Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| kysnutá knedla | 99495 |
|
23.7.2016 7:22:07
""A já opakuju po 150. že my to dokážeme na chatě v lese i bez slevování ze standardů, které běžně máme - tj. sprcha i 2 x denně. "
Margotko, já ráda zachovávám klid a fazónu, ale tady už začínám mírně pěnit To už totiž zavání mentální nedostatečností, promiň.Dokážeš pochopit, že to, co je schůdné pro jednu rodinu, není už stejně schůdné pro tábor plný dětí, kde je hlavní náplní úplně jiná činnost, než zajišťování teplé sprchy dvakrát denně? Umíš si představit, kolik bys musela mít těch barelů vody, aby se místo čtyř lidí vysprchovalo padesát? Kdo a jak a odkud a kdy by je přivážel, kdo by je upevnil ... Uf ![]() Anett, chcela som sa vyjadriť, ale vidím, že nemusím. Díky, vystihla si to výborne ![]() ![]() |
| splechtulka & M+J+R | 35354 |
|
|
23.7.2016 6:59:53
Kolik vás tam je? 40-60? Jako na běžném táboře?
![]() |
| splechtulka & M+J+R | 35354 |
|
|
23.7.2016 6:58:23
Souhlasím, taky to tak dělám. Hlavně nedávám oblečení nové,jezdi v běžně nošených,co mi není líto případně vyhodit.
|
| Ropucha + 2 | 120300 |
|
|
23.7.2016 0:05:23
"A já opakuju po 150. že my to dokážeme na chatě v lese i bez slevování ze standardů, které běžně máme - tj. sprcha i 2 x denně. "
Margotko, já ráda zachovávám klid a fazónu, ale tady už začínám mírně pěnit To už totiž zavání mentální nedostatečností, promiň.Dokážeš pochopit, že to, co je schůdné pro jednu rodinu, není už stejně schůdné pro tábor plný dětí, kde je hlavní náplní úplně jiná činnost, než zajišťování teplé sprchy dvakrát denně? Umíš si představit, kolik bys musela mít těch barelů vody, aby se místo čtyř lidí vysprchovalo padesát? Kdo a jak a odkud a kdy by je přivážel, kdo by je upevnil ... Uf ![]() |
| Ropucha + 2 | 120300 |
|
|
22.7.2016 23:54:40
Lído, to je velmi přesný postup
![]() Podotýkám, že kdo to vydrží dva, tři roky, může se v dalších letech těšit na táborníka již mnohem vyspělejšího a čistšího ![]() |
| sylvaina | 77406 |
|
|
22.7.2016 22:56:36
Dcera tady vedle mě se hlasitě řehtá. Vzkazuje, že se sprchovali pouze jednou a to ve studené, páč prý došlo dřevo pod kotel a museli přikládat šišky. A tábor byl skvělý a ponožky použili všechny. A prý jim děsně smrděl od těch propocených ponožek stan.
|
| margotka78 alias shit-roller | 108560 |
|
|
22.7.2016 22:53:27
No přesně to si myslím.
Ale když ti hlavní vedoucí tábora řekne já se taky nemyla 2 týdny, neboť zima, nechtělo se, moc práce, tak je něco v nepořádku, když v zásadách skautingu je, že SKAUT JE ČISTOTNÝ... |
| Filip Tesař | 134358 |
|
22.7.2016 22:49:34
Přesně, Šuplíku.
Nám jeden tábor prakticky propršel, dobrý dvě třetiny z těch 20 dní. A myli jsme se i přesto, a sušili i převlíkali, ani nechodili se zapařenýma nohama. |
| Filip Tesař | 134358 |
|
22.7.2016 22:47:59
Máš pravdu, Nessie, u ohně to voní líp.
Ale nadosmrti budu vzpomínat na jednu příhodu z posázavskýho expresu, takovýho toho vlaku dvoupatráku, kde bejvaly ty plošiny v mezipatře tradičně obsazený čundrákama. Po schodech z horního patra scházela malá, asi pětiletá holčička s plyšáčkem v náručí, zastavila se, nasála vzduch a prohlásila: "Jé! Tady to voní!!!" A babička stojící za ní znalecky natáhla vzduch a dodala: "Hmmm... salámem." |
| Sněhulka a sněhuláčci | 99425 |
|
|
22.7.2016 21:22:17
Inko, nebudu se hadat, proste mam jiny nazor, nez ty. Samozrejme, ze tabor, kde je dva tydny tricet stupnu a deti nevylezou z rybnika, je o necem jinem. Tabor, kde chvili v kuse prsi - a ani neni potreba cely tyden, staci par dni opravdoveho deste - nohy v zaparenych holinkach ci pohorkach, deti nemyslici na to, ze jamile chvilku vysvitne, musi nohy vysusit a vyvetrat, a je to hned. A nebo mam nejake precitlivele pribuzenstvo a kamarady;)).
|
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.