| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Tábory

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1430] Názory 14311440 z 8196  [Dalších 6756 >>]
Dadyna s mláďaty 150151
22.7.2016 12:37:48
Syn vloni totéž - většinu nabaleného prádla a ponožek přivezl netknutou, co nosil jsem musela před praním dvakrát máčet, protože to skoro bylo lepší vyhodit... sprchoval se prý 2x, ale určitě ne nějak vydatně a ostatní v teplých dnech řešila řeka, u které tábor byl a kde se cákali skoro nonstop. Takže pro tenhle typ táborů je to asi norma. Čekám, s jakou přijede zítra.... ~j~~t~:-©~:-D
adriM+M+N 55217
22.7.2016 12:35:22
No právě jedny ponožky v tomto stavu (druhé stejné měl na sobě) mi hodil do kufru mezi všechny ostatní věci. Lahůdka.
Ropucha + 2 120300
22.7.2016 12:30:31
Jentakj, přesně tak: já už bych týden bez sprchy být nechtěla, ale děti ať si to užijí, však se doma zase zcivilizují a takový pobyt jim dá mnohem cennější vklady do života, než je čtyřiadvacet hodin denně vydrhnutá pokožka.
Nevím, zda někdo na táborech zažil opravdu nestravitelné hygienické extrémy, těžko soudit, mé děti táboří vždycky u vody, takže nehrozí, že by se dva týdny jen obalovaly špínou a neopláchly.
. . 133444
22.7.2016 12:29:49
"Sprchovali se za 14 dní jednou, použíté dvoje ponožky atd... Spali ve stanech. "

Ano, to je někde normální. Na vodáckém táboře sprcha ovšem normou není, tam to řešila opravdu jenom řeka, stejně tak horské puťáky.

Sopka 106697
22.7.2016 12:29:21
Naše holky jezdí na klasický skautský a myjí se obden v potoce, sprchování se nekoná. Nikomu to nevadí.
Markéta 121171
22.7.2016 12:26:16
Kluci mají povinné dvoje sprchování, voda z barelu na louce. Teď je hezky, tak se chodí koupat do rybníka, takže mají hygienu u takto. Přijde mi to v pohodě, nikdy nepřijeli nemocní.
margotka78 alias shit-roller 108560
22.7.2016 12:25:41
Proč? My máme chatu v lese. Ale vybudovali jsme si tam systém mytí.
Psala jsem, že trávím sportem v přírodě mnoho a mnoho času. Jen se holt potřebuju umejt, nic víc.
Proč do mě reješ, ať jsem doma? ~a~
kosatka2 89902
22.7.2016 12:25:17
Mytí si rukou před KAŽDÝM jídlem na táboře ~t~ to jsi teda pěkně naivní.

Ad špína dětí na táborech:
ty malé děti samy často nemají potřebu nějaké extra hygieny. Nebo samy nemají návyk z rodiny, kde jim mamka furt stojí za zadkem. Na táboře se hromadně dělává čištění zubů a další hygieny, ale za výsledek se neručí, je snadné se tomu vyhnout, když se někomu nechce. Ty malé děti se často zase okamžitě zašpiní, dloubou se v blátě, v popelu, v ohništi, ve smůle stromů, pomazávají se barvami, pokecají se jídlem, hází po sobě drny, sypou po sobě jehličí apod. Nepoznají si svoje oblečení, na konci tábora je hromada oblečení, o které všichni tvrdí, že není jejich. Naše děti byly vždycky cítit kouřem a zatuchlinou. Nejšpinavější holka byla ta, kterou jsme nemohli vyhnat z vody. Měla kůži zanesenou kalem či rašelinou a vůbec to nešlo umejt.
Ale to je nic proti malým klukům, kteří se odmítali oblékat, svlékat, převlékat mokré, hledat suché a kdyby je nějaký ranař nevzal pěkně zostra, dloubou se bosí ve špíně celý tábor, teplo, zima, déšť... nezájem.
Ropucha + 2 120300
22.7.2016 12:21:28
"toleraci ke špíně my ( já a muž) prostě nemáme"

Tak to holt nesmíte mimo civilizaci.
Protože např. zabývat se při pobytu v lese tím, aby si člověk (obzvlášť dítě) udržel zářivě čistá chodidla, to zabere tolik času a energie, že je lepší to vzdát a zůstat doma.
margotka78 alias shit-roller 108560
22.7.2016 12:14:04
No to je fakt, toleraci ke špíně my ( já a muž) prostě nemáme. ~;)
[<<Předchozích 1430] Názory 14311440 z 8196  [Dalších 6756 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.