou zkušenost s
www.detibezhranic.cz
ale jak je to s mobilama, netuším, zatím jezdíme na rodiče s dětmi :-)
Vranice 21600
5.8.2016 17:54:23
Yuki, jsem ráda, že chválíš Pikomat, dcera z něj byla před lety nadšená a znám tam několik organizátorů (většinou studenti a absolventi matfyzu). Dávají do toho hodně, aby se děti nenudily, ale je dobré podotknout, že skupinka dětí, které tam jezdí, během roku řeší korespondenční seminář (příklady na logiku a trochu rozvinutější matematické myšlení zabalené do příběhů), občas jsou tam aspíci, tak trochu mimoni, kteří právě tady najdou spřízněné duše. Přednášky ze středoškolské matiky se střídají s fyzicky často náročnými hrami, děti dostanou zabrat, zas mají zážitky, na které se nezapomíná. Takže průměrný/á puboš/ka by byl/a nejspíš z takto specializovaného tábora spíš zpruzen/á, že musí mozkovnu používat o prázdninách.

Tábor je určen pro děti od páté třídy výš a bývá v druhé půlce července/začátkem srpna, pokaždé na nějaké chatě vzdálenější od civilizace.
00 130816
5.8.2016 17:53:45
Známá poslala 7l. syna se skautama na tábor. Do kroužku chodí rok. Je to takový hodný, tichý klučina. A měli tam kadibudky u lesa a on se bál v noci na záchod. Takže se párkrát počůral, protože nikdo tam s ním přeci chodit nebude a vedoucí po návratu řekla rodičům, že by zatím k nim chodit neměl, že nemají čas se tam s každým babrat nebo tak něco. Takže asi tak.
[<<Předchozích 1200] Názory 12011210 z 8196  [Dalších 6986 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.