| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Tábory

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1420] Názory 14211430 z 8196  [Dalších 6766 >>]
K_at 121378
22.7.2016 13:17:16
Nessie, co vim od dcerinych vedoucich, skauti proste dbaji na pokyny hygieniku. A ranni prohlidky stanu taky vedou k tomu, ze teda binec fakt neee. Samozrejme, ze potom se taky vyskytne stan, kde to je vzhuru nohama. Ale neni to pravidlem.
kysnutá knedla 99495
22.7.2016 13:16:41
Čo sa hygieny týka, tak jediné, na čom by som (na táboroch) rada trvala je, aby si umyli ruky pred jedlom.
Inak som pred skautským táborom neriešila špinu, ale to, aby sa syn dokázal obliecť primerane počasiu, a to bol v podstate moj jediný strašiak.
Carollyn 131058
22.7.2016 13:06:20
Anett, pamatuji si, jak nade mnou mamka jásala, jak sem se pěkně opálila na zádech. Ale opálení to nebylo, byla to prostě špína ~;).... Teď je mi 40 a mohu zodpovědně prohlásit, že žádná cuchta nejsem, sprchuji se nekompromisně min. 1 x denně :-)! Takže že by se mi zalíbilo rochnit se ve špíně, tak to ani omylem!!!
Nessie a příšerky 76358
22.7.2016 13:02:13
Tante, já si právě myslím, že u těch skautů se na hygienu dbá ssnad ještě víc než když jsou děti někde v ubytovně s koupelnami. Tam asi každý předpokládá, že se děti umyjí samy automaticky, v lese to mají organizovanější.

Dcera je fakt pordelář, přesto ji někdo na skautském táboře nějak přiměl k tomu, aby špinavé prádlo dávala do látkového pytle a ne zpátky do báglu, aby si na bazén vzala šampon a mokré tenisky aby nosila na noc ke kamnům.

Tvého špinavého syna si představit neumím, nechápu, jak se mohl tak umazat a zároveň nikde nekoupat. Jsem v létě v těchto věcech hodně benevolentní, ale z takového stavu bych fakt radost neměla ~7~
Ráchel, 3 děti 76748
22.7.2016 12:53:16
jasně, že malí se prostě musí kontrolovat. časem se to naučí a zjistí, že v suchém a čistém je jim vlastně líp.
Ráchel, 3 děti 76748
22.7.2016 12:52:16
systémem mytí se mají zabývat vedoucí.
syn mi jednou teda přijel s tábora ve stavu, kdy smrděl jako bezdomovec. zjistili jsme, že se sice myl, ale dva týdny si neměnil ponožky, navíc měl zhnisaný puchýř. tak to jsem teda běsnila, ještě nebyl ani až tak velkej, takže bylo jasný, že potřebuje dozor.
Nessie a příšerky 76358
22.7.2016 12:50:47
Dítě se nesprchuje, nemá sprchu.
Jsou u řeky, myjí se asi tam. Týden měli opravdu zimu, ale dvakrát se šli koupat na krytý bazén :-) Při návštěvním dnu jsem vyfasovala domů tašku špinavého prádla, takže v jednom asi taky nechodí.

Vůbec bych se tím nezabývala, jezdila jsem na tábor, kde jsme se myli jen v potoce, i zuby se tam čistily a jak jsme si to užívali.
Ráchel, 3 děti 76748
22.7.2016 12:50:43
tak i když máš tábor v přírodě, nemusí resp. nesmí latríny přetékat fekáliemi ~a~
na táboře, kam jezdím, se děti koupou v potoce + když je teplo, ohřeje se pro pár holek, co mají zrovna menzes, a pro změkčilé vedoucí, jako jsem já, v černých pytlech voda a večer je k dispozici polní sprcha.
kadibudky sice zrovna nevoní, ale denně se desinfikují a fekáliemi rozhodně nepřetékají.
wer 81075
22.7.2016 12:38:49
Normální.
Jestli se dětem na táboře líbilo, není co řešit.
Ropucha + 2 120300
22.7.2016 12:38:08
Protože píšeš, že nemáš toleranci ke špíně, když ti píšeme, že poslat dítě s netolerancí ke špíně do lesa je asi neřešitelné, jelikož v lese se dítě prostě ušpiní, má-li tam trochu svobodně fungovat.
Důmyslný systém mytí v přírodě je fajn, já si také všude vytvořím důmyslný systém mytí, ale pochybuji, že se tím bude zabývat táborové dítě, které má myšlenky prioritně úplně jinde (a dobře, že má).
A neber to jako rytí, ale jako racionální pohled na věc ~;)
[<<Předchozích 1420] Názory 14211430 z 8196  [Dalších 6766 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.