| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Tábory

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1210] Názory 12111220 z 8196  [Dalších 6976 >>]
. . 133444
5.8.2016 17:50:11
Pokud je dobře znám.
Bouřka 7675
5.8.2016 17:48:32
~:( A nedá mi to nevzpomenout na ne tak dávnou diskusi, kde jsem právě z obdobných důvodů prosazovala možnost kontaktu s dítětem a hromada diskutujících se k tomu stavěla velmi odmítavě, přeci je třeba věřit vedoucím...
Ropucha + 2 120300
5.8.2016 16:43:26
Margotko, na tábory, jaký popisuješ, jsem jezdila patnáct let a souhlasím, že si je lze báječně užít.
Ovšem pokud bych se bála jakýchkoliv negativních sociálních jevů, bála bych se jich právě na takovém táboře více, než na komorním táboře skautského oddílu.
Alžběta174 150415
5.8.2016 16:31:27
Zufi, opravdu si myslíš, že všechny tábory jsou v duchu buzerace a špíny? Anebo to prostě jen tak píšeš, ve stylu co slina na jazyk přinese? Jestli to fakt netušíš, nejsou jen dementní tábory, jak si je pamatuješ ty. V opačném případě, fakt zbytečná diskuse ne?
margotka78 alias shit-roller 108560
5.8.2016 16:10:15
Nevím, co je příliš civilizovaný a velkokapacitní, ale holka jezdí na rekreační zařízení, které má 2 budovy, sprchy, splachovací záchody, normální kuchyň s jídelnou, hernu. Menší děti do cca 11 let spí v budovách v postelích s peřinami, starší v chatách ve spacáku.
Letos bylo 120 dětí od 5 do 18 let, naprostá spokojenost, celotáborová hra byla super, měli letní kino ( s popcornem), spaní pod širákem, diskotéky, dokonce i obdobu "Tvoje tvář má známý hlas".
Užili si to jak malé děti, tak i skoro dospělé.~R^
Naopak dcera zatrvzele odmítala skautský, nikdo by ji tam nedostal ani párem volů. Takže jsem ji ze skautu odhlásila, některé děti na to nejsou.
A to přírodu miluje,udělala i rybářské zkoušky ( ve 2. třídě) a má povolenku.
Kafe 134466
5.8.2016 16:01:48
JO, lepší jsou menší tábory. Děcka teď na jednom takovém jsou - nějakých 25 dětí, vedoucí znají předem a i nějaké děti. Jsou na týden a dle fotek (které nahrávají vedoucí po každém dnu) si to užívají. Ale jsem si i jistá, že nějaká ta slzička stesku ukápla.
Ropucha + 2 120300
5.8.2016 15:58:44
Myšutko, já přiznávám, že jestli bych měla obavy z nějakého tábora, tak právě z takového příliš civilizovaného velkokapacitního podniku, jaký popisuješ.
Myšutka* 94689
5.8.2016 15:47:33
Ono někdy může být problém i v malé informovanosti. Loni jsem udělala chybu, že jsem poslala děti na mastňácký tábor jenom na základě doporučení sestřičky z ordinace a na základě toho že kolega slyšel, že to tam je dobrý". Doteď se biju do hlavy. Obrovský tábor, chatky, bazén atp. a mí dva skautíci tam byli jak prodaní. Ještě první noc mi volala totálně vystresovaná holka, že tam nevydrží, že se bojí holek v chatce, že když šla za vedoucí, tak ji seřvala a že se jí bojí taky atp. Pro mě to byl šok, protože normálně jezdí na 3 týdny do lesů, týden z toho mají puťák a spí pod smrčkem a nikdy problém nebyl. Jeli jsme tam a převzali si dvě děti - kluka s modřinama okradenýho o oblíbenou hračku (plyšáka), holku s věcma načuchlýma cigaretama (spolubydlící s vědomím vedoucí v chatce kouřily) a poučenou, že do konce tábora ji kluci naučí, jak se "to" správně dělá...
A hlavňák mi při předání řekl, že mám přecitlivělé děti, které patří do lesa a na tento typ tábora nepatří a že se skautíkama jsou vždycky potíže...
Martina, syn 2003 120774
5.8.2016 15:44:30
Nešlo o mladé vedoucí - šlo o dvě zkušené vedoucí ženy cca 40-50let...
Spíš o přístup - prostě nebreč, nebo se ti budou smát...
Kdyby s ním místo toho promluvily, tak to možná zabralo - nebyl žádný velký problém, možná ani to stýskání nebylo tak hrozný (byl rád mezi dětmi), nesedl si s klukem ve stanu (prý zabíjel brouky : -) - mohla to být jakákoli prkotina, která spustí nějakou sebelítost - ale proboha, 6-8mi letý děti na to podle mě prostě mají nárok! Ne jejich problém zesměšnit... Nemluvě o přístupu ostatních dětí - jaký "budou se ti smát!" ... stačí vysvětlit, že každý věci vnímá jinak a vzájemně si pomoct - ne výsměchem...
Samozřejmě neodsuzuju skauty - vždycky je to o lidech - a někteří si prostě nesednou...
Dana 143148
5.8.2016 15:38:52
Některé děti nemají z táborů dobré zážitky. Já jsem jezdit musela, a tenkrát na tři týdny a bez mobilů. Jezdila jsem tam nerada, a kdybych mohla, tak bych raději zůstala doma. Dětí tam brečelo víc, ale vedoucí to nezajímalo. Já jsem nesportovní typ a hrozně mě nebavily kolektivní sporty, které se tam neustále provozovaly. Myslím, že většina dětí se na nějaké pobytové tábory nijak radostně nehrne, ale ten týden se dá ještě přežít.
[<<Předchozích 1210] Názory 12111220 z 8196  [Dalších 6976 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.